Σελίδες

Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Glowbox Ιούλιος 2013

Γειά σας και πάλι!
Σήμερα θα ρίξουμε μια ματιά στο συνδρομητικό κουτί Glowbox για τον Ιούλιο. Έφτασε στα χέρια μου πριν περίπου 10 ημέρες και περιέχει κυρίως travel size προϊόντα για την βαλίτσα των διακοπών. Πάμε να δούμε αναλυτικά τι περιείχε το δικό μου κουτάκι λοιπόν!
Fresh Line - Terpsichore shampoo 75ml
Σαμπουάν για ξηρά και βαμμένα μαλλιά που υπόσχεται λάμψη και ζωντάνια. Δημιουργημένο με μια ελληνική παραδοσιακή συνταγή με βότανα και αιθέρια έλαια. Πορτοκάλι, μανταρίνι, κίτρο, δάφνη, λεμόνι, φασκόμηλο, τσουκνίδα, ανθός πορτοκαλιάς, ξύδι και D-Panthenol. Νομίζω ότι είναι ακριβώς ότι χρειάζονται τα μαλλιά μου σε αυτή τη φάση, αφού είναι πιο ξηρά και αφυδατωμένα λόγω του καλοκαιριού.
Ahava - Mineral hand cream 30ml
Κρέμα χεριών σε μέγεθος ιδανικό για την τσάντα μου, αφού δεν πάω πουθενά χωρίς κρέμα χεριών. Είναι πλούσια σε ενυδατικά στοιχεία, υποαλλεργική και δερματολογικά ελεγμένη, αλλά κυρίως μυρίζει ονειρεμένα! Την λατρεύω!
Bioderma - Sensibio H2O 100ml
Ή αλλιώς το μαγικό νεράκι καθαρισμού. Έχει απαλή σύνθεση και άριστη δερματική ανοχή. Αφαιρεί τέλεια τους ρύπους και το μακιγιάζ και συμπεριφέρεται με τον καλύτερο τρόπο ακόμα και στις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. Το έχω δοκιμάσει και παλιότερα και πραγματικά αφαιρεί τέλεια το μακιγιάζ ακόμα και από τα μάτια χωρίς να τα ερεθίζει καθόλου. Από τα καλύτερα νεράκια ντεμακιγιάζ που κυκλοφορούν.
Nivea - Stress protect roll-on deodorant 25ml
Το αποσμητικό είναι το απαραίτητο προϊόν του καλοκαιριού και όχι μόνο. Το συγκεκριμένο αποσμητικό ξεπερνά κάθε προσδοκία αφού έχει δημιουργηθεί όχι μόνο για να αντιμετωπίσει τον ιδρώτα από τη ζέστη αλλά και την εφίδρωση που προκύπτει από το άγχος ή την αμηχανία. Ενεργά συστατικά και σύμπλεγμα συστατικών ψευδαργύρων υπόσχονται φρέσκια, δροσερή και μοσχοβολιστή επιδερμίδα. Εντάξει δεν λέω, απαραίτητο το αποσμητικό αλλά είναι κάτι που θα το έβρισκα και σε ένα περιοδικό...
Nivea - Hawaiian Flower shower gel 50ml
Υπόσχεται άμεση αναζωογόνηση ενώ παράλληλα προσφέρει ευεξία με το υπέροχο άρωμα το χαβανέζικου λουλουδιού Frangipani. Ακόμα περιέχει πέρλες ελαίων που προσφέρουν ενυδάτωση και αφήνουν την επιδερμίδα μεταξένια. Επίσης κάτι που βρίσκεις κατά κόρον στα περιοδικά...έχει όμως υπέροχο άρωμα πραγματικά αναζωογονητικό!
Monoi Tiki Tahiti - Tiare Naturel 30ml
Λάδι σώματος που περιέχει λάδι καρύδας και εκχύλισμα από το λουλούδι Tiare που είναι γνωστό για τις χαλαρωτικές του ιδιότητες. Μόλις το απλώσετε στο σώμα σας η επιδερμίδα αποκτά άμεσα μεταξένια υφή και υπέροχο διακριτικό άρωμα. Μπορείτε να το απλώσετε και στα μαλλιά σας αφού θρέφει και ενυδατώνει σε βάθος την τρίχα.
Erre Due - Exclusive nail lacquer in 215 Poke me
Βερνίκι νυχιών σε μια πολύ καλοκαιρινή παστέλ κοραλί απόχρωση με έξυπνη σύνθεση με Ceramic Nanoparticles η οποία προσφέρει λάμψη, τέλεια κάλυψη και πλούσιο χρώμα με μεγάλη διάρκεια. Η εφαρμογή του γίνεται απλά και εύκολα με το hi-tech βουρτσάκι που βοηθάει το προϊόν να απλωθεί στη βάση του νυχιού με μόνο δύο κινήσεις.

Αυτά λοιπόν βρήκα στο Glowbox Ιουλίου. Πως σας φάνηκαν? Εσείς έχετε παραγγείλει κάποιο συνδρομητικό κουτί από αυτά που υπάρχουν αυτή τη στιγμή? Εγώ αν και έχω απογοητευτεί από κάποια, θα τους δώσω ακόμα μερικές ευκαιρίες γιατί σαν beauty junkie δεν χορταίνω ποτέ να δοκιμάζω νέα προϊόντα, υφές και μυρωδιές.

Φιλιά πολλά,
Μένια


5 σχόλια:

  1. με γεια σου! να τα χαρεις ολα
    ξεχωρισα το fresh line σαμπουαν πρεπει να μυριζει υπεροχα!
    δεν το εχω δοκιμασει γιατι απο οσα εχω διαβασει κ απο αλλες bloggers δεν έχουν μεινει ολες ευχαριστημενες ,προτιμω να κοιτζω κ να επιλεγω εγω ακριβως τι θα αγορασω ...
    φιλια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ακριβως έτσι ήταν και το δικό μου!!!! εχω κανει 3μηνη συνδρομη, αλλα με βλέπω να την συνεχίζω κι απο Σεπτέμβριο και μετά.Του Ιουνίου μου άρεσε λίιιιιγο παραπανω, αλλα κι αυτό έιναι πολύ καλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραία πραγματάκια!!
    Θα το παραγγείλω και εγώ σίγουρα!
    Ρίξε μια ματιά και στο δικό μου blog αν θες
    http://beautyswings.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πραγματικά έχει πολύ ωραία πράγματα,και δεν πρόλαβα να το πραγγείλω!εύχομαι να προλάβω στο επόμενο!νομίζω πως είναι το καλύτερο από όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πόσο λυπάμαι που το έχασα.. Ελπίζω και το επόμενο να είναι το ίδιο καλό :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή