Σελίδες

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Lavera cosmetics*

Γεια σας και καλό μήνα!

Δεν ξέρω γιατί αλλά μόλις μπαίνει ο Σεπτέμβρης νιώθω ότι κάτι νέο ξεκινάει...Έχω όρεξη για αλλαγές, για καινούριες αποφάσεις και γενικά μια νέα αρχή.
Σήμερα θα ήθελα να σας γνωρίσω μια εταιρεία - άγνωστη σε μένα τουλάχιστον - μέχρι πρίν λίγο καιρό. Πρόκειται για την Lavera Naturkosmetik, που παράγει φυσικά οργανικά καλλυντικά made in Germany. Από την αρχή, η Lavera απέκλεισε την χρήση συνθετικών συστατικών και έθεσε στη βάση της ύπαρξής της τη χρήση φυτικών πρώτων υλών, την 100% απαλή φροντίδα του δέρματος και την εκμετάλλευση των οικολογικών πηγών με φειδώ.

  • 100% πιστοποιημένα φυσικά καλλυντικά με φυτικά συστατικά, βιολογικά εκχυλίσματα και βιολογικά έλαια
  • 100% φυσικά αρώματα
  • 100% απαλλαγμένα από συνθετικά συντηρητικά και parabens
  • 100% ήπιοι στο δέρμα γαλακτωματοποιητές και επιφανειοδραστικές ουσίες
  • 100% απαλλαγμένα από σιλικόνη, παραφίνες και ορυκτέλαια
  • δερματολογικά εγκεκριμένα για συμβατότητα με το δέρμα
  • εναντίον των πειραμάτων σε ζώα
Foot Cream with Organic Macadamia & Healing Clay 75ml
Κρέμα ποδιών - με βιολογικό macadamia και θεραπευτικό άργιλο
- Κρέμα για τα πόδια, απορροφάται άμεσα από το δέρμα. Περιέχει οργανικό έλαιο macadamia που θρέφει και προστατεύει την επιδερμίδα. Η σύνθεσή του περιέχει θεραπευτικό άργιλο που δρα ενάντια στην έντονη εφίδρωση και εξουδετερώνει τις οσμές. Δροσερή κρέμα για τα πόδια, αν και η μυρωδιά της δεν μου είναι πολύ ευχάριστη, μπορώ να πω όμως οτι το τελικό αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό, αφού τα πόδια παραμένουν για αρκετές ώρες χωρίς να μυρίζουν ή να ιδρώσουν.
Faces Peeling with Organic Calendula 30ml
Πήλινγκ προσώπου με βιολογική καλέντουλα για κανονικό/μικτό δέρμα
- Συνδυασμός από βιολογικά έλαια και ενυδατικούς παράγοντες. Μία βιολογική φόρμουλα που αναπτύχθηκε για να παρέχει θρέψη και προστασία στο κανονικό ή μικτό δέρμα. Η καλέντουλα χρησιμοποιείται για τις θεραπευτικές της ιδιότητες από το Μεσαίωνα. Βοηθάει στην εξισορρόπηση του σμήγματος στην περιοχή Τ (μύτη, μέτωπο, πηγούνι) και διαθέτει καταπραϋντικές και αναζωογονητικές ιδιότητες.
Αρκετά "σκληρό" scrub με χοντρούς κόκκους που δεν διαλύονται όσο κάνεις μασάζ στο πρόσωπο. Καθαρίζει βαθιά το δέρμα και το αφήνει φωτεινότερο και πιο λαμπερό, αν και τα μαύρα στίγματα στη μύτη παραμένουν και μετά. Η μυρωδιά δεν είναι πολύ έντονη αλλά και πάλι δεν είναι από εκείνες που είναι ευχάριστες για την δική μου μυτούλα!
Lip Balm in Soft Bronze 4,5gr
Βάλσαμο για τα χείλη με 10 οργανικά έλαια, κερί και πρόσθετα φυσικά σωματίδια λάμψης. Αρκετά ενυδατικό lip balm με μια ελαφριά λάμψη στα χείλη. Η μυρωδιά όμως με ξένισε και πάλι...το συγκεκριμένο αποφεύγω να το χρησιμοποιώ μόνο και μόνο γιατί δεν αντέχω την μυρωδιά...
Trend Sensitiv Liquid eyeliner in Brown 
Υγρό eyeliner σε σκούρα καφέ απόχρωση. Αυτό ήταν έκπληξη! Έχει έντονο καφέ χρώμα με πολύ καλή απόδοση! Στεγνώνει σχεδόν αμέσως και η διάρκειά του στα βλέφαρα είναι πολύ καλή. Μου άρεσε πολύ!
Trend Sensitiv Natural Concealer in Light
Abdeck-stift
swatches: eyeliner+concealer stick
Καλυπτικό σε υγρή μορφή και σε μορφή στικ για μαύρους κύκλους και κοκκινίλες. Αν και η κάλυψη που δίνουν δεν είναι έντονη, είναι τέλεια για κάτω από τα μάτια αφού τα φωτίζουν χωρίς να "κάθονται" στις λεπτές γραμμές και χωρίς να μαζεύουν αντιαισθητικά. Υπέροχα και τα δύο.




Εσείς γνωρίζατε την εταιρεία Lavera? Έχετε δοκιμάσει κάποιο προϊόν? Αν όχι θα το τολμούσατε? Τι πιστεύετε για τα φυτικά-βιολογικά καλλυντικά? Είμαι περίεργη να μάθω τη δική σας γνώμη!

Πολλά φιλιά,
Μένια

11 σχόλια:

  1. Το peeling προσώπου με έβαλε σε πειρασμό.. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειχα την ευκαιρια να δοκιμασω καποιο απο τα προιοντα της που ειχα κερδισει σε ενα μπλογκοδιαγωνισμο το αποσμητικο τους παρα πολυ καλο ιδιαιτερο διακριτικο αρωμα και σαν αποσμητικο πολυ καλη δουλεια!!!πολυ καλο ποστ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μου άρεσαν και εμένα αυτά τα προιόντα! Ειδικά το απολεπιστικό και το concealer τα χρησιμοποίησα περισσότερα από όλα!
    Φιλιά
    Μαίρη
    fairymakeuptales.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι γνώμες συμπίπτουν λοιπόν! Σε ευχαριστώ πολύ Μαίρη μου!

      Διαγραφή
  4. Η κρέμα ποδιών μου άρεσε πάρα πολύ, γιατί απορροφάται γρήγορα και δεν αφήνει λιπαρότητα, οπότε μπορείς να φορέσεις αμέσως τα σανδάλια σου και να περπατήσεις άφοβα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ ωραίο ποστ αλλά επειδή έχω δοκιμάσει προϊόντα της εταιρίας, και μάλιστα αρκετό καιρό, δεν με ενθουσίασαν καθόλου όμως! :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή