Σελίδες

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

NEW PRODUCT PRESENTATION: KIEHL'S MAGIC ELIXIR


Η Kiehl's παρουσιάζει το Συμπύκνωμα Αναδόμησης των Μαλλιών Magic Elixir.


Αυτό το ανάλαφρο ελιξίριο που περιέχει φύλλα δεντρολίβανου, έλαιο αβοκάντο, καρθαμέλαιο και αλόη εξισορροπεί τον προστατευτικό φραγμό του δέρματος της κεφαλής, για να διατηρεί μια υγιή αναλογία υγρασίας, θρεπτικών στοιχείων και μικροχλωρίδας. Αυτή η νέα αποτελεσματική σύνθεση αποτελεί τη βάση της νέας σειράς απαλών και, ταυτόχρονα, δραστικών σκευασμάτων της Kiehl's για πιο υγιή, αναζωογονημένα μαλλιά.

Αποτέλεσμα: ισορροπημένο, πιο καθαρό, αποτελεσματικά περιποιημένο και θρεμμένο δέρμα κεφαλής για πιο ευκολοχτένιστα και πιο υγιή μαλλιά.

Η Kiehl's έχει μια φαρμακευτική παράδοση στη χρήση των καλύτερων συστατικών, καθώς και αρχαίων τελετουργιών περιποίησης με έλαια από την Ινδία, τη Νοτιοανατολική Ασία και το Μαρόκο. Η εξειδίκευση της Kiehl's στην περιποίηση της επιδερμίδας δημιούργησε ένα σκεύασμα που δεν ανταποκρίνεται απλώς στην πρόσφατη ζήτηση των καταναλωτών, αλλά κάνει ένα ακόμα βήμα στο θέμα της υγείας του δέρματος της κεφαλής και των μαλλιών.

Όπως τα κλασσικά έλαια περιποίησης, το Magic Elixir της Kiehl's περιέχει υψηλή συγκέντρωση σε έλαιο φυσικής προέλευσης, για να θρέφει και να αναπληρώνει την απώλεια υγρασίας στο δέρμα της κεφαλής. Η ανωτερότητα του Magic Elixir έγκειται στα παρακάτω:


  • Ένα δραστικό μίγμα τριών διαφορετικών ελαίων, σε συνδυασμό με αλόη, η οποία είναι γνωστή για την ιδιότητά της να ενυδατώνει σε βάθος το δέρμα της κεφαλής και τα μαλλιά. Πολλές δημοφιλείς συνθέσεις χρησιμοποιούν μόνο ένα έλαιο και, στην ουσία, επικαλύπτουν την επιφάνεια των μαλλιών και του δέρματος της κεφαλής.
  • Σφραγίζει το περιτρίχιο, για να προστατεύει καλύτερα τον εκτεθειμένο φλοιό της τρίχας.
  • Συμβάλλει στη διατήρηση της ισορροπίας της μικροχλωρίδας στο δέρμα της κεφαλής.
  • Προσφέρει άμεσα και μακροπρόθεσμα οφέλη. Άμεσα, τα μαλλιά γίνονται πιο μαλακά, ενυδατώνονται, αποκτούν λάμψη και γίνονται πιο ευκολοχτένιστα. Μακροπρόθεσμα, το δέρμα της κεφαλής και τα μαλλιά θρέφονται, με αποτέλεσμα τα μαλλιά να γίνονται πιο υγιή και πιο λαμπερά.
Βασικά συστατικά:

Έλαιο φύλλων δεντρολίβανου - εξαιρετική πηγή βιταμίνης Α, γνωστό για την ιδιότητά του να δημιουργεί ένα γόνιμο περιβάλλον για την ανάπτυξη υγιών μαλλιών.


Έλαιο αβοκάντο - περιέχει υψηλές ποσότητες βιταμίνης A, D & E, για να θρέφει το δέρμα της κεφαλής και να συμβάλλει στη μείωση της ξηρότητας.


Καρθαμέλαιο - Περιέχει βιταμίνη Ε και λιπαρά οξέα ωμέγα 6, για να αποκαθιστά την υγρασία του δέρματος της κεφαλής και των μαλλιών και να αναδομεί τα μαλλιά.

Αλόη - μια πηγή περισσότερων από 20 μεταλλικών στοιχείων και βιταμινών A, B1, B2, B6, B12, C και E που καταπραϋνει το δέρμα της κεφαλής και χαρίζει απαλότητα και λάμψη στα μαλλιά.


Οδηγίες χρήσης:

Πριν το λούσιμο, τοποθετείτε μικρή ποσότητα προϊόντος στα άκρα των δαχτύλων σας ή απευθείας σε στεγνό δέρμα κεφαλής και στεγνά μαλλιά χρησιμοποιώντας το ειδικό απλικατέρ.Απλώνετε στο δέρμα της κεφαλής κάνοντας κυκλικές μαλάξεις. Για μέγιστη αποτελεσματικότητα, αφήνετε το προϊόν να δράσει 5-10 λεπτά, ώστε να διεισδύσουν τα θρεπτικά συστατικά στο δέρμα της κεφαλής. Λούζεστε προσεκτικά. Χρησιμοποιείτε το προϊόν τακτικά, για να διατηρείτε τη βέλτιστη υγεία του δέρματος της κεφαλής και των μαλλιών.


Τιμή λιανικής: 21,50 ευρώ τα 125ml* / Διαθέσιμο στα καταστήματα: Ιούνιος 2012
* Ενδεικτική τιμή marketing. Ο καθορισμός της τελικής λιανικής τιμής είναι στη διακριτική ευχέρεια του σημείου πώλησης.

Διαθέσιμα στα καταστήματα:

HONDOS CENTER ΚΟΛΩΝΑΚΙ: Μέρλιν 6, Κολωνάκι, τηλ. 2103390284
HONDOS CENTER ΓΛΥΦΑΔΑ: Αγ.Κωνσταντίνου 2 & Λαζαράκη 5, Γλυφάδα, τηλ. 2108945608
ATTICA, the Department Store: Πανεπιστημίου 9, CityLink Σύνταγμα, τηλ. 6947209654
Και: HONDOS CENTER, Χώρα Μυκόνου περιοχή Αγία Άννα, τηλ. 6958451008

Το ρεπορτάζ είναι ενημερωτικό και όχι διαφημιστικό.


2 σχόλια: