Σελίδες

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Summer empties!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Σήμερα επιτέλους αποφάσισα να σας δείξω ότι προϊόντα κατάφερα να τελειώσω ολόκληρο το καλοκαίρι που μας αποχαιρετάει σιγά σιγά...Πάμε να τα δούμε πιο αναλυτικά λοιπόν.


  • Pureology Hydrate Shampoo: for dry colour-treated hair 250ml - Σαμπουάν για ξηρά βαμμένα μαλλιά. Το λατρεύω και το έχω αγοράσει ήδη 4 φορές. Το μοναδικό του μειονέκτημα η τσιμπημένη τιμή του...
  • Hawaiian Tropic After Sun: Coconut Papaya fragrance 180ml - Δροσερό τζελ για περιποίηση μετά την ηλιοθεραπεία. Μυρίζει υπέροχα και δεν χορταίνω να το νιώθω στο δέρμα μου!
  • Joico K-Pak Smoothing Balm: to straighten & protect 200ml - Κρέμα που ενεργοποιείται με τη θερμότητα και βοηθάει στο ίσιωμα των μαλλιών και μειώνει το φριζάρισμα στο ελάχιστο. Το έχω τουλάχιστον ένα χρόνο και μόνο τώρα άδειασε, αφού η ποσότητα που χρειάζεται για όλα τα μαλλιά είναι ελάχιστη.
  • Korres Body Milk: White Tea Bergamot Freesia 125ml - Ήταν δώρο μαζί με το eau de toilette του ίδιου αρώματος. Μυρίζει διακριτικά και καλοκαιρινά αλλά τέλειωσε τόσο γρήγορα!
  • Korres Body Milk: Coconut Milk 200ml - Γαλάκτωμα σώματος με άρωμα γάλα καρύδας. Πολύ ενυδατικό με υπέροχο τροπιό άρωμα...Έχει διάρκεια και μένει στο δέρμα για αρκετή ώρα μετά.
  • Korres Showergel: Coconut Milk 250ml - Το αντίστοιχο αφρόλουτρο που αφήνει στο δέρμα ένα εξωτικό άρωμα καρύδας με γλυκιά βανίλια και ενυδατική δράση. Το μόνο που δεν μου αρέσει στα αφρόλουτρα του Κορρέ είναι οτι τελειώνουν πολύ γρήγορα! Σκέφτομαι να δοκιμάσω όλη τη σειρά με τα μοσχομυριστά αφρόλουτρα που έχει.
  • Papoutsanis Aromatics Shower gel: Musk Βανίλια Μαδαγασκάρης 500ml *- Μυρίζει υπέροχα και τόσο γλυκά, έχω εθιστεί στη μυρωδιά του! Σίγουρα θα το αγόραζα ξανά και βέβαια ένα συν είναι και η μεγάλη ποσότητα στο μπουκάλι.
  • Noxzema Memories Deodorant Roll-on χωρίς οινόπνευμα 75ml - Είναι το αγαπημένο μου αποσμητικό εδώ και χρόνια και δεν το αλλάζω με κανένα άλλο. Αφήνει στο δέρμα μια ελαφριά μυρωδιά καθαριότητας και φρεσκάδας.
  • Nivea Smooth hand cream 100ml: Θρεπτική κρέμα για ξηρά χέρια με έλαιο Macadamia - Είναι πολύ ενυδατική και έχει το πιο ωραίο άρωμα που έχω βρει σε κρέμα χεριών. Την αγοράζω ξανά και ξανά και ξανά!
  • Apivita Intimate Daily 200ml: Απαλό gel καθαρισμού για την ευαίσθητη περιοχή με χαμομήλι & πρόπολη. Είναι πολύ ήπιο και δεν χαλάει το pH της περιοχής. Η Apivita έχει άλλα δύο gel και σκέφτομαι να δοκιμάσω και αυτά στο μέλλον.
  • Lancome Bi-Facil: Non-oily instant cleanser for sensitive eyes 125ml - Διφασικό ντεμακιγιάζ για ευαίσθητα μάτια. Το αγοράζω διαρκώς αφού είναι μακράν το καλύτερο προϊόν για τα μάτια που έχω δοκιμάσει. Είναι εξαιρετικά ήπιο, δεν τσούζει τα μάτια, και αφαιρεί εντελώς το μακιγιάζ από τα μάτια χωρίς τρίψιμο. Holy grail product!
  • Oriflame Swedish Spa Resculpting Gel Cream 150ml: Δροσερό τζελ για σύσφιξη και επανασχηματισμό του περιγράμματος του σώματος. Εγώ το χρησιμοποίησα καθαρά για ενυδάτωση μετά το μπάνιο, οπότε δεν μπορώ να πω οτι είδα κάποια ιδιαίτερη αλλαγή στο δέρμα μου.
  • Oriflame Perfect Body Dimple Defence: Anti-Cellulite Day Gel with Lipo-Burn Complex 150ml - Ακόμα ένα τζελ που υποστηρίζει οτι "καίει" το λίπος και καταπολεμά την κυτταρίτιδα και τις αντιαισθητικές "λακουβίτσες". Προσωπικά δεν είδα κάποια ιδιαίτερη δράση στο δικό μου σώμα με το συγκεκριμένο προϊόν.
  • Bioten Bodyshape Intensive Anti-Cellulite Serum 100ml*: Εντατικός ορός κατά της κυτταρίτιδας. Αυτή τη στιγμή τελειώνω το δεύτερο μπουκάλι και μπορείτε να δείτε αναλυτικά την γνώμη μου εδώ.
  • Garnier Essentials Γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ για κανονική ή μικτή επιδερμίδα 200ml: Το αγαπημένο μου γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ για χρόνια! Περιέχει εκχύλισμα σταφυλιού για αποτοξίνωση και απομακρύνει τέλεια το μακιγιάζ,ακόμα και το πιο βαρύ και λιπαρό. Μόλις τελειώσω το πρόσωπό μου λάμπει απο καθαριότητα και φρεσκάδα! Love love love!
  • Clarins Gentle eye makeup remover lotion 30ml: Το συγκεκριμένο ήταν δώρο με κάποιες αγορές και μπορώ να πω οτι με βόλεψε στα ταξίδια λόγω μεγέθους. Είναι αρκετά ήπιο με τα μάτια αλλά δεν αφαιρεί την αδιάβροχη μάσκαρα εύκολα.
  • Bioderma Sensibio H20 Solution Micellaire 100ml: Νομίζω τα λόγια είναι περιττά αφού το νεράκι αυτό είναι πασίγνωστο πλέον. Αφαιρεί τέλεια το μακιγιάζ ακόμα και το αδιάβροχο και είναι πολύ ήπιο, κατάλληλο και για το πιο ευαίσθητο δέρμα.
  • Vichy Purete Thermale 3 in 1 Cleansing Micellar Solution 100ml: Νεράκι ντεμακιγιάζ για ευαίσθητο δέρμα. Λέει οτι είναι κατάλληλο και για τα μάτια, αλλά τα δικά μου έτσουζαν φοβερά μόλις το δοκίμασα. Μια χαρά είναι για το πρόσωπο, απλά όχι για τα δικά μου μάτια που είναι φοβερά ευαίσθητα...
  • Lierac Bust-Lift Anti-Aging recontouring cream for bust & decollete 75ml: Κρέμα σύσφιξης και αναδόμησης στήθους που βοηθάει το στήθος και το ντεκολτέ να αποκτήσουν πιο λεία και ενυδατωμένη υφή και όψη. Ακόμα εμποδίζει την εμφάνιση πανάδων από τον ήλιο και έχει ένα πολύ ελαφρύ ευχάριστο άρωμα. Πολύ καλή κρέμα για το στήθος, σίγουρα είδα διαφορά μετά από χρήση 2 περίπου εβδομάδων. Θα την αγοράσω ξανά σίγουρα, αν και η τιμή της είναι αρκετά τσιμπημένη για τα 75ml προϊόντος... 
  • 3 lip balms: Cera di Cupra - Apivita ρόδι - Cherry Culture Bubblegum: Και τα 3 είναι αγαπημένα με το bubblegum να έχει την πιο τέλεια γεύση και άρωμα!
  • Lierac Initiatic Fluide 1eres rides 10ml: Κρέμα ελαφριάς υφής για τις πρώτες ρυτίδες, ιδανική για μικτή ή λιπαρή επιδερμίδα. Το δειγματάκι ήταν αρκετό για να καταλάβω πόσο μου άρεσε η συγκεκριμένη κρέμα. Μυρίζει πολύ όμορφα και αφήνει το δέρμα λείο και φωτεινό χωρίς ίχνος λιπαρότητας.
  • Loreal Caresse in 203 Rock 'n Mauve: Το πιο όμορφο μωβ φωτεινό χρώμα της σειράς αυτής, εξαιρετικά ενυδατικό με απόδοση χρώματος που μπορείτε να τη χτίσετε ανάλογα με την ποσότητα. Love!!!
  • Erre Due lipstick in 21: Κραγιόν στην φυσική απόχρωση των χειλιών επίσης πολύ ενυδατικό κατάλληλο για κάθε μέρα.
Αυτά ήταν λοιπόν όλα όσα χρησιμοποίησα μέσα στο καλοκαίρι και άδειασαν μέχρι τελευταίας σταγόνας! Εσείς τι αγαπήσατε πιο πολύ μέσα στο καλοκαίρι? Έχετε χρησιμοποιήσει κάτι από τα παραπάνω? Θα τα πούμε πάλι σύντομα!

Φιλιά πολλά
Μένια

15 σχόλια:

  1. Εγώ πάλι άδειασα λίγα προϊόντα το καλοκαίρι.. Αν και χρησιμοποιούσα αρκετά!!
    Πολύ ωραία όλα όσα μας έδειξες :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολλάαααα empties!!!!!! :D :D
    Και αγαπημένα προιόντα...εχω δοκιμάσει το bioderma,την κρέμα χεριών nivea,το lip balm apivita και το Garnier!!νομίζω αυτά...:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδες τα μάζευα όλο το καλοκαίρι! Είχαμε αρκετά κοινά βλέπω! Φιλιά!

      Διαγραφή
  3. Κι εγώ άδειασα ελάχιστα! Όμορφο post! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απίστευτα πολλά empties :D
    Τα περισσότερα τα έχω ήδη δοκιμάσει και έχω αρκετά καλές εντυπώσεις!
    Πολύ όμορφο post :)

    Alexandra by beautydiarybyalexandra.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Wow πόσα πράματα τελείωσες, μπράβο!! Αυτό το αφρόλουτρο του Παπουτσάνη το έχω βάλει στο μάτι! :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ωραίο post θα κανω και εγω σε λίγο post με αυτα που άδειασα τον Αύγουστο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πω πω!! Δεν υπάρχει περίπτωση να τελειώσω ποτε τόσα προϊόντα νομίζω! :p
    Πολυ όμορφα όλα!
    Αγαπημένο αποσμητικό της noxzema, χρόνια τωρα!

    Φιλιά

    http://beautyswings.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έχω δοκιμάσει το αποσμητικό της Noxzema, το Intimate της Apivita, το ντεμακιγιάζ της Garnier και το νεράκι της Bioderma. Όλα το ένα καλύτερο από το άλλο! Τα υπόλοιπα θα τα κοιτάξω σίγουρα!

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή