Σελίδες

Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Clinique superprimer face primers* - Παρουσίαση και review

Όπως σίγουρα έχετε διαβάσει πολλές φορές, το μυστικό για ένα πρόσωπο χωρίς ατέλειες είναι η βάση. Πρώτα από όλα μια καθαρή και ενυδατωμένη επιδερμίδα είναι απαραίτητη για να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε το μακιγιάζ. Τα face primers είναι σημαντικά γιατί βοηθούν την επιδερμίδα να αποκτήσει μια ομαλή και λεία επιφάνεια, στην οποία μπορεί εύκολα να εφαρμοστεί το foundation.
Η πρόταση της Clinique  είναι τα Superprimers, μια σειρά από απαλής υφής face primers, τα οποία δημιουργούν μια απαλή, τελειοποιημένη επιδερμίδα έτοιμη να δεχτεί οποιοδήποτε foundation αποφασίσετε να εφαρμόσετε. Διατίθενται σε μία universal απόχρωση και άλλες 3 με χρώμα που είναι ειδικά σχεδιασμένες για να αντιμετωπίζουν συγκεκριμένες ανάγκες. Απαλύνουν ορατά και βελτιώνουν την όψη της επιδερμίδας, με τα πολυμερή συστατικά σιλικόνης που διαθέτουν και τα οποία τελειοποιούν άμεσα τους πόρους, τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.
Η κάθε μία απόχρωση έχει σχεδιαστεί ειδικά, με βάση τη θεωρία των χρωμάτων, προκειμένου να εξουδετερώσει την οποιαδήποτε χρωματική διαφορά στην επιδερμίδα και να προσφέρει ένα ομοιόμορφο χρωματικό τόνο.
- Universal face primer: Σύνθεση με ουδέτερη απόχρωση η οποία απαλύνει άμεσα την επιδερμίδα και δημιουργεί ένα τέλειο καμβά για να εφαρμοστεί το foundation. Ιδανικό για γυναίκες που δεν έχουν κάποια συγκεκριμένη ανυσυχία. Έχει λευκό χρώμα και απορροφάται άμεσα από το δέρμα.
- Colour corrects - Redness: Διορθώνει την ερυθρότητα: Έχει κίτρινο χρώμα που διορθώνει την ερυθρότητα της επιδερμίδας, προσφέρει ουδέτερη βάση. Μόλις το απλώσετε στην επιδερμίδα αποκτά πουδρένια υφή και χαρίζει φωτεινό και ματ αποτέλεσμα. Ακόμα εμποδίζει την εμφάνιση λιπαρότητας για πολλές ώρες από την εφαρμογή του.
- Colour corrects - Dullness: Διορθώνει τη θαμπάδα: Έχει ροζ χρώμα, που διορθώνει τη θαμπή όψη της επιδερμίδας, προσφέρει μια δροσερή και λαμπερή βάση. Επίσης γίνεται πουδρένιο κατα την εφαρμογή και το δέρμα γίνεται λείο, βελούδινο και φανερά πιο λαμπερό και ματ.
- Colour corrects - Discolourations: Διορθώνει το χρωματικό τόνο: Έχει ροδακινί χρώμα, προσφέρει ομοιομορφία σε επιδερμίδες με δυσχρωμίες, καλύπτει τις σκούρες κηλίδες και τα σημάδια από τα σπυράκια. Η υφή του γίνεται πουδρένια μόλις απλωθεί και χαρίζει ματ αποτέλεσμα και ομοιόμορφο χρωματικό τόνο.

Ανάλογα λοιπόν με την δερματολογική ανάγκη που μπορεί να έχετε, υπάρχει και το αντίστοιχο superprimer για να αντιμετωπίσετε ανησυχίες όπως είναι η ερυθρότητα, η θαμπάδα, οι δυσχρωμίες και η ωχρότητα.

Για μένα που έχω μικτή προς λιπαρή επιδερμίδα, και ειδικά τώρα που είναι καλοκαίρι και το πρόβλημα της λιπαρότητας είναι πιο έντονο, ταίριαξαν περισσότερο σε μένα τα 3 τελευταία που αποκτούν υφή πούδρας. Χαρίζουν απόλυτα ματ αποτέλεσμα και εμποδίζουν τη λιπαρότητα να εμφανιστεί για πολλές ώρες.

Θα είναι διαθέσιμα στους πάγκους της Clinique αλλά και στο http://www.clinique.gr/ από τον Σεπτέμβριο του 2013.
Όπως και όλα τα προϊόντα της εταιρείας, είναι δοκιμασμένα να μην προκαλούν αλλεργία και είναι 100% χωρίς άρωμα.

4 σχόλια:

  1. Σε ευχαριστούμε για το review!:)Είμαι περίεργη να δοκιμάσω αυτή που διορθώνει την ερυθρότητα και χαρίζει ματ όψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για τη θαμπη επιδερμιδα δείχνει ιδιαίτερα ενδιαφέρον!! Σίγουρα θα τα κοιτάξω απο Σεπτρμβρη. ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ενδιαφέρουσα ανάρτηση! Αν εχουν και μια καλη τιμη θα τα δοκιμασω!
    φιλια
    Μαιρη

    INTERNATIONAL GIVEAWAY ends soon so hurry up
    http://fairymakeuptales.blogspot.gr/2013/07/girlz-only-dry-shampoo-review-and.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παρόλο που δεν είναι θαμπή η επιδερμίδα μου πάντα προτιμώ να δίνω ακόμη πιο πολύ λάμψη οπότε το ροζ μου φαίνεται πιο ενδιαφέρον νομίζω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή