Σελίδες

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Cherrybox Σεπτεμβρίου!

Cherrybox September
Γεια σας κορίτσια μου!
Σήμερα θα δούμε μαζί τι περιείχε το δικό μου κουτάκι Cherrybox για τον Σεπτέμβριο. Back to the city είναι το σύνθημα αυτό το μήνα και νομίζω ταιριάζει απόλυτα στο επερχόμενο φθινόπωρο! Μόλις άνοιξα το κουτί μοσχομύριζε, αφού είναι αρωματισμένο με το μεθυστικό body splash Phaedra από τη σειρά αρωματοθεραπείας της Fresh Line...αυτό σίγουρα θέλω να το δοκιμάσω αφού η μυρωδιά αμέσως με κέρδισε.
Kyana - Σαμπουάν με Argan Oil
Kyana - Σαμπουάν με Argan Oil
Σαμπουάν αναδόμησης για τα ταλαιπωρημένα από το αλάτι και τον ήλιο μαλλιά. Το λάδι argan που περιέχει προσφέρει στα μαλλιά τις πολύτιμες ενυδατικές και προστατευτικές ιδιότητές του αναζωογονώντας τα και χαρίζοντάς τους ζωντάνια και λάμψη.
Είναι ένα ήπιο σαμπουάν με διακριτικό άρωμα, που όμως δεν κάνει σχεδόν καθόλου αφρό. Νομίζω οτι τα δικά μου μαλλιά λόγω του ότι πρόσφατα πέρασαν ένα ντεκαπάζ αλλά και όλη την ταλαιπωρία του καλοκαιριού από τη θάλασσα, χρειάζονται ένα πιο ενυδατικό και μαλακτικό σαμπουάν. Ίσως τον χειμώνα που θα έχουν επανέλθει στην φυσιολογική τους κατάσταση να το χρησιμοποιήσω περισσότερο. Τα 250ml κοστίζουν 10 €.
Japonesque - Looking Glass Mirror
Japonesque - Looking Glass Mirror
Το απόλυτο καθρεφτάκι ομορφιάς, που σου επιτρέπει να βλέπεις κάθε λεπτομέρεια του προσώπου σου, για να το περιποιηθείς όπως του αξίζει. Ισχύει!! Και είναι πραγματικά τρομακτικό να βλέπεις μέχρι και τον παραμικρό πόρο στο πρόσωπό σου! Έχει μεγέθυνση 12x οπότε σου επιτρέπει να βλέπεις κάθε βλεφαρίδα, κάθε λεπτομέρεια στα φρύδια σου, κάθε γραμμούλα στα χείλη σου για να μπορέσεις να πετύχεις το τέλειο στο μακιγιάζ σου. Έχει βεντουζάκια στο πίσω μέρος για να το στερεώνετε όπου βρίσκεστε και ένα όμορφο και πρακτικό προστατευτικό τσαντάκι! Η τιμούλα του είναι στα 16,49 €.
Elixir London - Nail polish #34
Elixir London - Βερνίκι νυχιών #34
Πολύ όμορφο φούξια χρώμα, φαίνεται πιο μωβ από ότι είναι. Το αποτέλεσμα που βλέπετε βγήκε με δύο στρώσεις. Λέει οτι στεγνώνει σε 60'' δευτερόλεπτα αλλά δεν ισχύει...χρειάστηκε να του βάλω και top coat για να στεγνώσει λίγο γρηγορότερα. Έχει καλή διάρκεια και απλώνεται ομοιόμορφα, αν και το βρήκα λίγο αραιό. Το συγκεκριμένο κυκλοφορεί σε περισσότερες από 100 αποχρώσεις και η τιμή του είναι στα 4 €.
Cosart Cosmetics - Eye-liner 01
Cosart Cosmetics - Μηχανικό eyeliner
Να και μια εταιρεία ολοκαίνουρια και παντελώς άγνωστη σε μένα! Από αυτή την εταιρεία λοιπόν το πρώτο δείγμα είναι αυτό εδώ το αδιάβροχο μηχανικό μολύβι ματιών. Είναι πολύ μαλακό και δίνει έντονο μαύρο χρώμα. Επίσης είναι κατάλληλο και για ευαίσθητα μάτια - yay!! - δεν χρειάζεται ξύσιμο και δεν σπάει.
Διατίθεται σε 31 αποχρώσεις και η τιμή του είναι στα 9,80 €.
Arcaya - Hyaluron ampoule
Arcaya - Αμπούλα υαλουρονικού οξέως
Επίσης ολοκαίνουριο προϊόν και εταιρεία. Η κορυφαία επαγγελματική αμπούλα θεραπείας υαλουρονικού οξέως σε υψηλή συγκέντρωση προσφέρει στην επιδερμίδα εντατική ενυδάτωση, λείανση, διατήρηση της υγρασίας, ξεκούραστη όψη ακόμη και "γέμισμα" λεπτών γραμμών. Η χρήση κάθε αμπούλα διαρκεί για 4 εφαρμογές, με 3 σταγόνες σε στεγνό, καθαρό πρόσωπο, πρωί και βράδυ. Σκέφτομαι να την χρησιμοποιήσω σαν θεραπεία αφού ακόμα δεν έχει το δέρμα μου μεγάλες ανάγκες! Οι 10 αμπούλες των 2ml κοστίζουν 34 €.
Black African Soap
Μαύρο σαπούνι Αφρικής
Οκ ξέρω οτι δεν φαίνεται στην φωτογραφία αλλά είναι ένα σαπουνάκι σε σχήμα μπαλίτσας! Ίσως να έχετε ξανακούσει για το συγκεκριμένο όπως κι εγώ, αλλά ήταν η πρώτη φορά που είχα την ευκαιρία να το δοκιμάσω. Περιέχει φυσικά συστατικά όπως βούτυρο καριτέ, λάδι καρύδας, φοινικέλαιο και βούτυρο κακάο. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, για πρόσωπο και σώμα, εξαφανίζει τους ερεθισμούς, δρα προληπτικά και επανορθωτικά στην ακμή, αφαιρεί το μακιγιάζ και έχει αντιγηραντική δράση. Λοιπόν να σας πω την αλήθεια δεν δοκίμασα να κάνω ντεμακιγιάζ με αυτό, αφού δεν το συνηθίζω να χρησιμοποιώ σαπούνια για αυτή τη δουλειά. Έπλυνα το πρωί το πρόσωπό μου με αυτό, και ενώ περίμενα οτι θα νιώσω το δέρμα μου να τραβάει με το σαπούνι, παραδόξως δεν ένιωσα τίποτα τέτοιο. Κάνει αρκετό αφρό και δεν μυρίζει σχεδόν καθόλου. Είναι αρκετά ενυδατικό αλλά δεν μπορώ να σας πω αν έχει κάποια ιδιαίτερη επίδραση στην ακμή ή στην αντιγήρανση. Τα 200gr κοστίζουν 6,80 €.

Αυτά λοιπόν περιείχε το δικό μου Cherrybox Σεπτεμβρίου. Θα ήθελα να μου πείτε πως σας φάνηκε, αν το πήρατε κι εσείς και γενικά την σχέση σας με τα συνδρομητικά κουτιά. Εγώ αρχικά ήμουν διστακτική αλλά τώρα έχω μπει στην διαδικασία να το δοκιμάζω όλα ή τουλάχιστον όσα προλαβαίνω.
Θα τα πούμε ξανά σύντομα κορίτσια!

Φιλιά πολλά!

18 σχόλια:

  1. Μου άρεσε το ότι έχει πολλά προϊόντα σε full size, νομίζω θα παραγγείλω το επόμενο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σου αρέσει μόλις μπεις στη διαδικασία νομίζω! Φιλιά!

      Διαγραφή
  2. μου φαίνεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον και ειδικά νομίζω ο καθρέφτης είναι τέλειος αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω και τις αμπούλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο καθρέφτης είναι άψογος!!!Νομίζω μου άρεσε πιο πολύ από όλα!

      Διαγραφή
  3. Καλό φαίνεται.. τα Elixir London βερνίκια νυχιών τα έχω δοκιμάσει και μου αρέσουν μπορώ να πω!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλό φαίνεται πράγματι, εγώ έχω πάρει μόνο μια φορά το Cherry Box αλλά ίσως το ξαναδοκιμάσω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω είναι καλή η προσπάθεια που γίνεται στην Ελλάδα!

      Διαγραφή
  5. Είχαμε σχεδόν τα ίδια προϊόντα και σε γενικές γραμμές μου άρεσε το κουτί αυτό (τόσο που έκανα μια τρίμηνη συνδρομή). Δε μου άρεσε που το σαμπουάν έχει paraben :( Στο μεταξύ έκανα και ένα συγκριτικό μεταξύ cherrybox & glow box εδω.
    Πάντως τα άξιζε τα λεφτά του :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ εγώ δεν το πρόλαβα το Glowbox αυτό το μήνα....κλαψ κλαψ! Και η ανάρτησή σου πολύ ωραία τώρα σε ανακάλυψα! Φιλιά!

      Διαγραφή
  6. Το πηρα κ εγω πρωτ φορα...το σαμπουαν το πεταξα γτ εχει καποια συστατικα που αποφευγω...το μανο πολυ ωραιο εμενα ητα κοκκινο...πηρα το μολυβι κ μου αρεσε βαφει ακομη κ το εσωτερικο του ματιου...μου ρθε το σαπουνι που το λατρεψα κ ηδη αγορασα σε κανονικο μεγεθος μαζι με βουτυρο καριτε...καθαρθιζει κ ενυδατωνει τελια το προσωπο μου...κανει ακομη κ για σαμπου αλλα με κοντιτιονερ μετα...πηρα επισης την αμπουλα-πολυ καλη κ αυτη...τελος ενα τζελ αντισηπτικο χεριων αλλα σιγουρα θα προτιμουσα αντι αυτου το καθρεπτακι ή τσιμπιδακι φρυδιων που ελαβαν οι αλλες...ικανοποιημενη γενικα παραγγειλα κ το επομενο μποξ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσε! Το μολύβι είναι όντως πολύ καλό!

      Διαγραφή
  7. πολύ ωραίοοο! το πήρα κι εγώ!! με τη διαφορά ότι σε μένα είχε hand sterilizer με aloe vera και μέλι και αντί για ροζ είχε κόκκινο βερνίκι Elixir London :) <3 check it out http://angelinacherry.blogspot.gr/2013/09/my-cherrybox-cherrybox.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εσένα τώρα σε ανακάλυψα! Καλωσήρθες στον μπλογκοκοσμο μας κουκλίτσα

      Διαγραφή
  8. Το βερνίκι έχει υπέροχο χρώμα <3
    Θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω και το Μαύρο Σαπούνι..
    Να τα χαρείς όλα! :)

    Alexandra by beautydiarybyalexandra.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απαντήσεις
    1. Είναι άψογες οι αμπούλες. Εγώ τις αγόρασα και δεν φοράω πλέον κρέμα. Συμφωνώ!

      Διαγραφή