Σελίδες

Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Inglot Freedom System: Blushes!!!

Γεια σας!
Ελπίζω να είχατε ένα υπέροχο ηλιόλουστο Σαββατοκύριακο και να απολαμβάνετε την άνοιξη. Σήμερα θα σας δείξω μια παλέτα που έφτιαξα σε μια επίσκεψή μου στο κατάστημα της Inglot. Διάλεξα τέσσερα χρώματα ρουζ που ταιριάζουν στη δική μου επιδερμίδα και θα ήθελα σήμερα να σας γνωρίσω αυτή την εταιρεία που με έχει ενθουσιάσει πραγματικά.
Η ιστορία της εταιρείας

Η εταιρεία Inglot ιδρύθηκε πρίν από περίπου 25 χρόνια από τον Wojtek Inglot, ένα νεαρό χημικό που εργαζόταν τότε σε μια φαρμακευτική εταιρεία.Η αντικειμενική αρχή του ήταν να παράγει υψηλής ποιότητας προϊόντα σε δίκαιες και λογικές τιμές, χρησιμοποιώντας μόνο τα καλύτερης δυνατής ποιότητας υλικά και πρώτες ύλες από τους πιο αξιόπιστους προμηθευτές. Ο ίδιος ακόμα και σήμερα ασχολείται άμεσα στην δημιουργία και τη διαδικασία σχεδιασμού όλων των νέων προϊόντων της εταιρείας.
Freedom system

Όλα τα προϊόντα Inglot εκτός από εκπληκτικά χρώματα και υφές φημίζονται για τα ενυδατικά τους στοιχεία (avocado oil, acai, ceramides, jojoba oil, κλπ). Το freedom system είναι από τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματά της. Μπαίνοντας σε ένα κατάστημα Inglot μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε 1500 χρώματα! Αγόρασα λοιπόν μια τετραπλή παλέτα για ρουζ και επέλεξα να την γεμίσω με τέσσερα πανέμορφα ματ χρώματα.
Τα χρώματα είναι στην πρώτη στήλη αριστερά το 69 και το 51 και στην δεξιά στήλη το 63 και το 62. Η υφή τους είναι εξαιρετικά βελούδινη και μεταξένια. Έχουν εξαιρετική απόδοση χρώματος για αυτό και χρειάζεται μεγάλη προσοχή κατά την εφαρμογή. Δείτε πως γράφουν στο χέρι για να καταλάβετε τι εννοώ.
Θεωρώ ότι είναι τα καλύτερης ποιότητας ρουζ από αυτά που έχω εγώ στη συλλογή μου. Η ποσότητα του κάθε ρουζ είναι στα 6.5gr και η τιμή 7 ευρώ. Δεν είναι να απορεί κανείς λοιπόν ότι αγόρασα και τα τέσσερα μαζί για να συμπληρώσω την παλέτα.
Έχω πάρει κι άλλα πράγματα από την συγκεκριμένη εταιρεία που θα σας τα δείξω σε άλλη ανάρτηση. Καταστήματα Inglot μπορείτε να βρείτε:

Αθήνα
Γλυφάδα: Α.Μεταξά 22
Metro Mall: Λ.Βουλιαγμένης 276, Μετρό Αγ.Δημήτριος
Χαλάνδρι: Χαϊμαντά 18

Θεσσαλονίκη:
Καρόλου Ντηλ 11

Εσείς γνωρίζετε την εταιρεία αυτή? Έχετε δοκιμάσει κάποιο προϊόν και πως σας φάνηκε?

Φιλιά,
Μένια

7 σχόλια:

  1. Τα αγαπώ τα Inglot και το Freedom system με έχει βολέψει πολύ ειδικά για τις σκιές αλλά εχω κάνει και γω μια τετραπλή παλέτα με ρουζ. Δεν έχουμε κάποιο κοινό αλλά το 63 μου τράβηξε την προσοχή. Καλή ιδέα να πάρεις τη διπλή παλέτα για πούδρα, δεν ήξερα πως τα χωράει. Έτσι μπορείς να ταξιδέψεις και με 2 ρουζ και μια πούδρα, στο μέλλον. Είναι μικρότερη από την 4πλη των ρουζ? Καλοφόρετα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ!Δεν ξέρω αν είναι μικρότερη από των ρουζ, πήρα αυτήν αναγκαστικά γιατί είχε τελειώσει η άλλη. Τα χωράει ακριβώς όμως και έτσι όπως είπες κι εσύ βολεύεις και μια πούδρα στη μία θέση για το ταξίδι. Είναι φοβερό χρώμα το 63 δοκίμασέ το όταν μπορέσεις. xx

      Διαγραφή
  2. Υπέροχες αποχρώσεις και πολύ καλή απόδοση!! θα σου κρατήσουν πάρα πολύ καιρό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. poluuuuuuuuuu omorfa!!apisteuti apodosi..pio polu nomizw m'aresei to roz panw panw (sta swatches)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι ωραίες αποχρώσεις που επέλεξες :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καταπληκτικη ποιοτητα!! Τελεια αποδοση χρωματος, και μονο που τα ειδα ενθουσιαστηκα!σιγουρα θα κοιταξω να τα δοκιμασω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή