Σελίδες

Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Cherrybox Μαϊου

Καλησπέρα σε όλους!
Μετά από μια πολύ καυτή και δύσκολη μέρα εδώ στο Ηράκλειο, επιτέλους δρόσισε λίγο και μπόρεσα να σας γράψω για το πρώτο συνδρομητικό κουτί που παρέλαβα και λέγεται Cherrybox.

Είχα δει ποιές εταιρείες συμμετείχαν σε αυτό το συνδρομητικό κουτί και ανυπομονούσα να ξεκινήσει. Και όπως το περίμενα δεν απογοητεύτηκα καθόλου! Πάμε όμως να δούμε τι περιείχε το κουτί του Μαϊου.
Babor - Ultra Performance Lip Colour in Nude Brown
Κραγιόν μεγάλης διάρκειας που αναπλάθει, προστετεύει και λειαίνει το ευαίσθητο δέρμα των χειλιών, χαρίζοντας ταυτόχρονα μοναδική λάμψη.
Είναι πολύ ενυδατικό και βελούδινο και έχει μια γλυκειά μυρωδιά. Τιμή: 25€
Diptyque - Eau de Toilette Philosykos 12ml
Ένα άρωμα που μοσχοβολάει Ελλάδα! Η φρεσκάδα των φύλλων της συκιάς, η μυρωδιά του σύκου και του φλοιού του δέντρου σε συνδυασμό με μια απαλή νότα λευκού κέδρου, προσφέρουν στο μοναδικό αυτό άρωμα ένα ευχάριστο βάθος.
Αν σας αρέσουν τα γλυκά και ξυλώδη αρώματα θα το αγαπήσετε όπως εγώ...είναι γλυκό και μαζί πολύ καλοκαιρινό και με πολύ καλή διάρκεια. Τιμή: 84,50€ τα 100ml
Kyana - Herboria Max Restructuring Mask 250ml
Μάσκα αναζωογόνησης μαλλιών με φυσικά συστατικά και υπέροχο άρωμα. Χαρίζει ζωντάνια σε όλο το μήκος της τρίχας χάρη στην ειδική δράση της που στοχεύει στην πλήρη αναζωογόνηση και ανασύσταση των κατεστραμμένων λεπιών της τρίχας. Τα φυτικά εκχυλίσματα θαλάσσιων φυκιών κάνουν τα μαλλιά ελαστικά, ανθεκτικά, απαλά και ευκολοχτένιστα. Τιμή: 10€
Red Water - Hydrating Shower Gel 60ml
Ενυδατικό αφρόλουτρο με ελιά, βιολογικό ελαιόλαδο και προβιταμίνη Β5 που μετατρέπει, χάρη στο ιαματικό νερό που περιέχει, τη διαδικασία καθαρισμού του σώματος σε ολοκληρωμένη κούρα ευεξίας. Τιμή: 9,20€ τα 250ml
Murad - Intensive-C Radiance Peel 10ml
Εκπληκτικό προϊόν με διπλή δράση, πήλινγκ και μάσκα μαζί, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και μειώνει τις δυσχρωμίες του δέρματος ενώ χαρίζει στο πρόσωπο βαθιά ενυδάτωση και λάμψη. Τιμή: 55€ τα 50ml

Αυτό ήταν λοιπόν το πρώτο Cherrybox! Πως σας φάνηκε? Προσωπικά όχι μόνο έμεινα ευχαριστημένη αλλά ενθουσιάστηκα με όλα τα προϊόντα. Επίσης να αναφέρω ότι κάποια από τα προϊόντα ήταν σε κανονικό μέγεθος αλλά και σε travel size οπότε σίγουρα συμφέρει η συνδρομή των 10 ευρώ μηνιαία.

Περιμένω τα σχόλιά σας με αγωνία όπως πάντα.

Φιλιά,
Μένια


10 σχόλια:

  1. Teleio Menia mou. Kai egw to pariggeila kai ayto kai to beautytestbox 1i fora kai ta 2 ! An eixa auto to koutaki tha latreua to kragion! Toso teleio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι υπέροχο και το κραγιόν και το άρωμα! Πες μου εντυπώσεις όταν σου έρθει :)

      Διαγραφή
  2. eixame akrivws to idio periexomeno!!!
    to arwma den einai teleio?????
    exw paraggeilei kai to epomeno kai perimenw!!

    tsekare kai to diko mou!!filakia!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το άρωμα είναι καταπληκτικό όντως πολύ γλυκό! Κι εγώ σίγουρα θα παραγγείλω και το επόμενο!

      Διαγραφή
  3. Να τα χαρείς Μένια μου,είναι πράγματι υπέροχο κουτί.Καλά το κραγιόν τι καταπληκτική συσκευασία,εγώ έτυχα σκιά της Babor εξίσου τέλεια!Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μένια ζηλεύω!!!! Πώς λειτουργεί αυτή η συνδρομή? Μπορω και εγώ να κάνω συνδρομή? Και μετά τι γίνειται?Παραγγέλνεις όποτε θέλεις με επιπλέον κόστος?
    Μπορείς να με ενημερώσεις για αυτή τη διαδικασία?
    Τη βρίσκω εξαιρετικά ενδιαφέρουσα...!!!

    Τα προϊόντα πολύ καλά!!!!! Ειδικά του Murad.....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείται οτι μπορείς να κάνεις συνδρομή!Πηγαίνεις στο http://cherrybox.gr/, συμπληρώνεις ένα beauty profile και μετά επιλέγεις τι συνδρομή θέλεις, μηνιαία, τρίμηνη, κλπ. Μπορείς να επιλέξεις την μηνιαία ώστε να μην σε δεσμεύει κάτι αν ένα μήνα δεν θέλεις να παραγγείλεις. Οι εταιρείες που έχει είναι πραγματικά κορυφαίες και σίγουρα με τον καιρό θα προστεθούν κι άλλες θέλω να πιστεύω. Χαίρομαι που σου άρεσε! Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  5. teleio thema!!teleia protash!polu kalh douleia!filiaaaaaaaa!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ τόσο πολύ! Χαίρομαι που σου άρεσε! Φιλιά και σε σένα!! xx

      Διαγραφή