Σελίδες

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Beauty Test Box February - Beauty Test Box Φεβρουαρίου

Γεια σας!!
Σήμερα θα σας μιλήσω για κάτι που τώρα ξεκινάει στην Ελλάδα και ακολουθεί την λογική ενός μηνιαίου πακέτου όπου με μια μικρή συνδρομή σου στέλνει η εταιρεία κάποια προϊόντα για δοκιμή. Αυτό είναι κάτι εντελώς καινούριο για την χώρα μας αφού ως τώρα αυτό το έβλεπα μόνο από bloggers του εξωτερικού.
Αν μπείτε λοιπόν στο Beauty Test Box αρχικά συμπληρώνετε το προσωπικό σας ερωτηματολόγιο από όπου προκύπτει το δικό σας προφίλ ομορφιάς. Οπότε η ομάδα επιλέγει κάποια προϊόντα που θεωρεί οτι ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας. Αποφάσισα λοιπόν να δοκιμάσω αυτή τη νέα υπηρεσία και επέλεξα την μηνιαία συνδρομή των 10 ευρώ & δωρεάν έξοδα αποστολής. Έφτασε στην πόρτα μου μετά από 2 εργάσιμες μέρες και πάμε να δούμε τι εκπλήξεις περιείχε.
Το κουτάκι είναι κόκκινο και ανοίγει σαν συρταράκι. Μου άρεσε η προσεγμένη συσκευασία και τα προϊόντα ήρθαν όλα σε άριστη κατάσταση.
Υπάρχει κι ένα φυλλαδιάκι με προσωπικό μήνυμα και περιγραφή του τι ακριβώς περιέχει το κουτί. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά?
Γρήγορο στεγνωτικό νυχιών Seche Vite 3.6ml
Καινοτομικό, πατενταρισμένο, Α' τάξης top coat. Η φόρμουλα του επιτρέπει να διεισδύει στο βερνίκι μέχρι την βάση, δημιουργώντας μια σκληρή επικάλυψη πάνω στο νύχι για ένα αποτέλεσμα μέγιστης διάρκειας.
Νομίζω ότι πρέπει να είναι το πιο διάσημο και αμφιλεγόμενο top coat έτσι? Μια δοκιμή θα μου διαλύσει τις αμφιβολίες για το αν θα το μισήσω ή θα το λατρέψω.
Βερνίκι νυχιών Seche Vite Chocolat 69227 14ml
Από την νέα συλλογή βερνικιών. Μεγάλης διάρκειας, υψηλής γυαλάδας, γρήγορου στεγνώματος. Χρώμα σοκολατί που ταιριάζει με το χρώμα της επιδερμίδας σας.
Δεν έχω δοκιμάσει από αυτή την εταιρεία βερνίκι και ομολογώ οτι σαν χρώμα δεν με εντυπωσιάζει στο μπουκάλι, μου φαίνεται λίγο βαρετό...Ίσως στα νύχια μου να φαίνεται διαφορετικό. Θα δούμε!
Κρέμα ενυδάτωσης Sans Soucis Moisture Aqua Benefits 24-h care
Φυσική ενυδατική κρέμα με ροδάκινο και λάδι από κουκούτσι βερίκοκου, με πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία ιαματικό νερό από το Μπάντεν-Μπάντεν. Κατάλληλο για μικτό δέρμα με τάση αφυδάτωσης, προστατεύει κατά της ξηρότητας. Μειώνει και καλύπτει τις ατέλεις της επιδερμίδας. Εξασφαλίζει ένα φωτεινό, λαμπερό και περιποιημένο δέρμα μέρα με την μέρα.
Υπόσχεται πολλά αλλά δεν έχω γνώμη ακόμα...Επίσης αυτή την εταιρεία δεν την έχω ακούσει ξανά. Θα προσπαθήσω να βρω και περισσότερες πληροφορίες.
3 φακελάκια Gerard's Silver Line απαλό Face Peeling
Χμμμ....όχι παιδιά εδώ θα διαφωνήσω...εγώ αυτό που βρήκα στο κουτί είναι ΕΝΑ φακελάκι από ένα απολεπιστικό προσώπου ρόδι του Dr.Scheller...Εδώ κάτι δεν πήγε καλά σωστά? Παρόλα αυτά θα το δοκιμάσω και αυτό...Λέει ότι είναι ήπιο απολεπιστικό για όλους τους τύπους δέρματος οπότε μικρό το κακό...
Φυσικό λάδι περιποίησης Monoi de Tahiti 30ml
Από παραδόσεις χιλιάδων χρόνων το Monoi de Tahiti, το ιερό λάδι των Πολυνησίων είναι πολύ περισσότερο από ένα φυσικό προϊόν περιποίησης. Αποκτάται από τη ζύμωση λουλουδιών Tiare de Tahiti μέσα σε εξευγενισμένο έλαιο καρύδας. Αναζωογονεί το δέρμα σαν απαλό χάδι ευεξίας, αφήνοντάς του ένα αρωματισμένο μεταξένιο πέπλο.
Λοιπόν έχω να πω ότι μυρίζει υπέροχα ΑΛΛΑ...έχει κρυσταλλοποιηθεί θεωρώ από τις χαμηλές θερμοκρασίες...ελπίζω να έχω δίκιο και μόλις ζεστάνει ο καιρός να επανέλθει και να μπορέσω να το χρησιμοποιήσω.
Υδρολιπιδική κρέμα ποδιών Gehwol 20ml
Προσφέρει άριστη φροντίδα στο ξηρό και ευαίσθητο δέρμα. Τα δραστικά προϊόντα της Gehwol θεωρούνται μοναδικά στο χώρο τους, αφού η βάση της σύνθεσής τους αποτελείται από φυσικά συστατικά.
Η κρεμούλα περιέχει και ουρία οπότε θεωρώ ότι θα κάνει δουλειά...θα φανεί στο αποτέλεσμα!

Αυτά λοιπόν περιείχε το κουτάκι μου...σαν συνολική εικόνα μου άφησε καλή εντύπωση και από άποψη εξυπηρέτησης αλλά και κατάστασης της συσκευασίας και των προϊόντων...έχω μόνο ένα παράπονο...δεν φάνηκε από το ερωτηματολόγιο η εξάρτησή μου από το μακιγιάζ? Ούτε ένα προϊόν μακιγιάζ δεν υπήρχε στο κουτάκι μου....Γιατί? Ας ελπίσουμε τον επόμενο μήνα να αλλάξει αυτό!

Εσείς θα δοκιμάζατε ποτέ μια τέτοια υπηρεσία? Πως σας φαίνεται σαν concept? Ανυπομονώ να διαβάσω και τα δικά σας σχόλια! Μέχρι την επόμενη φορά πολλά φιλιά!

Take care,
Menia


12 σχόλια:

  1. Καλημέρες!
    Αυτές τις μέρες πολλές bloggers που ακολουθώ εχουν δείξει και απο ενα κουτάκι η κάθε μια!
    Δεν γνώριζα οτι υπάρχει η δυνατότητα αυτή στην Ελλάδα και ειλικρινά μου αρέσει πολύ σαν ιδέα!!
    Ηδη έχω επισκεφθεί το site και σκέφτομαι να δοκιμάσω και εγω !!
    Γιατί όχι; Τα δικά σου προϊόντα φαίνονται μια χαρά !!!
    Περιμένουμε εντυπώσεις οταν τα δοκιμάσεις!
    Καλή συνέχεια:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι μια ενέργεια που είναι ακόμα σε πολύ αρχικό στάδιο αλλά δείχνει να έχει προοπτικές...Θα ήθελα να δω κι άλλες εταιρείες να συμμετέχουν βέβαια! Θα ακολουθήσει και ανάρτηση με την γνώμη μου για τα προϊόντα εννοείται...Φιλιά!

      Διαγραφή
  2. σαν concept μου φαίνεται ωραίο,επίσης στάθηκες πολύ τυχερή πιστεύω σε σχέση με κάποια άλλα,διστάζω όμως να παραγγείλω γιατί φοβάμαι μην και δεν είμαι στις τυχερές! γενικά πιστεύω πως για τα 10 ευρώ εφόσον τα προϊόντα είναι δείγματα,είναι λίγα,εαν προστεθο'υν και άλλες εταιρίες ίσως το δοκίμαζα!
    την κρέμα την είχε η μαμά μου-για τα πόδια αλλά λόγο τιμής δεν την ξαναπήρε,και έχει να λέει τα καλύτερα,από τα άλλα το λαδάκια μου κίνησε πολύ την περιέργεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαρά μου δεν είναι όλα τα προϊόντα δείγματα, κάποια είναι στο κανονικό τους μέγεθος...συμφωνώ ότι θα ήθελα να δω κι άλλες εταιρίες...το μέλλον θα δείξει! xx

      Διαγραφή
  3. πολύ ενδιαφέρον ! Η αλήθεια είναι όμως ότι θα συμφωνήσω με τη Χαρά Σωτηροπούλου αν είχε περισσότερες εταιρίες θα ήταν ακόμα πιο ενδιαφέρον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συμφωνώ κι εγώ!! ας ελπίσουμε ότι όσο προχωράει θα μπαίνουν κι άλλες εταιρείες...αλλιώς δεν θα κρατήσει!

      Διαγραφή
  4. Πολύ ενδιαφέρουσα και πρωτότυπη ενέργεια! Έχεις την αγωνία να ανοίξεις το κουτάκι και να ανακαλύψεις τα προϊόντα που περιέχει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι Ιωάννα μου είναι αρκετά ενδιαφέρον..ας ελπίσουμε ότι θα εξελιχθεί καλά! Φιλιά!

      Διαγραφή
  5. Μόλις είδα και αντίστοιχο unboxing εξωτερικού και νομίζω ότι το δικό μας "χάνει" λίγο συγκριτικά... Βέβαια μιας και είναι καινούριο στην Ελλάδα θα ήθελα να δω κάνα δυο κουτάκια ακόμη και μετά να αποφασίσω αν το θέλω ή όχι... Σίγουρα είναι όμορφη ιδέα!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπέροχα πραγματάκια και πολύ ωραία και πλήρης ανάρτηση, τώρα είμαι σίγουρη πως θα κάνω και εγώ την εγγραφή. Αυτό με το ερωτηματολόγιο πολύ ενδιαφέρον!
    φιλάκιααα
    www.trelokoritsa.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ ωραίο το blog σου..σε ακολουθώ..Αν θες ρίξε και εσύ μια ματιά..
    blog:alldaybeautiful.blogspot.gr
    facebook:alldaybeautiful

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ όμορφο Μένια μου,μεγειά σου!!!
    Οσο περνάνε οι μέρες και βλέπω κοπέλες να το πέρνουν τόσο το θέλω και εγώ!!!ιδικά το δεύτερο κουτί της Εύας είναι το κάτι άλλο!!!
    Με πιστωτική το πήρες και είναι δωρεάν τα έξοδα αποστολής?
    Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή