Σελίδες

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Haul!! Sephora-Essence-Fresh Line-MAC

Καλημέρα όμορφες!!

Καλό μήνα!! Νομίζω ότι αυτός ο υπέροχος μήνας της άνοιξης θα είναι γεμάτος ηλιόλουστες μέρες οπότε τον λατρεύω ήδη!! Έχω αρχίσει να μετράω αντίστροφα τις μέρες, αφού το Σάββατο αυτό ξεκινάνε οι πασχαλινές μου διακοπές και ανυπομονώ να βρεθώ κοντά στην οικογένειά μου.

Σήμερα θα σας δείξω κάποιες αγορές που έκανα στην αρχή του μήνα - είχα αργήσει τόσο να πληρωθώ που νομίζω πως απο την υπερβολική χαρά μου το παράκανα λιγάκι!! Ξεκινάω λοιπόν!!

Sephora Express nail polish remover - Τι να πω για αυτό το προιόν? Απλά απίστευτο!! Ειδικά για εμένα που βαριέμαι απίστευτα να ξεβάφω τα νύχια μου!! Βουτάω το δάχτυλο μέσα και βγαίνει μετά από λίγο καθαρό...Η τιμούλα ήταν λίγο τσιμπημένη 7.90 ευρω, οπότε δεν ξέρω πότε θα καταφέρω να το αγοράσω ξανά, αλλά έμεινα πολύ ευχαριστημένη...
No 14 smudge πινελάκι
No 24 - glitter eye shadow
smudge - eyeliner διπλό πινελάκι
2 χαριτωμένα lipgloss - 03 Nude Kiss & 15 True Love
Stay All Day Long Lasting Eyeshadow in Glammy Goes to...Την έχω φορέσει μια φορά και μπορώ να πω οτι είναι πολύ σταθερή και δεν μαζεύει στο βλέφαρο...Για την τιμή της μια χαρούλα!
Gel eyeliner in Midnight in Paris - Ευχάριστη έκπληξη για μένα αυτό το μικρό βαζάκι! Βελούδινο, κρεμώδες eyeliner με έντονο γεμάτο χρώμα και απίστευτα σταθερό! Loved it!!
Soft touch mousse make up in 03 Matt Honey - Μου αρέσει πάρα πολύ η υφή του που μόλις ακουμπήσει στο δέρμα γίνεται σαν πούδρα. Η κάλυψη είναι αρκετά καλή και το αποτέλεσμα ματ. Θα το φορέσω σίγουρα το καλοκαίρι που δεν ανέχομαι το υγρό makeup λόγω λιπαρότητας!!
Δεν μπόρεσα να αντισταθώ και πήρα 4!
87 Passion for Fashion
48 Meet me now!
55 Let's get lost
38 Choose me!
Μάσκα μαλλιών Athena με ελαιόλαδο, εκχύλισμα φύλλων ελιάς, βρώμη, δάφνη, φασκόμηλο, aloe vera, δενδρολίβανο, χαμομήλι και βούτυρο καριτέ. Είναι για βαμμένα και κατεστραμμένα μαλλάκια σαν τα δικά μου, έχει υπέροχο άρωμα και θα κάνω σίγουρα ένα review εδώ μόλις την χρησιμοποιήσω αρκετές φορές.
Face Toner με λεμόνι για λιπαρό δέρμα. Το συγκεκριμένο το έχω ξαναγοράσει και μου άρεσε αφού έχει αυτή την μυρωδιά κίτρου που την λατρεύω. Επίσης νιώθω οτι αφήνει το δέρμα μου χωρίς υπολείμματα απο μακιγιάζ και το κάνει λευκότερο.
Μάσκα προσώπου με Aloe Vera - Δεν ξέρω αν έχετε πάρει ποτέ μάσκες από τα fresh line, η συγκεκριμένη διατηρείται στο ψυγείο και αυτό το μικροσκοπικό κουτάκι κοστίζει γύρω στα 6 ευρώ. Θα δοκιμάσω την μασκούλα και θα σας ενημερώσω για τα αποτελέσματα.
MAC σκιά bronze - Ξεκίνησα όπως βλέπετε να γεμίζω μια παλετίτσα με αγαπημένες σκιές...Ελπίζω να καταφέρω να την ολοκληρώσω σύντομα! Λατρεύω αυτό το χρώμα και θα είναι ότι πρέπει για καλοκαιρινό smokey!!

Κραγιόν Lustre in Hug Me - Nude καραμελέ απόχρωση πολύ ενυδατικό κραγιόν, που περιττό να σας πω οτι δεν το αποχωρίζομαι κάθε μέρα...Το βλέπω να τελειώνει μέχρι τέλος του μήνα...Χαχα!!!

Πως σας φάνηκαν οι αγορές μου? Το παράκανα έτσι? Το ξέρω...Δεν έχω δικαιολογία!!
Θα τα ξαναπούμε σύντομα με τα αγαπημένα μου του Μαρτίου.
Ως τότε φιλιά πολλά
Μένια

11 σχόλια:

  1. Με γειές! Καλοφόρετα!
    Το gel eyeliner της essence θέλω να το δοκιμάσω! Ελπίζω να καταφέρω να το βρω! Τα μανό πολύ όμορφα χρώματα! Πολύ καλοκαιρινά!!! Από Fresh Line δεν έχω δοκιμάσει κάτι ακόμη, αλλά σκοπεύω με την πρώτη ευκαιρία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με γεια! Τι λες κι αυτά λίγα είναι χαχαχα λεφτά να είχαμε!! Καλά θέλω και γω να δοκιμάσω Essence αλλά με βλέπω όταν έρθω Αθήνα γιατί εδώ δεν..
    Αχ αυτές οι σκιές.. ζημιά μας κάνουν! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με γειά..είναι όλα πολύ όμορφα..
    Το κραγιόν της mac,λατρεμένο!!
    αχ!:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με γεια! Θελω και εγω να παρω το nail polish remover!
    xxx
    Miss Starshiny

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!! Κι εμένα μου αρέσουν πολύ όλα και θα τα χρησιμοποιήσω μέχρι το τέλος!! Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τέλεια είναι όλα!!! Με γειά!!! Καλό Πάσχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με γεια! Καλοφόρετα όλα!
    Τα Fresh Line είναι απίστευτα, εγώ χρησιμοποιώ τη μάσκα με τον άργυλο για βαθύ καθαρισμό και έχει πολύ καλό αποτέλεσμα. Όπως και η σειρά για τα μαλλιά είναι πολύ καλή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ! Κι εγώ θεωρώ πολύ καλά τα προϊόντα της!! xx

      Διαγραφή