Σελίδες

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Biomaris: Ομορφιά και Υγεία από την θάλασσα

Γεια σας κορίτσια!

Σήμερα θα μιλήσουμε για μια εταιρεία της οποίας προϊόντα δοκιμάζω για πρώτη φορά και θα ήθελα να σας παρουσιάσω κάποια από αυτά και την γνώμη μου φυσικά!


Η εταιρεία λέγεται Biomaris και η φιλοσοφία της "υγεία και ομορφιά από την θάλασσα" είναι η βάση για κάθε προϊόν της. Θαλασσινό νερό, συστατικά από φύκια, θαλασσινό αλάτι και πολλά άλλα υψηλής ποιότητας και υψηλής δράσης συστατικά περιποίησης από την θάλασσα φροντίζουν για ένα υγιές δέρμα καθώς και για όμορφα μαλλιά.

Για την Ιστορία:

Από το 1897 ο "Νόμος της θαλάσσιας βεβαιότητας" που ανέπτυξε ο Γάλλος βιολόγος Quinton: ΚΑΘΕ ΖΩΗ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ! Είναι γνωστό πως χωρίς φώσφορο δεν υπάρχει σκέψη, χωρίς κάλιο δεν υπάρχει κυτταρικός ιστός, χωρίς σίδηρο και κοβάλτιο δεν υπάρχει φρέσκο αίμα, χωρίς ιώδιο και ψευδάργυρο δεν γίνεται καμία αδενική λειτουργία, χωρίς ασβέστιο και φθόριο δεν υπάρχουν υγιή δόντια και χωρίς μαγνήσιο δεν χτυπάει η καρδιά.


Εννέα στοιχεία συν νερό και νάτριο σχηματίζουν κατά 99% το ανθρώπινο σώμα και το διατηρούν σε λειτουργία. Και εκτός από αυτά υπάρχουν πολυάριθμα στοιχεία και ιχνοστοιχεία αναγκαία για τη δομή και λειτουργία του σώματος. ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΝΕΡΟ ΚΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΟΡΟΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ!

Εφαρμοσμένο στην Ιατρική, το θαλασσινό νερό οδηγεί σε ταχεία θεραπεία πολλών ασθενειών όπως: ΒΛΑΒΩΝ ΤΩΝ ΒΡΟΓΧΩΝ, ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΟΝΩΝ, ΤΗΣ ΜΥΤΗΣ, ΤΟΥ ΘΥΡΕΟΕΙΔΟΥΣ, ΤΩΝ ΕΝΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΧΟΥ. Το θαλασσινό νερό στη δερματολογία θεραπεύει το ΕΚΖΕΜΑ, ΤΗΝ ΨΩΡΙΑΣΗ, ΤΗ ΝΕΥΡΟΔΕΡΜΙΤΗ, ΤΗΝ ΑΚΜΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ.

Τον τελευταίο καιρό είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω κάποια από αυτά τα αξιόλογα προϊόντα και σας τα παρουσιάζω αμέσως τώρα.


Skin Life Serum 30ml
Πρόκειται για έναν αντιρυτιδικό ορό, ιδανικό για την κουρασμένη, απαιτητική και ξηρή επιδερμίδα.

Δραστικά συστατικά: Θαλασσινό νερό, συστατικά από φύκια, θαλάσσιο πλαγκτόν, έλαιο πανθενόλης, βιταμίνη Α και Ε, λιποσώματα ASC-III, έλαιο αβοκάντο, βιοσακχαρίτης, συνένζυμο Q10, φυτοστερόλες.


Παρότι απευθύνεται σε ξηρές επιδερμίδες κι η δική μου είναι μικτή προς λιπαρή, πρέπει να πω ότι το αγάπησα αυτό το serum. Έχει πολύ ευχάριστο άρωμα λουλουδιών, είναι λεπτόρρευστο και απορροφάται αμέσως από το δέρμα. Επιπλέον δεν παρατήρησα κανένα ίχνος περιττής λιπαρότητας στο δέρμα μου μέσα στην ημέρα. Το δέρμα μου δείχνει πιο ξεκούραστο και οι ρυτίδες έκφρασης στο μέτωπο έχουν απαλύνει ορατά. Πραγματικά ένας ορός που αξίζει να τον δοκιμάσει κανείς.


