Σελίδες

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

By Nature: Φυσικά καλλυντικά με οικολογική συνείδηση

Γεια σας γεια σας!!!

Μετά από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα απουσίας λόγω διακοπών, επέστρεψα στην πραγματικότητα - δύσκολα - αλλά και στο αγαπημένο μου blogging. Ομολογώ ότι μου έλειψε πολύ κι έχω πολύ όρεξη και άπειρες ιδέες για αναρτήσεις.

Σήμερα θα σας παρουσιάσω που ομολογώ μου ήταν άγνωστη μέχρι πρότινος, την By Nature

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2008, με αντικείμενο την εισαγωγή και εμπορία φυσικών καλλυντικών, ξύλινων παιχνιδιών και χειροποίητων προϊόντων.
Η φιλοσοφία της εταιρείας αφορά στην συνεισφορά της στην βελτίωση του περιβάλλοντος και στην ευαισθητοποίηση του κοινού, προωθώντας την οικολογική ιδέα και συνείδηση.
Συνδυάζοντας τις ικανότητες της φύσης, την παράδοση και τις σύγχρονες μεθόδους, προσφέρει μοναδικά και πρωτότυπα προϊόντα, κατ'αποκλειστικότητα στη χώρα μας, απευθείας από την Τσεχία, μια χώρα με τεράστια παράδοση στα καλλυντικά και στις χειροποίητες ξύλινες κατασκευές.
_________________________________________

Πριν λίγο καιρό λοιπόν, η εταιρεία επικοινώνησε μαζί μου με σκοπό να μου στείλει κάποια από τα προϊόντα για να τα δοκιμάσω και να πω την γνώμη μου στους αναγνώστες του blog.
Τα δοκίμασα για αρκετό καιρό ώστε να έχω μια ολοκληρωμένη εικόνα, και ομολογώ ότι με ξάφνιασαν ευχάριστα. Η ποιότητά τους είναι εξαιρετική, το άρωμα διακριτικό όσο πρέπει και πάνω από όλα με ενθουσίασε η πρωτοτυπία των προϊόντων, από άποψη παρασκευής και συστατικών, μια και δεν είχα δοκιμάσει ποτέ πριν κάτι παρόμοιο.
Αντικυτταριτιδικό απολεπιστικό σώματος με σταφύλι και πανθενόλη
Anti-cellulite shower peeling with grapevine & panthenol
Oil Spa με μεταλλικά άλατα - Μέντα & Ευκάλυπτος
Oil Spa with thermal salts - Mint & Eucalypt
Θρεπτικό Έλαιο Μπάνιου με Άλατα Νεκράς Θάλασσας
Nourishing Oil Bath with Dead Sea Salts
Αντικυτταριτιδικό γαλάκτωμα σώματος με σταφύλι
Anti-cellulite Body Butter with precious oils & grapevine
Lip Balm με βούτυρο καριτέ και σταφύλι
Lip Balm with Shea Butter & grapevine
Σαπούνι Μπύρας με μαγιά μπύρας, βιταμίνη Ε και γλυκερίνη
Beer Soap with brewer's yeast, vitamin E & glycerine

Τα προϊόντα για το μπάνιο έχουν όλα ένα διακριτικό και καθόλου επιβλητικό άρωμα, με αγαπημένο μου το απολεπιστικό με σταφύλι που η μυρωδιά του μου θυμίζει αυτά τα φρουτένια ζελεδάκια που μου έδινε μικρή η γιαγιά μου...Την ίδια λαχταριστή μυρωδιά έχει και το body butter που δεν χόρταινα να το βάζω μετά το μπάνιο, γι'αυτό και μου τέλειωσε τόσο γρήγορα.
Το πιο αγαπημένο μου όμως από όλα έγινε το lip balm με σταφύλι και βούτυρο καριτέ. Μακράν το καλύτερο που έχω δοκιμάσει ποτέ από άποψη υφής και ενυδάτωσης των χειλιών - και έχω δοκιμάσει ουκ ολίγα! Έχω όλων των ειδών τα lip balm γιατί τα χείλη μου ξεραίνονται και σκάνε όλο το χρόνο.

Τα προϊόντα της By Nature μπορείτε να τα βρείτε στα καταστήματά τους στην Αθήνα, Παλαιό Φάληρο και Γαλάτσι, στην Λάρισα και στην Σαντορίνη.

Επίσης στο επίσημο site της εταιρείας λειτουργεί κανονικά και e-shop για τις online παραγγελίες.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας κύριο Δήμτσα για την άψογη συνεργασία και την ευγένειά του.

Εσείς έχετε δοκιμάσει ποτέ προϊόντα από αυτή την εταιρεία? Ποιά ήταν η εμπειρία σας?

Φιλιά,
Μένια


10 σχόλια:

  1. Φαίνονται πολύ ωραία τα προιόντα και το ότι είναι φυσικά τα συστατικά τους είναι μεγάλο συν με όλα αυτά που ακούμε. Κοίταξα και τις τιμές τους στον e-shop και είναι νορμάλ. Μια χαρά!
    xoxo
    Eleonor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πραγματικά πολύ καλά!! Και μυρίζουν τόσο όμορφα!! Φιλάκια!!

      Διαγραφή
  2. Προσωπικά ούτε εγώ γνώριζα την εταιρία. Το απολεπιστικό σώματος με σταφύλι και πανθενόλη φαίνεται πολύ εωδιαφέρον και σκοπεύω να το δοκιμάσω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εχω αδυναμια στα φυσικα καλλυντικα φαινονται ολα τελεια!!
    αφου εχει κ στο φαληρο που ειναι κοντα μου θα περασω να ριξω μια ματια να βρω κατι να δοκιμασω :)
    φιλιαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσαν, κι εγώ έχω αδυναμία στα φυσικά καλλυντικά και το ψάχνω πολύ, μου αρέσει να δοκιμάζω συνέχεια!! Όταν περάσεις από το κατάστημα περιμένω εντυπώσεις. xx

      Διαγραφή
  4. fenontai polu omorfa! thelw n t dokimasw! :)

    kisses
    fashionsugarbubbles.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν τα δοκιμάσεις πες μου εντυπώσεις αν και είμαι σίγουρη οτι θα σου αρέσουν! xx

      Διαγραφή