Σελίδες

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

BIOTEN Bodyshape Intensive Anti-Cellulite Serum*: Παρουσίαση και Review

Γεια σας και πάλι!
Μέσα στο καλοκαίρι λοιπόν αποφάσισα να σας πω κι εγώ την γνώμη μου για ένα προϊόν που δοκιμάζω εδώ και αρκετό καιρό (νομίζω το χοντρό πουλόβερ της φωτο προδίδει από πότε...). Πρόκειται για τον Εντατικό Ορό κατά της Κυτταρίτιδας της Bioten φυσικά για τον οποίο σίγουρα έχετε ακούσει και διαβάσει πολλά, όπως κι εγώ.
Πολλές γυναίκες, ανεξάρτητα από το σωματότυπό τους υποφέρουν από την όψη "φλοιού πορτοκαλιού", όπως έχει επικρατήσει η έκφραση. Εμφανίζεται κυρίως στο πίσω μέρος των μηρών, στους γοφούς και στην κοιλιακή χώρα.
Επειδή λοιπόν αυτό το φαινόμενο οφείλεται σε διάφορους παράγοντες, όπως είναι η κληρονομικότητα, ο τρόπος ζωής, οι διατροφικές συνήθειες, κλπ. προσωπικά θεωρώ ότι προϊόντα όπως κρέμες, τζελ, scrub κλπ. έχουν απλά βοηθητικό ρόλο. Αν λοιπόν δεν ακολουθούμε ένα σωστό τρόπο ζωής όλο το χρόνο, αν δεν προσέχουμε την διατροφή μας και δεν ασκούμαστε καθόλου, κανένα προϊόν που θα βάλουμε στο δέρμα μας δεν πρόκειται να δουλέψει.
Τι λέει η ίδια η εταιρεία για το προϊόν:
  • Ο ορός περιέχει ένα μοναδικό συνδυασμό ενεργών συστατικών που βοηθούν στην καταπολέμηση της όψης "φλοιού πορτοκαλιού" και συσφίγγουν ορατά το δέρμα μετά από 10 μέρες.
  • Το Lipofirm, ένα σύμπλεγμα φυσικών συστατικών, επαναφέρει τη δομή του κολλαγόνου του δέρματος αυξάνοντας και ρυθμίζοντας τη μικροκυκλοφορία. Η λιπολυτική δράση ενεργοποιείται, μειώνοντας το λιπώδη ιστό. Το δέρμα γίνεται πιο σφριγηλό αποκτώντας μεταξένια λάμψη.
  • Το Acai Berry αποκαλείται το super fruit του Αμαζονίου και αποτελεί ένα φυσικό αντικυτταριτιδικό συστατικό. Λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε μέταλλα, βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά, το εκχύλισμα του Acai Berry βελτιώνει ορατά την σφριγηλότητα του δέρματος. Η ισχυρή αντιοξειδωτική του δράση σε συνδυασμό με τις αναζωογονητικές του ιδιότητες βοηθά στην αποκατάσταση της υφής του δέρματος και στην ανάκτηση της φυσικής του απαλότητας.
Ποιά είναι η δική μου γνώμη?
 Έχω χρησιμοποιήσει ήδη 2 μπουκαλάκια από τον ορό και πρέπει να πω οτι είναι από τα καλύτερα προϊόντα αδυνατίσματος που έχω χρησιμοποιήσει ως τώρα. Είναι πολύ συμπυκνωμένος αλλά παρόλα αυτά απορροφάται πολύ εύκολα και αφήνει μια ευχάριστη αίσθηση δροσιάς που μένει για αρκετή ώρα μετά. 
Παρατήρησα αρκετά βελτιωμένη την όψη της επιδερμίδας μου, έγινε ορατά πιο απαλή και λεία και αρκετά πιο σφριγηλή. Βέβαια τα αποτελέσματα αυτά τα είδα με μεγάλη προσπάθεια από μέρους μου ακολουθώντας μια σωστή διατροφή για αποτοξίνωση του οργανισμού.
Είναι κατά τη γνώμη μου μια πολύ καλή αλλά και οικονομική επιλογή για όσες δεν θέλουν να ξοδέψουν μια περιουσία για μια αντικυτταριτιδική κρέμα.

Εσείς έχετε δοκιμάσει τον ορό της Bioten? Τι αποτέλεσμα είδατε στο δικό σας σώμα? 

Φιλιά πολλά,
Μένια

2 σχόλια:

  1. Έχω και εγω ενα μπουκαλάκι στα αζήτητα..(Τι να πρωτοχρησιμοποιήσω;;)
    Αλλά όσο καλή και αν είναι μια κρέμα ή ενα σέρουμ,χρειάζεται υγιεινή διατροφή και άσκηση!!
    nice post!

    xxx
    viniettas*

    ΑπάντησηΔιαγραφή