Σελίδες

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Tag: 5 products FACE!

Καλησπέρα και πάλι!
Πρίν λίγες μέρες η πολύ γλυκειά Κλεονίκη από το Notebook of Claire με έκανε κι εμένα tag για το ποιά 5 προϊόντα χρησιμοποιώ για ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ. Δεν δυσκολεύτηκα πάρα πολύ να τα ξεχωρίσω αφού σχεδόν όλο το καλοκαίρι αυτά ήταν που χρησιμοποιούσα καθημερινά. Πάμε να τα δούμε ένα ένα.
Vichy Flexilift Teint in 55 Bronze
Άρχισα να το χρησιμοποιώ μόλις πήρα χρώμα από τον ήλιο γιατί η απόχρωσή του είναι για ηλιοκαμμένη επιδερμίδα. Η υφή του είναι ανάλαφρη και απλώνεται σαν όνειρο. Δίνει ένα μεταξένιο αποτέλεσμα στην επιδερμίδα και το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό. Έχει και αντιρυτιδική δράση που είναι ακόμα ένας λόγος να το λατρεύω, και πάντα δέχομαι κομπλιμέντα όταν το φοράω. Το συγκεκριμένο δεν κυκλοφορεί πια από την Vichy δυστυχώς!
MAC Studio Fix Powder in C5.5
Κι επειδή το καλοκαίρι πάντα το δέρμα μου έχει μια έξτρα λιπαρότητα, τι καλύτερο για να σετάρω το μεικαπ από την πούδρα αυτή? Ελάχιστη ποσότητα είναι αρκετή για να κρατήσει το μεικαπ σας στην θέση του για ώρες. Κλασική κι αγαπημένη.
MAC Cream Colour Base in Shell
Πρέπει να είναι το πιο γνωστό highlighter της Mac και όχι άδικα. Αν το βάλετε ψηλά στα ζυγωματικά και στο τόξο του φρυδιού δίνει υπέροχη γυαλάδα στο φως, χωρίς να λαμπυρίζετε σαν πυγολαμπίδα. Το γεγονός ότι έχει κρεμώδη υφή το κάνει πανεύκολο στην εφαρμογή και αποφεύγετε την περιττή ποσότητα και τα λαθάκια. Εγώ το εφαρμόζω είτε με ένα λεπτό κοφτό πινελάκι είτε και με τα δάχτυλα αν βιάζομαι.
Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet Faux Cils in Noir Radical
Μπορεί να είναι πανάκριβη στα 33 ευρώ, αλλά είναι η αγαπημένη μου μάσκαρα. Κάνει τις βλεφαρίδες κατάμαυρες και πυκνές σαν ψεύτικες. Ανάλογα με την ποσότητα το αποτέλεσμα μπορεί να γίνει ακόμα πιο εντυπωσιακό. Απλά τέλεια για μένα.
Revlon Just Bitten Kissable Balm Stain in 020 Lovesick
Τελευταία έχω πάθει κάτι με τα κραγιόν σε αυτή την μορφή! Τα θεωρώ φοβερά βολικά και ιδανικά για το καλοκαίρι που δεν θέλω έντονο μακιγιάζ. Το συγκεκριμένο είναι ακριβώς ότι πρέπει για να ολοκληρώσει ένα ηλιοκαμμένο μακιγιάζ αφού αφήνει ένα πολύ φυσικό φωτεινό ροζ χρώμα στα χείλη και τα ενυδατώνει ταυτόχρονα.
Δεν είναι τέλειο? Και το καλύτερο είναι οτι δεν λιώνει με την ζέστη όπως τα κλασσικά κραγιόν οπότε το πετάω μέσα στην τσάντα και έφυγα! Δυστυχώς τα συγκεκριμένα δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα και τα δικά μου τα αγόρασα από το Ebay.

Αυτό λοιπόν ήταν το tag με τα 5 προϊόντα που χρησιμοποιώ εγώ για το πρόσωπο. Ανυπομονώ να μάθω τα δικά σας και εννοείται οτι κάνω tag όποια κοπέλα θέλει να το κάνει! Αν το έχετε ήδη ανεβάσει στο blog σας αφήστε μου το link κάτω να πάω να το δω.
Θα τα πούμε σύντομα με νέο post.

Φιλιά πολλά,
Μένια

20 σχόλια:

  1. Πολύ καλές επιλογές :)
    Ειδικά το Balm Stain!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Yperoxa olaaaa ta antikeimena!!
    Ki egw kapws etsi favomoun...xwris to makeup,den foraw!! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πανεξυπνο αυτο το tag !! το εκανα προσφατα!! Μου αρεσουν τα προιοντα που διαλεξες!! Bisous!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολυ ωραία προϊόντα!
    Το make up της Vichy το χρησιμοποιούσε η μαμα μου και της άρεσε παρα πολυ! :)
    Αγαπω τα highlighter της Mac, εχω το hush αλλα θέλω να δοκιμάσω και αυτο!

    http://beautyswings.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ, θα μου άρεσε να δω και στο δικό σου blog τα αγαπημένα σου προϊόντα! xoxo

      Διαγραφή
  5. Πολύ καλά προϊόντα όλα!!!Εγώ βέβαια είμαι ερωτευμένη με τα δύο τελευταία YSL μάσκαρα και το lovesick. Τα χρησιμοποιώ και εγώ καθημερινά....

    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που έχουμε κοινές αγάπες!! Κι εγώ τα λατρεύω και τα δύο παθολογικά! Φιλάκια Ζαμπία μου!

      Διαγραφή
  6. yperoxa proionda!agapw kai egw ap revlon mia alli apoxrwsi just bitten balm...apistefta stathera t vriskw!
    http://pelisbeautyblog.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατί να μην κυκλοφορεί ακόμη το foundation...? τέλειες επιλογές!
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ αναρωτιέμαι...κυκλοφορεί με το ίδιο όνομα αλλά έχω την αίσθηση οτι έχουν αλλάξει την υφή...σε αυτό είναι τόσο μεταξένια! Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  8. Ωραίες επιλογές! :) Αχ και εγώ έχω κολλήσει με τα κραγιόν σε μορφή στυλό, είναι τέλεια! Νομίζω κυκλοφορούν στην Ελλάδα αυτά της Revlon, απλά έχουν γύρω στα 10-12 Ευρώ νομίζω! Το Lovesick πολύ όμορφο χρωματάκι! x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλήθεια κυκλοφορούν κι εδώ? Δεν το ήξερα! Έχω παραγγείλει και τα καινουρια της Jordana και τα περιμένω με αγωνία!! xoxo

      Διαγραφή
  9. Ναι αν δεν κάνω λάθος τα έχω δει σε Hondos! Ωωωωω περιμένουμε εντυπώσεις!! Από πού τα παρήγγειλες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή