Σελίδες

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Fresh Line - Hephaestus

Καλησπέρα σε όλους!
Ελπίζω να είχατε ένα υπέροχο τριήμερο και να προλάβατε να χαλαρώσετε αρκετά. Σήμερα θα σας μιλήσω για μια από τις πολύ αγαπημένες μου εταιρείες, την Fresh Line.

 Hephaestus
Special Treatments

ΑΝΤΗΛΙΑΚΑ ΒΟΤΑΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

Εξειδικευμένα προϊόντα της Fresh Line με ενεργά φυτικά συστατικά και ορυκτά φίλτρα που προστατεύουν από τις βλαβερές συνέπειες της ηλιακής ακτινοβολίας και τη φωτογήρανση. Με βοτανικά εκχυλίσματα, πλούσια φυτικά λάδια και ενυδατικά βούτυρα που προσδίδουν καταπραϋντικές, αντιφλογιστικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες στην επιδερμίδα.

Η συνταγή:
Ηλίανθος, Σύμφυτο, Καλέντουλα, Χαμομήλι, Αχιλλέα, Καρότο, Σαμπούκος, εκχύλισμα βιολογικών φύλλων ελιάς, Βούτυρο ελιάς, Ελαιόλαδο, Σιτέλαιο, Αμυγδαλέλαιο, Βιταμίνες Β5 και Ε.

Η σειρά Ήφαιστος περιλαμβάνει 7 προϊόντα συνολικά που καλύπτουν όλες τις ανάγκες της οικογένειας για το πρόσωπο και το σώμα.

Λίγη ιστορία...
Ο Ήφαιστος είναι ο θεός της φωτιάς και της μεταλλουργίας στην ελληνική μυθολογία. Γεννήθηκε άσχημος και παραμορφωμένος, τόσο που η ίδια του η μητέρα, η Ήρα, τον πέταξε από τον Όλυμπο από την ντροπή της. Το βρέφος έπεσε στην θάλασσα, όπου το περισυνέλεξαν η Θέτις και η Ευρυνόμη, οι οποίες τον ανέθρεψαν για εννέα χρόνια. Μόλις μεγάλωσε έστησε αμέσως το πρώτο του σιδηρουργείο στο βυθό του Αιγαίου, σφυρηλατώντας εκεί όμορφα αντικείμενα για τις δύο αυτές θεότητες.


Κρέμα προσώπου υψηλής προστασίας SPF30
Με φυσικά φίλτρα και βοτανικά εκχυλίσματα
Πλούσια κρέμα υψηλής προστασίας για πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ με ισχυρή μαλακτική, αντιφλογιστική και ενυδατική δράση. Το εκχύλισμα ηλίανθου και η βιταμίνη Ε δρουν αντιοξειδωτικά προστατεύοντας τα εσωτερικά στρώματα της επιδερμίδας από τη δημιουργία ελεύθερων ριζών, η αλόη δρα καταπραϋντικά και προληπτικά ενάντια σε ερεθισμούς ενώ το σύμπλεγμα βοτανικών εκχυλισμάτων από καλέντουλα, μπλε χαμομήλι, σύμφυτο και αχιλλέα συντελεί στην ολική προστασία του δέρματος. Τα φυσικά φίλτρα προστατεύουν από τις ακτίνες UVA&UVB με τον πλέον ασφαλή τρόπο. Τα λάδια από αβοκάντο, καρότο και αμύγδαλο προσδίδουν πλούσια ενυδάτωση στην επιδερμίδα διατηρώντας την υγρασία της και στα πιο βαθιά της στρώματα. Ιδανική και για παιδιά. Τιμή: €27.90 50ml

Γαλάκτωμα σώματος υψηλής προστασίας SPF30
Με φυσικά φίλτρα και βοτανικά εκχυλίσματα
Ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος υψηλής προστασίας από τις ακτίνες UVA&UVB. Το κύριο συστατικό της σύνθεσής του είναι το εκχύλισμα ηλίανθου που διαθέτει ισχυρή αντιοξειδωτική και αντιγηραντική δράση εμποδίζοντας τη δημιουργία ελεύθερων ριζών κατά τη διάρκεια της έκθεσης στον ήλιο. Τα βοτανικά εκχυλίσματα από καλέντουλα, σύμφυτο και χαμομήλι που διαθέτουν καταπραϋντική και αντιφλεγμονώδη δράση, περιποιούνται ακόμη και τα πιο ευαίσθητα παιδικά δέρματα, ενώ η αλόη προλαμβάνει τους ερεθισμούς και τις κοκκινίλες. Ο σαμπούκος και η αχιλλέα προλαμβάνουν τη δημιουργία πανάδων και το πλούσιο ελαιόλαδο μαζί με το σιτέλαιο ενυδατώνουν βαθιά την επιδερμίδα διατηρώντας στο ακέραιο την ελαστικότητά της. Η συνταγή εμπλουτίζεται με άφθονο εκχύλισμα καρότου που προσδίδει άμεση υγρασία και φωτεινό μπρούτζινο χρώμα. Η σύνθεση ολοκληρώνεται με αντιοξειδωτική βιταμίνη Ε. Κατάλληλο για όλη την οικογένεια. 
Τιμή: €19.90 150ml

Ενυδατικό λάδι σώματος για βαθύ μαύρισμα
Χαμηλής προστασίας SPF6

Μια προηγμένη φυτική συνταγή για εντυπωσιακό και γρήγορο μαύρισμα και πολύωρη ενυδάτωση στην επιδερμίδα. Τα φυτικά λάδια από αμύγδαλο, ηλίανθο, καρύδα, αβοκάντο, σιτάρι και ελιά θρέφουν και ενυδατώνουν την επιδερμίδα ενώ τα βοτανικά εκχυλίσματα από αχιλλέα, αλόη, καλέντουλα, χαμομήλι και σαμπούκο έχουν αντιφλεγμονώδεις, ηρεμιστικές και καταπραϋντικές ιδιότητες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν λάδι μασάζ οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.
Τιμή: €15.90 200ml












Ιριδίζον βούτυρο για βαθύ μαύρισμα, χαμηλής προστασίας SPF10
Με βοτανικά εκχυλίσματα και πλούσια φυτικά βούτυρα και λάδια
Πολυτελές βούτυρο για αστραφτερό, μπρούτζινο χρώμα και βαθιά ενυδάτωση με χαμηλή προστασία. Βασίζεται σε πλούσια φυτικά βούτυρα (κακάο&καριτέ) και λάδια (λάδι καρύδας, αβοκάντο, ελαιόλαδο, σιτέλαιο, καροτέλαιο) που αναπληρώνουν άμεσα τη χαμένη υγρασία της επιδερμίδας από την έκθεση στον ήλιο. Το εκχύλισμα ηλίανθου λειτουργεί προστατευτικά στη δημιουργία ελεύθερων ριζών, ενώ η αλόη και το χαμομήλι δρουν ηρεμιστικά ενάντια στις φλογώσεις. Το σύμφυτο, ο σαμπούκος, η αχιλλέα και η καλέντουλα περιποιούνται και μαλακώνουν την επιδερμίδα ενώ ταυτόχρονα δρουν καταπραϋντικά σε κάθε είδος ερεθισμούς.
Τιμή: €25.90 200ml
Ενυδατικό και καταπραϋντικό after sun γαλάκτωμα
Μοναδική σύνθεση που ενυδατώνει βαθιά και καταπραϋνει την επιδερμίδα, ενώ ταυτόχρονα βοηθάει στη διατήρηση του μαυρίσματος. Η συνταγή περιέχει 9 βοτανικά εκχυλίσματα (χαμομήλι, καλέντουλα, σύμφυτο, ηλίανθο, αχιλλέα, φύλλο ελιάς, αλόη, σαμπούκο, καρότο) με θεαματικές ιδιότητες στους ερεθισμούς και τα εγκαύματα και πλούσια φυτικά βούτυρα και λάδια με ισχυρή ενυδατική δράση. Ανακουφίζει από την αίσθηση φλόγωσης που προκαλείται από την έκθεση στον ήλιο, και αναπληρώνει άμεσα την χαμένη υγρασία της επιδερμίδας. Η βιταμίνη Ε σε συνδυασμό με εκχύλισμα βιολογικών φύλλων ελιάς καταπολεμούν την βλαβερή δράση των ελεύθερων ριζών και προσφέρουν αντιοξειδωτική προστασία.
Τιμή: €15.90 200ml

