Σελίδες

Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Αγαπημένη αγορά!!

Καλησπέρα και πάλι κουκλίτσες

Τις προάλλες πέρναγα από ένα μαγαζί στη γειτονιά μου με είδη δώρων, και το μάτι μου έπεσε σε μια υπέροχη κούκλα για τα κοσμήματα. Κι αφού ήθελα κάτι τέτοιο εδώ και καιρό, αποφάσισα να την αγοράσω. Και δεν το μετάνιωσα καθόλου!! Την έχω λατρέψει ήδη, την έχω στολίσει με τα αγαπημένα μου κοσμήματα και δεν χορταίνω να την κοιτάω!! Μα δεν είναι πανέμορφη και υπέρκομψη???

xx Menia

9 σχόλια:

  1. Ωραία ιδέα..Έτσι έχουμε όλα τα κοσμήματα μας συγκεντρωμένα,με σικάτο τρόπο!!
    Καλό σ/κ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι εγω αυτη την περιοδο ψάχνω κάτι για τα κοσμηματά μου.Καλόόόό!!!
    http://glorious-princess.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι όμορφο που είναι, τα βλέπω σε μαγαζάκια και δεν ξέρω ποιο να πρωτοδιαλέξω! Πολύ όμορφο και το μπλογκ σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ δεν χορταίνω να το χαζεύω στο δωμάτιό μου! Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου!!

      Διαγραφή
  4. Πολύ κομψή και χρήσιμη ιδέα!!Εγώ τα έχω σε διάφανα πουγκάκια αλλά η αλήθεια είναι ότι δε με βολεύουν πολύ!!!Πρέπει να ψάχνω αρκετά για να βρω αυτό που θέλω!!!Θα ακολουθήσω τη δική σου ιδέα!!!!

    http://mybeautysteps.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσε Μαράκι!! Η αλήθεια είναι οτι κι εγώ που τα είχα σε μπιζουτιέρα δεν βόλευε καθόλου γιατί δεν τα έβλεπα όλα και κάθε φορά έπρεπε να τα βγάζω όλα έξω, κι όταν ο χρόνος δεν υπάρχει είναι πρόβλημα. Φιλάκια πολλά!!

      Διαγραφή
  5. Εχω μια παρόμοια που τη λατρεύω!! Μαλιστα όταν την είχα αγοράσει την είχα και καλά ως κίνητρο για να γίνω και γω κορμάρα σαν την κουκλα...εννοειται οτι στο τελος μου έμεινε η κούκλα..και τα κιλά!! Υπέροχη είναι και η δική σου!!

    Μόλις σε βρήκα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα!! Άντε σοβαρά? Αχ μακάρι να ήταν τόσο εύκολες αυτές οι κορμάρες!! Δεν πειράζει η προσπάθεια μετράει πάντα (το λέω για να το ακούω κι εγώ αυτό). Σε ευχαριστώ πολύ και για το follow, σημαίνει πολλά για μένα η υποστήριξή σας!! Φιλάκια πολλά!!

      Διαγραφή