Σελίδες

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Fresh Line - Hephaestus

Καλησπέρα σε όλους!
Ελπίζω να είχατε ένα υπέροχο τριήμερο και να προλάβατε να χαλαρώσετε αρκετά. Σήμερα θα σας μιλήσω για μια από τις πολύ αγαπημένες μου εταιρείες, την Fresh Line.

 Hephaestus
Special Treatments

ΑΝΤΗΛΙΑΚΑ ΒΟΤΑΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

Εξειδικευμένα προϊόντα της Fresh Line με ενεργά φυτικά συστατικά και ορυκτά φίλτρα που προστατεύουν από τις βλαβερές συνέπειες της ηλιακής ακτινοβολίας και τη φωτογήρανση. Με βοτανικά εκχυλίσματα, πλούσια φυτικά λάδια και ενυδατικά βούτυρα που προσδίδουν καταπραϋντικές, αντιφλογιστικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες στην επιδερμίδα.

Η συνταγή:
Ηλίανθος, Σύμφυτο, Καλέντουλα, Χαμομήλι, Αχιλλέα, Καρότο, Σαμπούκος, εκχύλισμα βιολογικών φύλλων ελιάς, Βούτυρο ελιάς, Ελαιόλαδο, Σιτέλαιο, Αμυγδαλέλαιο, Βιταμίνες Β5 και Ε.

Η σειρά Ήφαιστος περιλαμβάνει 7 προϊόντα συνολικά που καλύπτουν όλες τις ανάγκες της οικογένειας για το πρόσωπο και το σώμα.

Λίγη ιστορία...
Ο Ήφαιστος είναι ο θεός της φωτιάς και της μεταλλουργίας στην ελληνική μυθολογία. Γεννήθηκε άσχημος και παραμορφωμένος, τόσο που η ίδια του η μητέρα, η Ήρα, τον πέταξε από τον Όλυμπο από την ντροπή της. Το βρέφος έπεσε στην θάλασσα, όπου το περισυνέλεξαν η Θέτις και η Ευρυνόμη, οι οποίες τον ανέθρεψαν για εννέα χρόνια. Μόλις μεγάλωσε έστησε αμέσως το πρώτο του σιδηρουργείο στο βυθό του Αιγαίου, σφυρηλατώντας εκεί όμορφα αντικείμενα για τις δύο αυτές θεότητες.


Κρέμα προσώπου υψηλής προστασίας SPF30
Με φυσικά φίλτρα και βοτανικά εκχυλίσματα
Πλούσια κρέμα υψηλής προστασίας για πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ με ισχυρή μαλακτική, αντιφλογιστική και ενυδατική δράση. Το εκχύλισμα ηλίανθου και η βιταμίνη Ε δρουν αντιοξειδωτικά προστατεύοντας τα εσωτερικά στρώματα της επιδερμίδας από τη δημιουργία ελεύθερων ριζών, η αλόη δρα καταπραϋντικά και προληπτικά ενάντια σε ερεθισμούς ενώ το σύμπλεγμα βοτανικών εκχυλισμάτων από καλέντουλα, μπλε χαμομήλι, σύμφυτο και αχιλλέα συντελεί στην ολική προστασία του δέρματος. Τα φυσικά φίλτρα προστατεύουν από τις ακτίνες UVA&UVB με τον πλέον ασφαλή τρόπο. Τα λάδια από αβοκάντο, καρότο και αμύγδαλο προσδίδουν πλούσια ενυδάτωση στην επιδερμίδα διατηρώντας την υγρασία της και στα πιο βαθιά της στρώματα. Ιδανική και για παιδιά. Τιμή: €27.90 50ml

Γαλάκτωμα σώματος υψηλής προστασίας SPF30
Με φυσικά φίλτρα και βοτανικά εκχυλίσματα
Ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος υψηλής προστασίας από τις ακτίνες UVA&UVB. Το κύριο συστατικό της σύνθεσής του είναι το εκχύλισμα ηλίανθου που διαθέτει ισχυρή αντιοξειδωτική και αντιγηραντική δράση εμποδίζοντας τη δημιουργία ελεύθερων ριζών κατά τη διάρκεια της έκθεσης στον ήλιο. Τα βοτανικά εκχυλίσματα από καλέντουλα, σύμφυτο και χαμομήλι που διαθέτουν καταπραϋντική και αντιφλεγμονώδη δράση, περιποιούνται ακόμη και τα πιο ευαίσθητα παιδικά δέρματα, ενώ η αλόη προλαμβάνει τους ερεθισμούς και τις κοκκινίλες. Ο σαμπούκος και η αχιλλέα προλαμβάνουν τη δημιουργία πανάδων και το πλούσιο ελαιόλαδο μαζί με το σιτέλαιο ενυδατώνουν βαθιά την επιδερμίδα διατηρώντας στο ακέραιο την ελαστικότητά της. Η συνταγή εμπλουτίζεται με άφθονο εκχύλισμα καρότου που προσδίδει άμεση υγρασία και φωτεινό μπρούτζινο χρώμα. Η σύνθεση ολοκληρώνεται με αντιοξειδωτική βιταμίνη Ε. Κατάλληλο για όλη την οικογένεια. 
Τιμή: €19.90 150ml

Ενυδατικό λάδι σώματος για βαθύ μαύρισμα
Χαμηλής προστασίας SPF6

Μια προηγμένη φυτική συνταγή για εντυπωσιακό και γρήγορο μαύρισμα και πολύωρη ενυδάτωση στην επιδερμίδα. Τα φυτικά λάδια από αμύγδαλο, ηλίανθο, καρύδα, αβοκάντο, σιτάρι και ελιά θρέφουν και ενυδατώνουν την επιδερμίδα ενώ τα βοτανικά εκχυλίσματα από αχιλλέα, αλόη, καλέντουλα, χαμομήλι και σαμπούκο έχουν αντιφλεγμονώδεις, ηρεμιστικές και καταπραϋντικές ιδιότητες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν λάδι μασάζ οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.
Τιμή: €15.90 200ml












Ιριδίζον βούτυρο για βαθύ μαύρισμα, χαμηλής προστασίας SPF10
Με βοτανικά εκχυλίσματα και πλούσια φυτικά βούτυρα και λάδια
Πολυτελές βούτυρο για αστραφτερό, μπρούτζινο χρώμα και βαθιά ενυδάτωση με χαμηλή προστασία. Βασίζεται σε πλούσια φυτικά βούτυρα (κακάο&καριτέ) και λάδια (λάδι καρύδας, αβοκάντο, ελαιόλαδο, σιτέλαιο, καροτέλαιο) που αναπληρώνουν άμεσα τη χαμένη υγρασία της επιδερμίδας από την έκθεση στον ήλιο. Το εκχύλισμα ηλίανθου λειτουργεί προστατευτικά στη δημιουργία ελεύθερων ριζών, ενώ η αλόη και το χαμομήλι δρουν ηρεμιστικά ενάντια στις φλογώσεις. Το σύμφυτο, ο σαμπούκος, η αχιλλέα και η καλέντουλα περιποιούνται και μαλακώνουν την επιδερμίδα ενώ ταυτόχρονα δρουν καταπραϋντικά σε κάθε είδος ερεθισμούς.
Τιμή: €25.90 200ml
Ενυδατικό και καταπραϋντικό after sun γαλάκτωμα
Μοναδική σύνθεση που ενυδατώνει βαθιά και καταπραϋνει την επιδερμίδα, ενώ ταυτόχρονα βοηθάει στη διατήρηση του μαυρίσματος. Η συνταγή περιέχει 9 βοτανικά εκχυλίσματα (χαμομήλι, καλέντουλα, σύμφυτο, ηλίανθο, αχιλλέα, φύλλο ελιάς, αλόη, σαμπούκο, καρότο) με θεαματικές ιδιότητες στους ερεθισμούς και τα εγκαύματα και πλούσια φυτικά βούτυρα και λάδια με ισχυρή ενυδατική δράση. Ανακουφίζει από την αίσθηση φλόγωσης που προκαλείται από την έκθεση στον ήλιο, και αναπληρώνει άμεσα την χαμένη υγρασία της επιδερμίδας. Η βιταμίνη Ε σε συνδυασμό με εκχύλισμα βιολογικών φύλλων ελιάς καταπολεμούν την βλαβερή δράση των ελεύθερων ριζών και προσφέρουν αντιοξειδωτική προστασία.
Τιμή: €15.90 200ml

Θεραπεία χειλιών με καρύδα SPF15
Θεραπεία χειλιών για προστασία από τον ήλιο με SPF15. Με βούτυρο καριτέ και κακάο, λάδι καρύδας, αβοκάντο, αμυγδαλέλαιο και βιολογικό ελαιόλαδο για πλούσια ενυδάτωση και θρέψη. Με ένα δυναμικό σύμπλεγμα από 9 βοτανικά εκχυλίσματα (αλόη, σύμφυτο, καρότο, καλέντουλα, χαμομήλι, καρύδι, δενδρολίβανο, ηλίανθο και σαμπούκο) που προσδίδει καταπραϋντικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες στην ευαίσθητη περιοχή των χειλιών. Με φυσικό κερί μέλισσας που αφήνει βελούδινη αίσθηση στα χείλια και τα προστατεύει από την ξηρότητα που συχνά προκαλείται εξαιτίας σκληρών καιρικών συνθηκών (ήλιος, αέρας, κρύο).
Τιμή: €7.50 15ml

Κρέμα λεπτής υφής για το πρόσωπο, μεσαίας προστασίας SPF15

Ενυδατική κρέμα προσώπου λεπτής υφής με μεσαίο δείκτη προστασίας που συμβάλλει στη μείωση της χαλάρωσης και των λεπτών γραμμών έκφρασης του προσώπου. Τα φυσικά φίλτρα και ο δείκτης προστασίας προστατεύουν από τις ακτίνες UVA&UVB. Ιδανική βάση για το μακιγιάζ, για επιδερμίδες που εκτίθενται στον ήλιο, χειμώνα-καλοκαίρι. Το εκχύλισμα άρνικας δρα τονωτικά στους μύες του προσώπου και βοηθάει στη λείανση των λεπτών γραμμών. Ο μάραθος αποκαθιστά την απώλεια της υγρασίας, ενδυναμώνει τους μύες αποδίδοντας μια νεανική σφριγηλή όψη. Η βρώμη δρα επουλωτικά και αντιφλογιστικά δίνοντας μια ιδιαίτερη, απαλή υφή στην επιδερμίδα και σε συνδυασμό με όλο το υπόλοιπο σύμπλεγμα των ηρεμιστικών και μαλακτικών εκχυλισμάτων της σειράς (καλέντουλα, χαμομήλι, σύμφυτο, αχιλλέα, αλόη, ηλίανθο) δημιουργούν μια πολύτιμη συνταγή για την περιποίηση οποιουδήποτε τύπου επιδερμίδας.
Τιμή: €22.90 30ml






Κυκλοφορούν επίσης και 2 σετ προσφοράς για την αντηλιακή προστασία της επιδερμίδας σε 2 πρακτικούς συνδυασμούς.

Σετ υψηλής αντηλιακής προστασίας ιδανικό για τις πρώτες εκθέσεις στον ήλιο
Κρέμα προσώπου SPF30 + ΔΩΡΟ γαλάκτωμα σώματος SPF30
Τιμή: €27.90

Σετ ολοκληρωμένης περιποίησης για την αντηλιακή προστασία προσώπου, χειλιών, σώματος.
Κρέμα προσώπου SPF30 + βούτυρο για βαθύ μαύρισμα SPF10 + θεραπεία χειλιών SPF15
Τιμή: €29.90

Τα προϊόντα Fresh Line μπορείτε να τα βρείτε στα Hondos Center και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα

*Η παρουσίαση έχει ενημερωτικό χαρακτήρα και όχι διαφημιστικό.

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Glowbox Ιουνίου - Glowbox June

Καλησπέρα σε όλους!
Σήμερα το μενού έχει...Glowbox! Το συνδρομητικό κουτί έκανε θεαματική πρεμιέρα αφού τα περιεχόμενα του πρώτου κουτιού με άφησαν κυριολεκτικά άναυδη...
Hello everyone!
Today the menu consists of...Glowbox! The subscription box made a spectacular premiere since the contents of the first box left me utterly speechless...
Όχι πείτε μου έχω άδικο?
Glowbox: the beauty sneak-peek!
Μια ανάσα πρίν τις διακοπές. Λίγο πριν επιτρέψετε στον εαυτό σας να χαλαρώσει και να αφεθεί στο καλοκαίρι, φροντίζετε για την αντηλιακή σας προστασία, διορθώνετε τις ατέλειες στο σώμα σας, ανανεώνετε το μακιγιάζ και ανακαλύπτετε νέες υφές, νέες μυρωδιές και νέες συνθέσεις. Μπορεί ένα βερνίκι νυχιών να σας κάνει χαρούμενες? Φυσικά και μπορεί. Η ομορφιά είναι εγκεφαλική υπόθεση.
Just a breath away from vacation. Just before you allow yourself to relax and enjoy summer, you take care of your sun protection, you correct your body imperfections, you renew your makeup and discover new textures, new fragrances and new ingredients. Can a nail polish make you cheerful? Of course it can. Beauty is a matter of the brain.
APIVITA Suncare Κρέμα προσώπου για ευαίσθητες επιδερμίδες με θαλάσσια λεβάντα & φύκια SPF50+  Face cream for sensitive skin with sea lavender & algae SPF50+ 15ml
Αγαπάς τον ήλιο και θέλεις να τον έχεις πάντα φίλο? Τότε συμμαχείς με αυτή την κρέμα που περιέχει θαλάσσια λεβάντα, λυκοπένιο, βιταμίνη Ε και φυσικά πρόπολη! Τέλεια προστασία με υψηλό δείκτη SPF50 για πρόσωπο νεανικό, φρέσκο και ομοιόμορφα μαυρισμένο!
You love the sun and want to be always friends? Then you make an alliance with this cream that contains sea lavender, lycopersicum extract, vitamin E and of course propolis! Perfect protection with a high level SPF50 for a younger, refreshed and evenly tanned face!
AVON Mega Effects mascara
Δεν είναι μια απλή μάσκαρα. Είναι το απόλυτο gadget. Ο τρόπος να αποκτάς με δυο κινήσεις βλεφαρίδες με super όγκο και τέλεια καμπυλότητα. Και όλα αυτά χωρίς κανένα κομπάκι να σου χαλάει τη διάθεση!
It is not just a simple mascara. It is the ultimate gadget. The way to obtain in two moves lashes with super volume and perfect curl. And all this without even one little knot to spoil your mood!
JANE IREDALE Just Kissed Lip&Cheek Stain in Forever Pink
Ένα σούπερ ευφυές προϊόν το οποίο προσαρμόζεται στη χημεία κάθε επιδερμίδας προσφέροντας ακριβώς την απόχρωση που της ταιριάζει. Για τα ζυγωματικά και τα χείλη με περιποιητική σύνθεση από έλαια ελιάς και αβοκάντο συν κερί μέλισσας και τριαντάφυλλου.
A super genius product that adapts to the chemistry of the skin giving it exactly the color it suits best. For cheecbones and lips with caring synthesis of olive and avocado oils plus beeswax and rose.
NUXE Huile Prodigieuse 30ml
Ξηρό λάδι σώματος με πολύτιμα φυτικά έλαια και βιταμίνη Ε για θρέψη, αναδόμηση και ενυδάτωση. Το καλύτερο? Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και στα μαλλιά, και στο σώμα και στο πρόσωπό σου!
Dry body oil with precious plant oils and vitamin E to nourish, repair and moisturize. Best thing ever? You can use it on your hair, body and face!
SEPHORA βερνίκι νυχιών - nail polish in Firework
Φέτος οι τάσεις στο μανικιούρ και πεντικιούρ προτείνουν φαντασία, χρώμα στο φουλ και αποχρώσεις που ξεκινούν από το απόλυτο μαύρο και φτάνουν μέχρι το φλούο πορτοκαλί. Τα Sephora έχουν τον τρόπο να σε ενθουσιάζουν πάντα.
This summer the trends in mani and pedi suggest imagination, full color and shades that start from absolute black all the way to neon orange. Sephora always have a way to excite you.
THAT'S BETTER Yummy Mummy 150ml
Η κυτταρίτιδα μπορεί εύκολα να γίνει παρελθόν για σένα με αυτό το προϊόν που έχει έξτρα δραστική σύνθεση με Glaucium Flavum, Euglena Gracilis και καφεϊνη φυτικής προέλευσης.
Cellulite can easily become a bad memory for you with this product that has extra efficient synthesis with Glaucium Flavum, Euglena Gracilis and caffeine that originates from plants.

Περισσότερες πληροφορίες για το συνδρομητικό κουτί θα βρείτε στο παρακάτω link:
http://www.glowbox.gr/

Αυτά ήταν λοιπόν τα περιεχόμενα του πρώτου Glowbox! Πραγματικά εντυπωσιακή είσοδος στα συνδρομητικά κουτιά στην Ελλάδα κι ελπίζω να συνεχίσει έτσι. Ποιές από εσάς μπήκαν στον πειρασμό να το παραγγείλουν? Ήταν όπως το περιμένατε? Ενθουσιαστήκατε ή απογοητευτήκατε? Πείτε μου στα σχόλια τι πιστεύετε για το θεσμό με τα συνδρομητικά κουτιά που τώρα ξεκινάει στην Ελλάδα! Μέχρι την επόμενη φορά να προσέχετε και να φροντίζετε τον εαυτό σας.
So these were the contents of the first Glowbox! Really impressive entrance in subscription boxes in Greece and really hope it continues this way. Which of you were tempted to order it? Was it all you anticipated it to be? Were you excited or disappointed? Tell me in the comments below what you think of the subscription box vibe that now starts in Greece! Until next time take care of yourself.

Hugs and kisses
Menia



Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Παπουτσάνης: Ταξίδι μέσα στο χρόνο με οικείες μυρωδιές

142 χρόνια ιστορίας & επιτυχημένης πορείας

Η ιστορία ξεκινά το 1870 στο Πλωμάρι της Λέσβου. Εκεί ο Δημήτρης Παπουτσάνης ιδρύει το πρώτο ατμοκίνητο εργοστάσιο παραγωγής ελαιολάδου. Η αγάπη του για την σαπωνοποιία και η βαθιά γνώση του για το θαλάσσιο εμπόριο, τον βοηθούν να δημιουργήσει μια ανθηρή επιχείρηση που βασίζεται στο εμπόριο σαπουνιού με λάδι ελιάς, στη ευρύτερη περιοχή.
Το 1913 οι παραγωγικές εγκαταστάσεις μεταφέρονται στον Πειραιά και το 1965 στην Κάτω Κηφισιά. Η αλματώδης εξέλιξη της εταιρείας επισφραγίζεται το 1972 από την είσοδό της στο χρηματιστήριο αξιών Αθηνών.
Η πρώτη μου επαφή σαν παιδί ήταν στο σπίτι της γιαγιάς μου, που χρησιμοποιούσε το πράσινο σαπούνι με ελαιόλαδο για τόσα πολλά πράγματα...Από το λούσιμο και τον καθημερινό καθαρισμό μέχρι και στην σκάφη για το πλύσιμο των ασπρόρουχών της. Θυμάμαι την χαρακτηριστική μυρωδιά τόσο ζωντανά και πάντα οι μνήμες είναι τόσο γλυκιές και αγνές...Θυμάμαι ακόμα με πόσο πάθος και η γιαγιά αλλά και ο παππούς μου εμπιστεύονταν το πράσινο σαπούνι και το θεωρούσαν ότι πιο αγνό υπήρχε.
Από τότε βέβαια μέχρι την σύγχρονη εποχή τα προϊόντα Παπουτσάνης έχουν εξελιχθεί κι έχουν επεκταθεί στην παραγωγή διαφόρων προϊόντων περιποίησης και καθαρισμού προσώπου και σώματος.
Με βασικό συστατικό το αγνό ελαιόλαδο, δημιουργήθηκε μια σειρά περιποίησης και καθαρισμού για τα μαλλιά, το πρόσωπο και το σώμα, η σειρά Olivia.
Olivia Body Oil 300ml*
Λάδι σώματος πλούσιο σε αγνό ελαιόλαδο που μαλακώνει και περιποιείται την επιδερμίδα, αφήνοντας μια βελούδινη αίσθηση, χωρίς κανένα ίχνος λιπαρότητας. Περιέχει βιταμίνη Ε, που χαρίζει στο δέρμα έντονη ενυδάτωση και είναι γνωστή για τις αντιοξειδωτικές της ιδιότητες.

Olivia Shower Gel 300ml*
Αφροντούς πλούσιο σε εκχύλισμα ελιάς και μαλακτική γλυκερίνη, καθαρίζει απαλά προσφέροντας μια μεταξένια αίσθηση ενυδάτωσης και αναζωογόνησης σε όλο το σώμα.

Olivia Body Lotion 300ml*
Γαλάκτωμα σώματος πλούσιο σε αγνό ελαιόλαδο και εκχύλισμα ελιάς. Με μαλακτική γλυκερίνη, αφήνει το δέρμα απαλό και ενυδατωμένο, απομακρύνοντας την κούραση και το στρες της καθημερινότητας. Περιέχει βιταμίνη Ε που χαρίζει στο δέρμα έντονη ενυδάτωση και είναι γνωστή για τις αντιοξειδωτικές της ιδιότητες.

Olivia Hand Cream 75ml*
Απαλή κρέμα χεριών εμπλουτισμένη με λάδι αμυγδάλου, ενυδατώνει τα ξηρά, σκασμένα χέρια βελτιώνοντας την υφή της επιδερμίδας.

Olivia Shampoo for Normal Hair 35ml*
Σαμπουάν πλούσιο σε εκχύλισμα ελιάς και προβιταμίνη Β5, ιδανική για την περιποίηση των μαλλιών. Καθαρίζει απαλά και φροντίζει τα μαλλιά, αφήνοντάς τα ανάλαφρα, γεμάτα λάμψη και ζωντάνια.

Από τη σειρά Aromatics ένα μπουκέτο μοσχομυριστά σαπουνάκια με άρωμα Musk, Levanda, Magnolia, Tabac, Marine.
Επίσης υπάρχει το κλασσικό αφρόλουτρο Καραβάκι για ευαίσθητες επιδερμίδες και από την σειρά Aromatics τα Musk, Cinnabar, Cotton Blossom και για τους αγαπημένους μας τα ανδρικά Tabac και Spicecake.

Ποιά είναι η δική σας εμπερία από τα προϊόντα Παπουτσάνης? Έχετε παρόμοιες παιδικές μνήμες ή δεν σας θυμίζει κάτι οικείο? Πείτε μου κάτω στα σχόλια την γνώμη σας και για ποιό λόγο θα δοκιμάζατε κάποιο από αυτά τα προϊόντα.

Πολλά πολλά φιλιά,
Μένια

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Belated Easter Haul Part II - Καθυστερημένες Πασχαλινές αγορές μέρος ΙΙ

Γεια σας γεια σας!!
Σήμερα επιτέλους κατάφερα να συγκεντρώσω κάποια πράγματα που έχω αγοράσει αυτό το διάστημα κυρίως από online καταστήματα του εξωτερικού και θα σας τα δείξω αναλυτικότερα.
Guerlain Gloss D'Enfer in Magenta Waouh
Το αγόρασα από το Feelunique.com και η τιμή του είναι 25.85€
Elizabeth Arden New York in Bloom Pure Finish Radiant Bronzing Powder
Επίσης από το Feelunique.com και μου κόστισε 25.97€
St.Tropez Gradual Tan Plus Firming
Ήταν δώρο με τις αγορές μου εκείνη την περίοδο από το Feelunique.com. Είναι γαλάκτωμα που χαρίζει σταδιακό μαύρισμα και υπόσχεται ακόμα οτι ενυδατώνει και συσφίγγει την επιδερμίδα. Ανυπομονώ να το δοκιμάσω ομολογώ.
TIGI S-Factor Smoothing Shampoo & Conditioner Duo 2x750ml
Σαμπουάν και μαλακτική κρέμα σε τεράστια συσκευασία κομμωτηρίου που κατά τη γνώμη μου συμφέρει πολύ οικονομικά. Η τιμή του είναι στα 38.45€ από το Feelunique.com. Επίσης ανυπομονώ να τα δοκιμάσω και να δω τι αποτέλεσμα έχουν.
Urban Decay Smoked 24/7 Glide-on eye pencil set
Σετ από 6 μολύβια ματιών ιδανικά για να δημιουργείτε smokey eyes, αφού είναι πολύ μαλακά και δουλεύονται πολύ εύκολα για το εφέ του "σβησίματος". Οι αποχρώσεις του είναι οι εξής από αριστερά προς τα δεξιά:
  • Uzi: ασημί-γκρι
  • Zero: μαύρο
  • Demolition: ματ γκρι-καφέ
  • Smog: καφέ-μπρονζέ
  • Empire: σκούρο μωβ
  • Mainline: πράσινο-μπλε
Ανήκει στην συλλογή Holiday 2012 και μου κόστισε 20€
Urban Decay Naked Basics
Όχι, όχι δεν έχω καμία από τις 2 περιβόητες παλέτες Naked αλλά θέλησα να δοκιμάσω αυτήν γιατί είχα ακούσει ότι έχει σκιές ματ και σατινέ με υπέροχη απόδοση. Και για μια από τις λίγες φορές, τα σχόλια ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Η ποιότητα των σκιών είναι κορυφαία, είναι κρεμώδεις και βελούδινες και απλώνονται σαν όνειρο. Η κάθε σκιά είναι 1.3gr και τα χρώματα που περιέχει είναι:
  • Venus
  • Foxy
  • Walk of Shame
  • Naked 2
  • Faint
  • Crave
Μου κόστισε γύρω στα 17€ από τα Sephora με -35%.

Too Faced Smokey Eye
Νομίζω έχει φανεί και από προηγούμενα post πόσο λατρεύω τις παλέτες της Too Faced. Είναι βελούδινες και κρεμώδεις και ειδικά η συγκεκριμένη σου δίνει άπειρες δυνατότητες για διαφορετικά look. Επίσης από τα Sephora μου κόστισε γύρω στα 23€ με την ίδια έκπτωση.
Hypnose Eau de Parfum by Lancome
Εντάξει, το πόσο καιρό περίμενα ώστε να καταφέρω να το αγοράσω ξανά δεν μπορώ να σας περιγράψω. Προσωπικά για μένα είναι το άρωμα που με χαρακτηρίζει και δεν έχω βρεί ακόμα κανένα που να το ξεπερνάει. Μου κόστισε γύρω στα 67€ τα 75ml και πάλι με την γνωστή έκπτωση από τα Sephora.
Lancome L'Absolu Rouge No351
Αγαπημένο κραγιόν σε απαλό ροζ-μωβ χρώμα με ψυχρούς τόνους. Είναι πολύ κρεμώδες και ενυδατικό και το λατρεύω για καθημερινό μακιγιάζ.
Δεν είναι πολύ γλυκό χρώμα?
Korres γαλάκτωμα σώματος Γάλα Καρύδας
Korres γαλάκτωμα σώματος Βανίλια Δαμάσκηνο
Δύο υπέροχα αρώματα από τον Κορρέ και φυσικά τα αντίστοιχα αφρόλουτρα!
Korres White tea-Bergamot-Freesia
Αγαπημένο άρωμα καλοκαιριού μαζί με το αντίστοιχο γαλάκτωμα σώματος. Νομίζω οτι τελευταία έχω γίνει μεγάλη fan του Κορρέ και όχι άδικα! Η τιμή του σετ είναι 25.80€
Hawaiian Tropic After Sun Coconut Papaya
Ενυδατικό δροσιστικό τζελ για έξτρα ενυδάτωση μετά την ηλιοθεραπεία. Είναι πολύ δροσερό και μυρίζει υπέροχα!

Αυτά ήταν λοιπόν τα πράγματα που αγόρασα όλο αυτό το διάστημα και τώρα επισήμως έχω θέσει τον εαυτό μου σε spending ban επ'αόριστον! Τώρα πόσο θα κρατήσει η αντίστασή μου αυτή? Ο χρόνος θα δείξει!

Πείτε μου αν έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα προϊόντα ή αν θα θέλατε κάποιο αναλυτικό review από μένα!

Φιλιά πολλά,
Μένια

Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Doctor Babor Derma Cellular review

Καλημέρα και καλή Κυριακή!

Σήμερα θα σας μιλήσω για ένα προϊόν της εταιρείας Doctor Babor, μια εταιρεία άγνωστη σε μένα μέχρι πέρυσι.
Η Babor ιδρύθηκε από το διάσημο βιοχημικό Dr. Michael Babor πρίν από 57 περίπου χρόνια και μετατρέπει τα μυστικά της φύσης, σε υψηλής τεχνολογίας προϊόντα φροντίδας δέρματος.