Θεραπεία χειλιών με καρύδα SPF15
Θεραπεία χειλιών για προστασία από τον ήλιο με SPF15. Με βούτυρο καριτέ και κακάο, λάδι καρύδας, αβοκάντο, αμυγδαλέλαιο και βιολογικό ελαιόλαδο για πλούσια ενυδάτωση και θρέψη. Με ένα δυναμικό σύμπλεγμα από 9 βοτανικά εκχυλίσματα (αλόη, σύμφυτο, καρότο, καλέντουλα, χαμομήλι, καρύδι, δενδρολίβανο, ηλίανθο και σαμπούκο) που προσδίδει καταπραϋντικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες στην ευαίσθητη περιοχή των χειλιών. Με φυσικό κερί μέλισσας που αφήνει βελούδινη αίσθηση στα χείλια και τα προστατεύει από την ξηρότητα που συχνά προκαλείται εξαιτίας σκληρών καιρικών συνθηκών (ήλιος, αέρας, κρύο).
Τιμή: €7.50 15ml

Κρέμα λεπτής υφής για το πρόσωπο, μεσαίας προστασίας SPF15

Ενυδατική κρέμα προσώπου λεπτής υφής με μεσαίο δείκτη προστασίας που συμβάλλει στη μείωση της χαλάρωσης και των λεπτών γραμμών έκφρασης του προσώπου. Τα φυσικά φίλτρα και ο δείκτης προστασίας προστατεύουν από τις ακτίνες UVA&UVB. Ιδανική βάση για το μακιγιάζ, για επιδερμίδες που εκτίθενται στον ήλιο, χειμώνα-καλοκαίρι. Το εκχύλισμα άρνικας δρα τονωτικά στους μύες του προσώπου και βοηθάει στη λείανση των λεπτών γραμμών. Ο μάραθος αποκαθιστά την απώλεια της υγρασίας, ενδυναμώνει τους μύες αποδίδοντας μια νεανική σφριγηλή όψη. Η βρώμη δρα επουλωτικά και αντιφλογιστικά δίνοντας μια ιδιαίτερη, απαλή υφή στην επιδερμίδα και σε συνδυασμό με όλο το υπόλοιπο σύμπλεγμα των ηρεμιστικών και μαλακτικών εκχυλισμάτων της σειράς (καλέντουλα, χαμομήλι, σύμφυτο, αχιλλέα, αλόη, ηλίανθο) δημιουργούν μια πολύτιμη συνταγή για την περιποίηση οποιουδήποτε τύπου επιδερμίδας.
Τιμή: €22.90 30ml






Κυκλοφορούν επίσης και 2 σετ προσφοράς για την αντηλιακή προστασία της επιδερμίδας σε 2 πρακτικούς συνδυασμούς.

Σετ υψηλής αντηλιακής προστασίας ιδανικό για τις πρώτες εκθέσεις στον ήλιο
Κρέμα προσώπου SPF30 + ΔΩΡΟ γαλάκτωμα σώματος SPF30
Τιμή: €27.90

Σετ ολοκληρωμένης περιποίησης για την αντηλιακή προστασία προσώπου, χειλιών, σώματος.
Κρέμα προσώπου SPF30 + βούτυρο για βαθύ μαύρισμα SPF10 + θεραπεία χειλιών SPF15
Τιμή: €29.90

Τα προϊόντα Fresh Line μπορείτε να τα βρείτε στα Hondos Center και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα

*Η παρουσίαση έχει ενημερωτικό χαρακτήρα και όχι διαφημιστικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου