Σελίδες

Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Beauty test box Μαρτίου - Beauty test box March

Γεια σας και πάλι!
Επιτέλους βρίσκω χρόνο να σας γράψω και πάλι μετά από πολύ καιρό! Σήμερα θα δούμε τι έκπληξη με περίμενε σήμερα στην πόρτα όταν ανοιξα το κουτάκι του Μαρτίου.
Αυτό το μήνα του κουτάκι ήταν λίγο πιο κοντά στα γούστα μου αφού είχε και προϊόντα μακιγιάζ που είναι το αδύνατο σημείο μου...χαρά που έκανα!
Olivia Σαπούνι γλυκερίνης για το σώμα
Αγνό και φυτικό σαπούνι με κόκκους από κουκούτσι ελιάς. Επιπλέον, η εμπλουτισμένη με αγνό ελαιόλαδο σύνθεσή του, φροντίζει και περιποιείται σε βάθος το δέρμα σας σε όποιον τύπο και αν ανήκει. Μια μικρή καθημερινή πολυτέλεια από τον Παπουτσάνη.
Έχει ένα πολύ διακριτικό άρωμα γλυκερίνης που μου έφερε στο μυαλό τα παιδικά μου χρόνια και τα σαπούνια στο σπίτι της γιαγιάς μου...
Μανό LAsplash in Lobster 12088
Από την υψηλής ποιότητας σειρά των μανό LAsplash. Ένα βερνίκι γρήγορου στεγνώματος και μακράς διάρκειας με ζωντανό τροπικό κόκκινο χρώμα.
Το χρωματάκι είναι ότι πρέπει για την άνοιξη αλλά και πολύ καλοκαιρινό...για να δούμε τι εντυπώσεις θα έχω και από αυτή την εταιρεία...
Σκιά ματιών LAsplash in Abyss 16254
Σκιά ματιών σε μορφή σκόνης με απαλή σύνθεση χωρίς άρωμα, δεν ερεθίζει τα μάτια και απλώνεται εύκολα. Βάζω μικρή ποσότητα σε ένα πινέλο τοποθέτησης σκιών, το τινάζω πάνω στο καπάκι, και τοποθετώ ταμποναριστά στο βλέφαρο.
1 φακελάκι Dr.Scheller Natural μάσκας ομορφιάς
Ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος και μειώνει τις ρυτίδες. Απλώστε σε καθαρή επιδερμίδα, και αφήστε την να δράσει για 10 λεπτά. Αφαιρέστε την υπόλοιπη μάσκα με νερό. Ένα φακελάκι για μια εφαρμογή.
Μαλακτικό θρέψης Greenyardhttp://greenyard.weebly.com/ με ελιά σιτάρι και δενδρολίβανο
Μαλακτικό γαλάκτωμα μαλλιών που φροντίζει και ξεμπερδεύει τα μαλλιά ενώ τα προστατεύει και ενισχύει την αντοχή τους αφήνοντάς τα ανάλαφρα, λαμπερά και απαλά. Φυσικό προϊόν για καφέ  τύπο μαλλιών.
Αυτό μάλλον σε κάποιον θα το χαρίσω αφού τα μαλλιά μου πλέον είναι πυρόξανθα...
Σαμπουάν θρέψης Greenyard με ελιά σιτάρι και δενδρολίβανο
Απαλή σύνθεση με μαλακτικά και ενυδατικά συστατικά, ήπια καθαριστικά και παράγοντα εξουδετέρωσης των αλάτων του νερού. Καθαρίζει αποτελεσματικά ενώ τρέφει, επιδιορθώνει την τρίχα χαρίζοντας λάμψη και μεταξένια αίσθηση.
Κραγιόν Sans Soucis in Bright Red 310
Βελούδινο κραγιόν χαρίζει απαλή φυσική λάμψη. Απαλή σύνθεση χωρίς άρωμα, αντιαλλεργικό για καθημερινή χρήση. Οι εξαιρετικές ιδιότητες των συστατικών κάνουν τα χείλη πιο ογκώδη και πιο εκφραστικά.
Είναι πολύ ενυδατικό και μάλλον σχετικά ελαφρύ χρώμα χωρίς μεγάλη ένταση. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι οτι πραγματικά δεν μυρίζει ΚΑΘΟΛΟΥ και γλιστράει στα χείλη πολύ εύκολα.

Αυτά ήταν λοιπόν τα προϊόντα που επέλεξε το Beauty Test Box για μένα αυτό το μήνα.

Πως σας φαίνονται? Γενικά σας αρέσει η ιδέα δοκιμής των προϊόντων και γνωριμίας νέων εταιρειών με αυτό τον τρόπο? Εγώ πάντως όπως και τον προηγούμενο μήνα έμεινα πολύ ευχαριστημένη αλλά εξακολουθώ να θέλω να δω κι άλλες εταιρείες να συμμετέχουν!

Φιλιά πολλά και περιμένω τα σχόλια σας όπως πάντα!

Μένια