Σελίδες

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Schwarzkopf Repair Rescue Shampoo & Treatment mask*

Καλημέρα και πάλι!
Σήμερα θα μιλήσουμε για μαλλάκια!
Όσες έχετε μακριά μαλλιά και επιπλέον τα βάφετε όπως κι εγώ, θα ξέρετε οτι είναι ο πιο απαιτητικός τύπος μαλλιών. Χρειάζονται επιπλέον ενυδάτωση και φροντίδα για να μην καταστρέφονται και γίνονται θαμπά και ξηρά.
Τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιώ μια θεραπεία για κατεστραμμένα μαλλιά, που αποτελείται απο σαμπουάν και μάσκα επανόρθωσης.
Η σειρά λέγεται Repair Rescue hairtherapy Amino Cell Rebuild και κυκλοφορεί από την εταιρεία Schwarzkopf.

Repair Rescue shampoo 250ml
Επανορθωτικό σαμπουάν για ταλαιπωρημένα μαλλιά: Με την επαναστατική τεχνολογία Biomimetic Repair καθαρίζει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά, ενώ παράλληλα αποκαθιστά τη χαμένη τους δύναμη και ελαστικότητα. Ακόμα συμβάλλει στην επαναφορά της τρίχας σε υγιές στάδιο, και αποκαθιστά τη φυσική της ελαστικότητα ενδυναμώνοντας την εσωτερική δομή των κυττάρων της.
Προσωπικά στα δικά μου μαλλιά το συγκεκριμένο σαμπουάν δεν ένιωσα οτι κάνει κάποια φοβερή διαφορά. Μυρίζει ευχάριστα όπως τα σαμπουάν που χρησιμοποιούν στο κομμωτήριο, κάνει αρκετό αφρό και καθαρίζει πολύ καλά τα μαλλιά. Νομίζω όμως οτι τα δικά μου μαλλιά χρειάζονται κάτι ακόμα πιο δυνατό και ενυδατικό.


Repair Rescue Treatment mask 200ml
Επανορθωτική μάσκα για ταλαιπωρημένα μαλλιά και πιο εντατική περιποίηση. Η πλούσια σύνθεσή της προσφέρει ολική επανόρθωση και δυναμώνει τα κατεστραμμένα μαλλιά. Η τεχνολογία Amino Cell Rebuild αναδομεί το εσωτερικό της τρίχας και επαναφέρει τη φυσική, υγιή της λειτουργία και όψη.
Η μάσκα αυτή μου άρεσε πολύ! Μυρίζει πολύ όμορφα και ενυδατώνει τα μαλλιά σε βάθος. Μόλις την ξεπλύνεις νιώθεις τα μαλλιά πολύ απαλά και αργότερα πολύ εύκολα στο ξεμπέρδεμα. Πολύ αποτελεσματική για τα δικά μου τα μαλλιά με αρκετά πλούσια σύνθεση ώστε να μην χρειάζεστε μεγάλη ποσότητα.

Και τα δύο αυτά προϊόντα επειδή είναι επαγγελματικά, δεν τα έχω δει να κυκλοφορούν στα καταστήματα καλλυντικών. Μπορείτε να επισκεφθείτε το Le Tif Hair Beauty Shop το οποίο είναι ένα online κατάστημα με μοναδικά και καινοτόμα προϊόντα περιποίησης μαλλιών. Το συγκεκριμένο σετ σαμπουάν και μάσκα υπάρχει αυτή τη στιγμή με έκπτωση 30%.


Στον διαδικτυακό χώρο του Le Tif, έχετε την δυνατότητα να ενημερωθείτε για όλα τα νέα προϊόντα κάθε τύπου μαλλιών, να τα αγοράσετε σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές, καθώς επίσης να ανακαλύψετε τις νέες τάσεις της μόδας και να πάρετε ιδέες για το στυλ που σας ταιριάζει επιτυγχάνοντας μοναδικά αποτελέσματα.

Το πιο σημαντικό είναι οτι έχετε την ευκαιρία να πάρετε μέρος σε καθημερινούς και εβδομαδιαίους διαγωνισμούς και να κερδίζετε δώρα ή να μαθαίνετε πρώτοι για τις προσφορές του Le Tif, απλά και μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού.

Οι εξειδικευμένοι κομμωτές του Le Tif σας δίνουν τις επαγγελματικές τους συμβουλές και κατευθύνσεις για ένα μοναδικό στυλ καθώς και τα προϊόντα που ενδείκνυται να χρησιμοποιείτε για ένα λαμπερό αποτέλεσμα!
Μπορείτε να βρείτε τις πιο γνωστές μάρκες για τα μαλλιά όπως Kerastase, Schwarzkopf, Wella, L'oreal, Avani, Indola, κλπ.

Μπορείτε να τους βρείτε στην σελίδα τους στο Facebook αλλά και να τους ακολουθήσετε στο Twitter και το Pinterest.


Το άρθρο έχει ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν είναι διαφημιστικό.


4 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφη παρουσίαση κοπέλα μου.. Την μάσκα θα την δοκίμαζα σίγουρα!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπώ το Le Tif αλλά και τα μαλλιά σου στη φώτο! Άφωνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχ κοριτσάκια ευχαριστώ για τα σχόλιά σας αλλά δεν είναι τα δικά μου μαλλια στην φωτο! Φανταστείτε τα έτσι ίσια και λαμπερά αλλά στο πιο ξανθό καραμελέ! Φιλιά! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή