Σελίδες

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Beauty Bloggers και Στόχος - Συνάντηση για καλό σκοπό

Καλησπέρα και πάλι

Πριν ένα μήνα περίπου έγινε μια πολύ όμορφη συνάντηση των beauty bloggers. Πρέπει να είμαι η τελευταία και καταϊδρωμένη που κάνει την σχετική ανάρτηση αλλά ως συνήθως είχα ξεχάσει την φωτογραφική μου μηχανή και φυσικά δεν είχα καθόλου υλικό...Οπότε πρέπει να ευχαριστήσω την Μαίρη από το Made in Heart για τις φωτογραφίες που μου έδωσε και που θα δείτε εδώ!
 Η παρεούλα μαζεύτηκε σε έναν πολύ ζεστό και γεμάτο φαντασία χώρο στο Μετς και σκοπό είχε να συγκεντρωθούν κάποια χρήματα για την ενίσχυση του Στόχου και την εκστρατεία ενάντια στον καρκίνο του μαστού.
Υπήρχε ζεστό τσάι σε ότι γεύση φαντάζεστε και υπέροχα γλυκάκια
Γνώρισα από κοντά πολλά κορίτσια που διάβαζα ως τώρα τα μπλογκ τους
Δύο πολύ γλυκιές κυρίες μας έφτιαξαν τα νύχια με αυτά τα πανέμορφα χρώματα. Εγώ διάλεξα το Leading Lady που είναι ένα τέλειο κόκκινο με glitter 
Τέλος έγινε η κλήρωση με τα δώρα από τις εταιρείες που συμμετείχαν στηρίζοντας αυτή την προσπάθεια κι όλα τα κορίτσια έφυγαν με αρκετά δωράκια.

Ήταν ένα πολύ διασκεδαστικό απόγευμα και πολύ χριστουγεννιάτικο. Και μια πολύ καλή ευκαιρία να γνωριστούμε με τα άλλα κορίτσια και να μιλήσουμε σε πραγματικό χρόνο. Χάρηκα πάρα πάρα πολύ που γνώρισα όλα τα κορίτσια και ανυπομονώ για την επόμενη συνάντηση. 
Η προσπάθεια ήταν πολύ καλή και όλα τα κορίτσια που συμμετείχαν πιστεύω να βοήθησαν αρκετά και να στηρίξαμε τον Στόχο και την προσπάθειά του!

Φιλιά πολλά
Μένια

9 σχόλια:

  1. Ηταν ενα υπεροχο event περασαμε υπεροχα ελπιζω να το κανουμε συντομα!!
    φιλια!!
    http://sylviefashionlove.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περάσαμε τέλεια!! Κι εγώ το leading lady διάλεξα, δεν είναι απίστευτο χρώμα; Πολλά φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι απλά τέλειο και τόσο χριστουγεννιάτικο! Φιλιά :)

      Διαγραφή
  3. poly omorfo event!!oi photo ta lene ola!pirate kai ta dwrakia sas tuxeroules e?super!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι ωραία που περάσαμε! Χάρηκα που σε γνώρισα, παρόλο που δεν είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε για πολύ! Ελπίζω να τα ξαναπούμε :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι ωραία που περάσαμε! Χάρηκα που σε γνώρισα, παρόλο που δεν είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε για πολύ! Ελπίζω να τα ξαναπούμε :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τέλεια περάσαμε πραγματικά!Κι εγώ χάρηκα που σε γνώρισα, φυσικά και θα τα ξαναπούμε!! Φιλάκια!

      Διαγραφή