Anti-aging eye gel 15ml
Θεραπευτικό τζελ για την περιοχή των ματιών. Εξουδετερώνει τους μαύρους κύκλους και την κατακράτηση υγρών. Μετά από χρήση 4 εβδομάδων το δέρμα δείχνει αναζωογονημένο και νεανικό. Προλαμβάνει τις μιμητικές ρυτίδες και έχει εξαιρετική συμβατότητα με το δέρμα. Περιέχει πολυδραστικά συστατικά από τη θάλασσα που λειαίνουν και ενυδατώνουν το δέρμα. Επιπλέον κατά τη διάρκεια της θεραπείας, αφήνει στο δέρμα μια μεταξένια και απαλή αίσθηση. Περιέχει θαλασσινό νερό, γλυκοπρωτεϊνη από τον Ανταρκτικό ωκεανό, εκχύλισμα από πρωτεΐνη μαργαριταριών και σύμπλεγμα ενεργών συστατικών κατά των κατακρατήσεων.


Πολύ δροσερό τζελ που όταν απορροφηθεί αφήνει την περιοχή κάτω από τα μάτια εξαιρετικά απαλή και ενυδατωμένη. Δυστυχώς για μακροχρόνια αποτελέσματα δεν μπορώ να μιλήσω, αφού τα δείγματά μου κράτησαν για περίπου 2 εβδομάδες.


Perfect matt make-up 30ml
Καλύπτει τις μικροατέλειες του δέρματος και αφήνει το δέρμα βελούδινο και απαλό. Είναι ιδανικό  για κανονική, μικτή και λιπαρή επιδερμίδα αφού είναι ελαφρύ και χωρίς έλαια. Με αντιφλεγμονώδη και φυτικά συστατικά, λειαίνει τους πόρους και δημιουργεί μια ομοιόμορφη, φρέσκια επιδερμίδα. Απορροφά το σμήγμα και προσδίδει ματ τελείωμα εμποδίζοντας την ανεπιθύμητη γυαλάδα. Θαλάσσια μέταλλα από σκόνη κοραλλιού προστατεύουν το δέρμα από τις αρνητικές επιρροές του περιβάλλοντος και την φωτογήρανση. Είναι αδιάβροχο, δεν περιέχει άρωμα και parabens και είναι δερματολογικά ελεγμένο.


Αν ψάχνετε για καλυπτικό foundation αυτή είναι μια πολύ καλή επιλογή! Η σύστασή του είναι παχύρρευστη, δίνει πλήρη κάλυψη και εντελώς ματ αποτέλεσμα. Δεν το ένιωθα καθόλου βαρύ στο δέρμα μου, το μόνο κακό και ο λόγος που δεν κατάφερα να το ευχαριστηθώ ήταν η απόχρωση. Μου έστειλαν να δοκιμάσω την απόχρωση mittel η οποία πραγματικά με έδειχνε σαν φάντασμα - ήταν πολύ ωχρή για την δική μου σταρένια επιδερμίδα. Επίσης λέει οτι δεν περιέχει άρωμα, έχει όμως μια ελαφριά μυρωδιά και καλό είναι να το απλώσετε σταδιακά αφού χρειάζεται ελάχιστη ποσότητα για να καλύψετε όλο το πρόσωπο και το λαιμό.


Deep moisture cream 50ml
Μία εξαιρετική κρέμα ημέρας, χαρίζει στην επιδερμίδα σας την υγρασία που χρειάζεται, λειαίνει και προστατεύει από τις επιδράσεις του περιβάλλοντος αφήνοντας όλη την ημέρα μια μεταξένια αίσθηση.


Η συγκεκριμένη κρέμα απευθύνεται σε ξηρές απαιτητικές επιδερμίδες. Παρόλα αυτά την δοκίμασα σαν καταπραϋντική κρέμα μετά από καθαρισμό με peeling και αποτρίχωση και μου άφησε την πιο όμορφη αίσθηση ενυδάτωσης και την επιδερμίδα μου βελούδινη και απαλή. Νομίζω οτι η συγκεκριμένη θα ήταν ιδανική σαν βάση μακιγιάζ.


Eye cream 25ml
Μία εξαιρετική κρέμα ματιών που περιποιείται και προστατεύει την ευαίσθητη περιοχή των ματιών, διατηρώντας την απαιτούμενη υγρασία και χαρίζοντας ελαστικότητα. Κατάλληλη για όσους φορούν γυαλιά και φακούς επαφής και δεν περιέχει οινόπνευμα.

Μου άρεσε αρκετά μπορώ να πω αφού είναι πολύ ελαφριά και απορροφάται σχετικά γρήγορα. Αλλά μεταξύ του τζελ και αυτής της κρέμας σίγουρα μου άρεσε περισσότερο το τζελ. Νομίζω οτι δίνει πιο ομοιόμορφη υφή στο μάτι και λειαίνει τις γραμμές και τα σημάδια της κούρασης.

Sea salt peeling 50ml
Απαλό peeling που καθαρίζει σε βάθος απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα. Η σειρά αυτή απευθύνεται σε κανονικές έως ξηρές επιδερμίδες.
Δραστικά συστατικά: Θαλασσινό νερό, συστατικά από φύκια, θαλάσσιο κολλαγόνο, ειδικό θαλασσινό αλάτι, θαλασσοσφαιρίδια, χαβιάρι, DNA από αυγά σολομού, αλόη, έλαιο αβοκάντο, βιταμίνη Α, βιταμίνη Ε, squalane, αμυγδαλέλαιο, χαμομήλι, μέλι, eucerin, λιποσώματα, ελαιόλαδο, παπάγια, προβιταμίνη Β5, έλαιο από άγριο τριαντάφυλλο.


Είναι ένα πολύ απαλό απολεπιστικό με μικροσκοπικούς κόκκους. Παρόλα αυτά ο καθαρισμός που κάνει είναι πολύ βαθύς και αποτελεσματικός και αφήνει το δέρμα βελούδινο και φωτεινό! Από τα πιο προσεγμένα προϊόντα απολέπισης που έχω δοκιμάσει.

Collagen algae mask 50ml
Κρεμομάσκα με θαλάσσιο κολλαγόνο, θαλασσινό νερό και σύμπλεγμα φυκιών προσφέρει ενυδάτωση και αναζωογονεί την κουρασμένη επιδερμίδα.

Έχει λεπτόρρευστη σύσταση σαν κρέμα και απλώνεται σε όλο το πρόσωπο. Δεν στεγνώνει και δεν ξεραίνεται και αφήνει μια αίσθηση δροσιάς και φρεσκάδας.

Cleansing milk 200ml
Απαλό γαλάκτωμα που καθαρίζει το δέρμα με βάση το θαλασσινό νερό και ελαφριά έλαια.

Αν συνηθίζετε να κάνετε ντεμακιγιάζ με γαλάκτωμα το συγκεκριμένο θα σας αρέσει σίγουρα. Είναι πολύ δροσερό και καθαρίζει τέλεια και το τελευταίο ίχνος μακιγιάζ.

Αυτά λοιπόν τα προϊόντα δοκίμασα εγώ από την εταιρεία Biomaris. Εσείς έχετε δοκιμάσει κάτι από αυτήν την εταιρεία και πως σας φάνηκε? Η συνολική μου άποψη πάντως είναι εξαιρετική και θεωρώ οτι τα προϊόντα έχουν πολύ καλή αναλογία τιμής και ποιότητας και αξίζουν σίγουρα και δεύτερη και τρίτη δοκιμή.

Θα τα πούμε σύντομα!
Φιλιά


3 σχόλια:

  1. δεν την έχω δοκιμάσει αλλά από την περιγραφή σου μου άρεσε πολύ το τζελ για τα μάτια...

    http://touchyourownbeauty.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχω δοκιμάσει προϊόντα από Biomaris και έμεινα πολύ πολύ ευχαριστημένη!
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι όμορφα που φαίνονται.. Πρέπει να είναι αρκετά καλή εταιρία!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή