Σελίδες

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Lierac Body Slim Zones Rebelles Review

Καλησπέρα και πάλι
Κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι η εταιρία Lierac μου είχε στείλει ένα προϊόν για να το δοκιμάσω και να σας πω μετά την γνώμη μου για το αποτέλεσμα.

Ας δούμε αρχικά τι λέει η εταιρία για το προϊόν.
Ορός lifting για εντατική σύσφιγξη στο εσωτερικό των μπράτσων και των μηρών που καταπολεμά την επίμονη κυτταρίτιδα.
Κύρια συστατικά:

  • Κατοχυρωμένο με ευρεσιτεχνία WTB System σε ποσοστό 2%: Καινοτόμο σύμπλοκο με τρία ενεργά συστατικά (ιερός λωτός - λευκή ιτιά - βιοτεχνολογικό πεπτίδιο) ικανό να μεταμορφώνει τα λιποκύτταρα που "αποθηκεύουν λίπος" σε λιποκύτταρα που "καίνε λίπος" και να διαλύει τα λιπίδια που υπάρχουν στα λιποκύτταρα.
  • Lipo-Reverse (12,5%), ενεργή καφεϊνη 10% + σύμπλοκο glaucine 2,5%: Το πρώτο συστατικό αδυνατίσματος που είναι ικανό να μεταμορφώνει τα λιπαρά κύτταρα σε κύτταρα τύπου "ινοβλάστη" που εξασφαλίζουν εγγυημένη σύσφιγξη.
  • Σύμπλοκο κατά της γλυκοζυλίωσης 1%: Αποκλειστικό της Lierac, περιορίζει το φαινόμενο της γλυκοζυλίωσης (σκλήρυνση των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης από την προσκόλληση μορίων σακχάρου) καταπολεμώντας τη χαλάρωση και την επίμονη ινώδη κυτταρίτιδα.
  • Εκχυλίσματα σουσαμιού 5%: Σχηματίζουν ένα φιλμ στην επιφάνεια της επιδερμίδας ανορθώνοντας και σμιλεύοντας άμεσα και ορατά την όψη φλοιού πορτοκαλιού στις χαλαρές ζώνες (εσωτερικό των μπράτσων και των μηρών, γλουτοί)
Αποτελέσματα από τις πρώτες 14 ημέρες

  • Πιο σφιχτή επιδερμίδα στο εσωτερικό των μπράτσων 85% και των μηρών 90%.
  • Μείωση της επίμονης κυτταρίτιδας 77%.
  • Αποτέλεσμα lifting 83%

Εγώ το χρησιμοποίησα σε καθημερινή βάση για περίπου 2 μήνες στο εσωτερικό των μηρών και στα μπράτσα μόνο. Τώρα λοιπόν που το άδειασα νομίζω μπορώ να έχω μια ολοκληρωμένη άποψη.
Η σύστασή του είναι πολύ αραιή οπότε χρειάζεται προσοχή στην εφαρμογή για να μην σας στάξει κάτω και το χαραμίζετε. Έχει χρώμα σκούρο πορτοκαλί και μια ελαφριά μυρωδιά που έχουν συνήθως όλα τα προϊόντα αδυνατίσματος.

Γενικά αυτά τα προϊόντα θεωρώ ότι δεν λειτουργούν σε όλους το ίδιο γιαυτό και δεν είμαι ποτέ απόλυτη. Αυτό λοιπόν που παρατήρησα στη δική μου επιδερμίδα ήταν μια αισθητή σύσφιγξη στα μπράτσα και στο εσωτερικό των μηρών αλλά και βελτίωση της όψης της επιδερμίδας που σίγουρα έγινε πιο λεία και ομαλή. Τώρα όσον αφορά την κυτταρίτιδα δυστυχώς δεν παρατήρησα κάποια ιδιαίτερη διαφορά με πριν.
Επίσης ένα θετικό για μένα είναι ότι απορροφάται από το δέρμα αμέσως χωρίς να αφήνει οποιοδήποτε υπόλειμμα ή λιπαρότητα.
Βέβαια αναφέρεται ότι για καλύτερα αποτελέσματα πρέπει να χρησιμοποιείται μαζί με το Body Slim γαλάκτωμα, το οποίο εγώ δεν είχα για να μπορέσω να διαπιστώσω αν όντως δουλεύουν καλύτερα μαζί.
Αν θα το ξαναγόραζα? Πιθανότατα όχι γιατί δεν θεωρώ ότι έχει άμεσο αποτέλεσμα σε δύσκολες περιπτώσεις χαλάρωσης και κυτταρίτιδας κι ότι χρειάζεται μακροχρόνια και διαρκής χρήση για να μπορέσει να δουλέψει πραγματικά. Η τιμή του στα 39 ευρώ για 75ml είναι επίσης ένας λόγος που θα με αποθάρρυνε να το αγοράσω, αν και οι εκπτώσεις που μπορείτε να βρείτε σε online φαρμακεία κατά καιρούς κατεβάζουν αρκετά την τιμή.

Εσείς έχετε δοκιμάσει το συγκεκριμένο προϊόν ή κάτι αντίστοιχο? Τι εικόνα έχετε γενικά για τα προϊόντα Lierac?

Ευχαριστώ ιδιαίτερα την εταιρία για την ευγενική παραχώρηση των προϊόντων.

Φιλιά,
Μένια

6 σχόλια:

  1. kalispera!!to sugkekrimeno den to exw dokimasei wstoso exw dokimasei ena soro alla antistoixa proionta xwris kapoio idiaiero apotelesma...Genika oi times se proionta autou tou eidous einai sxedon apagoreutikes kai se sundiasmo me to oti prepei na ta xrisimopoieis prwi-vradu gia arketous mines gia na deis kapoio apotelesma ta kanei akatallila gia mena!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πολύ καλό το συγκεκριμένο αλλά πάνω που χαίρεσαι τελειώνει και πρέπει να πάρεις άλλο...life is not fair :(

      Διαγραφή
  2. Δε το έχω δοκιμάσει το συγκεκριμένο!!
    Ωστόσο η παρουσίαση σου μου άρεσε πολύ :)
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομιζω απο τις καλυτερες εταιριες!
    Εγω εχω μεινει ευχαριστημενη με ολα τους τα προιοντα!

    Αν θες δες το καινουρι ποστ στο μπλογκ μου!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή