Σελίδες

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Tecnoskin* δερμοκαλλυντικά – παρουσίαση και review



Πρίν λίγο καιρό επικοινώνησε μαζί μου η εταιρεία Tecnoskin και μου πρότεινε να μου στείλει ενημερωτικό υλικό και κάποια από τα προϊόντα τους για να τα δοκιμάσω. Δέχτηκα ευχαρίστως και παρέλαβα μετά από  λίγο αυτά εδώ για τα οποία θα μιλήσουμε σήμερα.


Hydraprotect hand cream 75ml

Ενυδατική κρέμα χεριών με ουρία, πανθενόλη και βούτυρο καριτέ. Με τριπλό μηχανισμό δράσης, ενυδατώνει το ξηρό δέρμα των χεριών και το προστατεύει από τις εξωτερικές συνθήκες. Περιέχει ουρία που μειώνει την απώλεια υγρασίας από την επιδερμίδα, πανθενόλη που ενυδατώνει και αναζωογονεί προστατεύοντας από ερεθισμούς, καθώς και βούτυρο καριτέ για έξτρα ενυδάτωση και απαλότητα στο άγριο και σκασμένο δέρμα. Τέλειωσα όλο το σωληνάριο και έμεινα αρκετά ευχαριστημένη. Η υφή της δεν είναι καθόλου λιπαρή και απορροφάται εύκολα. Χρειαζόταν βέβαια να την ανανεώνω αρκετά συχνά που μάλλον σημαίνει ότι η ενυδάτωση που δίνει δεν είναι αρκετή και βαθιά, τουλάχιστον για τα δικά μου χέρια.
 
Skin protect hygiene wash Προστατευτικό δερμοκαθαριστικό 200ml

Δερμοκαθαριστικό για την καθημερινή υγιεινή της επιδερμίδας με ενυδατικούς παράγοντες.  Καθαρίζει απαλά χωρίς να αφήνει αίσθημα ξηρότητας στο δέρμα. Ταυτόχρονα προστατεύει τη φυσιολογική χλωρίδα, προλαμβάνει από μικροβιακές μολύνσεις και σέβεται το φυσιολογικό pH της επιδερμίδας. Περιέχει ουρία, πανθενόλη και bioecolia.
Δεν έχω να πω πολλά για το συγκεκριμένο καθαριστικό, κάνει πολύ πλούσιο αφρό, είναι πολύ ήπιο με την επιδερμίδα και δεν έχει καθόλου άρωμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πρόσωπο και σώμα.

Antioxidant sensitive cleansing gel Αντιοξειδωτικό ζελ καθαρισμού για ευαίσθητες επιδερμίδες 200ml

Δράση: Ζελ καθαρισμού για ευαίσθητες επιδερμίδες κατάλληλο για την αφαίρεση του μακιγιάζ από το πρόσωπο και τα μάτια. Απομακρύνει την λιπαρότητα χωρίς να ερεθίζει το δέρμα.
Τεχνολογία:  
Υαλουρονικό οξύ: Φυσικό συστατικό του συνδετικού ιστού του δέρματος που μπορεί να συγκρατήσει μέχρι και 1000 φορές το βάρος του σε νερό. Δημιουργεί μια υδάτινη δεξαμενή για αποδέσμευση υγρασίας που διαρκεί καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας, με αποτέλεσμα τη διατήρηση της φυσικής ενυδάτωσης του δέρματος.

Osmopure: Φυτικό εκχύλισμα που προστατεύει τα κύτταρα του δέρματος από τις τοξικές επιδράσεις των αέριων ρύπων, του καπνού, κλπ.
Aquacacteen: Ενυδατώνει και καταπραϋνει την επιδερμίδα.

Χρήση: Απλώνετε καθημερινά στα μάτια, στο πρόσωπο και το λαιμό, με βαμβάκι, χωρίς να ξεπλένετε. Συνδυάζεται ιδανικά με το προϊόν Preparation Cleansing Lotion 2 in 1 (λοσιόν καθαρισμού).

Αυτό το προϊόν ειλικρινά με ενθουσίασε!! Μόλις καθαρίσω το πρόσωπό μου με αυτό φαίνεται σαν να έχω κάνει απολέπιση και να έχω βάλει και ορό αμέσως μετά. Η επιδερμίδα είναι πεντακάθαρη και λαμπερή και το αποτέλεσμα είναι άμεσο. Μάλλον αυτό οφείλεται στο υαλουρονικό οξύ που περιέχει και έχει αντιγηραντικές ιδιότητες. Φανταστικό προϊόν και απορώ γιατί δεν έχω ακούσει περισσότερα για αυτό.

Myolift xtra no wrinkles eye cream Αντιρυτιδική κρέμα ματιών 15ml

Δράση: Εντατική αντιγηραντική σύνθεση για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. «Γεμίζει» τις ρυτίδες και μειώνει τις γραμμές έκφρασης.
Τεχνολογιά:  
Matrixyl 3000: Ενισχύει τη σύνθεση κολλαγόνου.
Argireline: Μειώνει τη σύσπαση των μυών και τις γραμμές έκφρασης.
Moist 24: Προσφέρει 24ωρη και παρατεταμένη ενυδάτωση.
D-Panthenol: Ενυδατώνει το δέρμα.
Βιταμίνη Ε: Αντιοξειδωτικό κατά των ελεύθερων ριζών.
Χρήση: Καθημερινή πρωί ή/και βράδυ, με ελαφρές κινήσεις γύρω από τα μάτια.
Την χρησιμοποιώ κάθε πρωί και είναι αρκετά καλή. Βέβαια ακόμα δεν έχω βρεί κρέμα ματιών που να νιώθω ότι κάνει κάτι παραπάνω από ενυδάτωση.


Γενικά η άποψη που σχημάτισα είναι οτι πρόκειται για προϊόντα καθαρά δερμοκαλλυντικά και σχεδιασμένα με πολύ προσοχή ώστε να μην προκαλούν ερεθισμούς. Τα Tecnoskin μπορείτε να τα βρείτε σε φαρμακεία και περισσότερες πληροφορίες στο http://www.tecnoskin-derma.com/index.html
Εσείς γνωρίζετε την εταιρεία αυτή? Έχει τύχει να δοκιμάσετε κάποιο προϊόν της? Περιμένω τα σχόλιά σας όπως πάντα!

Φιλιά,
Μένια
 

   
 

4 σχόλια:

  1. Endiaferwn...den ta exw dokimasei oute tin exw ksanakousei gia na eimai eilikrineis!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν την ήξερα την εταιρία αλλά ακούγονται ενδιαφέροντα τα προϊόντα της!!
    Πολύ ωραία παρουσίαση κοπέλα μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ, πάντα με την καλή σου την κουβέντα κοριτσάκι μου :) Μάκια!!

      Διαγραφή