Είναι πρωτοπόρος στις καινοτόμες έρευνες πάνω στα καλλυντικά και αναγνωρίσιμη παγκοσμίως για τις προχωρημένες, υψηλής αποτελεσματικότητας φόρμουλες, βασισμένες στα φυσικά δραστικά συστατικά.
Χρησιμοποιεί πρώτες ύλες που λαμβάνονται από ελεγχόμενες οργανικές καλλιέργειες και είναι βασισμένες σε ανανεώσιμους πόρους. Από την ίδρυση της εταιρείας το 1956, η Babor αρνήθηκε ρητά τις δοκιμές στα ζώα.
Στην ανάπτυξη των προϊόντων Babor, απέχει συνήθως από:

  • PEGs (polyethylen glycols - γλυκόλες πολυαιθυλενίου)
  • Συνθετικά έλαια πυριτίου
  • Μεταλλικά έλαια που ερεθίζουν την επιδερμίδα
  • Παραφίνες και παράγωγα παραφίνης
  • Ζωικής βάσης πρώτες ύλες


DERMA CELLULAR
Για αισθητά πιο νεανική όψη.
Χωρίς νυστέρι.
Χωρίς ουλές.

Η σειρά Derma Cellular αποτελεί την πιο ανώδυνη λύση με το δραστικότερο αποτέλεσμα. Για να αντιμετωπιστούν τα συχνότερα αισθητικά προβλήματα, όπως ρυτίδες, μαύροι κύκλοι, σακούλες στα μάτια και κηλίδες γήρανσης, υπάρχει πλέον ένα συμπυκνωμένο σύνθετο προϊόν.
Ενισχύει τον δερματικό μεταβολισμό και ενεργοποιεί τη διαδικασία ανάπλασης των κυττάρων. Ήδη από τις πρώτες εφαρμογές υπάρχει αποτέλεσμα, που διαφορετικά θα ήταν εφικτό μόνο με ενέσεις, νυστέρια ή laser.

Υψηλής συγκέντρωσης, τελευταίας τεχνολογίας πεπτίδια, εισχωρούν στο δέρμα και χαλαρώνουν τις γραμμές έκφρασης με άμεσα ορατά αποτελέσματα. Εάν ανησυχείτε ακόμα και στη σκέψη μιας βελόνας στο δέρμα σας - χαλαρώστε! Το προϊόν αυτό είναι ένα ιδιαίτερα αποτελεσματικό gel που εφαρμόζεται τοπικά στο δέρμα, με το ειδικό στόμιο που μοιάζει με σπάτουλα.
Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό! Οι γραμμές έκφρασης, όπως οι γραμμές συνοφρυώματος, το πόδι της χήνας ή οι λεπτές γραμμές γύρω από το στόμα, μειώνονται αμέσως. Το δροσιστικό αυτό gel περιέχει τριπλής δράσης υαλουρονικό οξύ και υψηλής τεχνολογίας πεπτίδια, σχεδιασμένα ειδικά για την καταπολέμηση των γραμμών έκφρασης. Τρία μεγέθη μορίων υαλουρονικού οξέως, διεισδύουν σε διαφορετικά στρώματα της επιδερμίδας και λόγω της βαθιάς τους δράσης, γεμίζουν το δέρμα από το εσωτερικό του.
Ενώ τα μεγαλύτερα μόρια ξαναγεμίζουν τα αποθέματα υγρασίας που βρίσκονται κοντά στην επιφάνεια του δέρματος, τα μικρότερα μόρια φθάνουν βαθιά κάτω στο δέρμα και ανορθώνουν τις ρυτίδες από κάτω. Τα πεπτίδια δρούν όπως ένα μινι μασάζ, διευκολύνοντας τις μικροεντάσεις του δέρματος. Συγχρόνως αποτρέπουν την απελευθέρωση των νευροδιαβιβαστών, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για τις συσπάσεις των μυών, και χαλαρώνουν τις ενοχλητικές γραμμές έκφρασης.
Μόλις εφαρμοστεί το gel, τα ειδικά μόρια φωτοσκέδασης εξομαλύνουν τις γραμμές και τις ρυτίδες. Σημαντικό είναι ακόμα οτι δεν χρησιμοποιεί σιλικόνη, δεν περιέχει τεχνητά αρώματα, χρωστικές και parabens.
Εφαρμόζεται τοπικά όπου υπάρχουν ρυτίδες έκφρασης πάνω από την ενυδατική κρέμα.

6ml και ενδεικτική τιμή 72€

Τα προϊόντα διατίθενται σε επιλεγμένα κέντρα αισθητικής και SPA και στο Babor e-shop www.babor.gr

Εσείς γνωρίζετε την εταιρεία αυτή? Κι αν ναι, έχετε δοκιμάσει κάποιο προϊόν? Ποιά είναι η γνώμη σας? Ανυπομονώ να ακούσω τα σχόλιά σας!

Φιλιά,
Μένια