Σελίδες

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Glowbox Αυγούστου

Γεια σας και πάλι!
Σήμερα θα δούμε μαζί τα περιεχόμενα του Glowbox Αυγούστου που παρέλαβα μόλις. Περιείχε 6 προϊόντα από τα οποία μόνο το στικ για τα χείλη είναι σε full size.
Jean Iver - Hair Spray Extra Hold Λακ Χτενίσματος 100ml
Σπρέι για πειθαρχημένο χτένισμα με όγκο και ελαστικότητα. Ιδανικό για καθημερινή χρήση με σύνθεση που προστατεύει τα μαλλιά  από τις ακτίνες UV ενώ ταυτόχρονα προσφέρει λάμψη και ομοιόμορφο φορμάρισμα. Συγχωρήστε με αν κάνω λάθος, αλλά προσωπικά δεν νομίζω οτι αυτό είναι ένα νέο προϊόν που τώρα βγαίνει και πρέπει να το δοκιμάσω, αφού το έχω δει και δοκιμάσει άπειρες φορές στο κομμωτήριο. Αδιάφορο...
Castalia - Sensial Lait Hydratant Surgras 75ml
Ενυδατικό και μαλακτικό γαλάκτωμα σώματος. Η σύνθεσή του με λιπίδια που μιμούνται τη δράση των λιπιδίων της επιδερμίδας, αυξάνει την ικανότητά της να συγκρατεί υγρασία στο εσωτερικό της. Ομολογώ οτι μου αρέσει πολύ και αυτό όπως και το gel καθαρισμού του προηγούμενου μήνα, και λατρεύω το άρωμά του...Λατρεύω την Castalia τελευταία!
Ahava - Purifying Mud Mask 25gr
Μάσκα προσώπου με ευεργετική σύνθεση, που αποτελείται από ένα δραστικό μείγμα λάσπης από τη Νεκρά Θάλασσα, μετάλλων και φυσικών εκχυλισμάτων. Η δράση της αφορά τον καθαρισμό, την απομάκρυνση των τοξινών και τον έλεγχο του σμήγματος. Αν και τα προϊόντα αυτής της εταιρείας θεωρώ ότι είναι πολύ υψηλής ποιότητας, θα προτιμούσα η ποσότητα να είναι λίγο μεγαλύτερη...μικροσκοπικό μου φάνηκε το σωληνάριο και πολύ φτωχά τα 25gr...
Molton Brown - Relaxing Yuan Zhi bath & shower gel 30ml
Αφρόλουτρο με θεϊκή μυρωδιά...με τη βανίλια, το ylang ylang  και το τριαντάφυλλο απομακρύνει το άγχος, οι μύες λύνονται και χαλαρώνουν και το πνεύμα ηρεμεί...Όλα αυτά αν καταφέρεις να το χρησιμοποιήσεις πάνω από μια φορά, όσο δηλαδή περιέχεται σε αυτό το κατά τα άλλα υπέρκομψο μίνι μπουκαλάκι...
Jane Iredale - Dream Tint SPF15 7.4ml
Κρέμα με χρώμα που διατείνεται οτι προσφέρει κάλυψη, αντηλιακή προστασία, ενυδάτωση και λάμψη σε ένα προϊόν. Με σύνθεση από φυσικά συστατικά και με υπέροχη υφή, εφαρμόζεται μόνη της ή σαν βάση για το foundation. Απαλύνει τις λεπτές γραμμές, μειώνει την εντύπωση των ανοιχτών πόρων και προσφέρει χρωματική αρμονία. Η απόχρωση είναι η Warm Bronze για ελαφρά μαυρισμένη επιδερμίδα. Απλώνεται σαν όνειρο και έχει βελούδινη υφή, αλλά εγώ θα την χρησιμοποιήσω σαν βάση για το μακιγιάζ αφού η κάλυψη που προσφέρει δεν με ικανοποιεί. Έχει ένα ελαφρύ αλλά ευχάριστο άρωμα και δεν προκαλεί καθόλου λιπαρότητα στο δικό μου δέρμα. Πολύ καλό προϊόν, επίσης ελάχιστη η ποσότητα του δείγματος.
Forever Living Products - Aloe Lips 4.25g
Στη σύνθεση αυτού του lip balm περιέχονται, εκτός από την αλόη, jojoba και κερί μελισσών για ενυδάτωση και θρέψη. Είναι εξαιρετικά ενυδατικό και διαρκεί ώρες. Έχει ένα πολύ ευχάριστο φρουτένιο άρωμα και είναι από τα καλύτερα lip balm που έχω δοκιμάσει.

Αυτά λοιπόν ήταν και τα περιεχόμενα του Glowbox για τον Αύγουστο. Τι γνώμη έχετε σχηματίσει για τα συνδρομητικά κουτιά στην Ελλάδα? Εγώ ακόμη έχω αμφιλεγόμενες απόψεις και δεν με έχει πείσει κανένα να παραμείνω πιστή...Ανυπομονώ να διαβάσω τα σχόλιά σας και την δική σας άποψη!

Φιλιά πολλά,
Μένια




5 σχόλια:

  1. Δεν ενθουσιάστηκα καθόλου Μένια μου! Καθόλου όμως! Εγώ έδωσα 15 ευρώ και όχι για 15 ευρώ δεν μου άρεσε. Δεν θέλω να πιστευω πως θα ακολουθήσει και αυτό την πολιτική των άλλων κουτιών .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να σου πω την αλήθεια ούτε και εμένα με ενθουσίασε,και ευχαριστώ το Θέο που δεν είχα λεφτά στην κάρτα να το παραγγείλω!!!μα λακ;;;η οποία κυκλοφορεί πόσο καιρό;ειδικά η συγκεκριμένη,η κοπέλα που μου έδινε τις βαφές για τα μαλλιά,μου την έδινε συχνά σα δώρο και έχω πολλά δείγματα από πολύ παλία!νομίζω πως ήταν απογητευτηκό,τουλάχιστον για τα δικά μου δεδομένα!εύχομαι να σου αρέσουν και α τα βολευτείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ενθουσιάστηκα ιδιαίτερα περίμενα περισσότερα full size προϊόντα... Το molton brown συμφωνώ θεϊκό άρωμα! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. distixws oute egw ksetral8ika!dokimasa kai tin tinted cream...kai ondws poli metria kalipsi...wraia ifi...alla ok...elpizw n veltiw8ei t glowbox!tlk ola kala ksekinane kai stin poreia t xanoun!

    ΑπάντησηΔιαγραφή