Σελίδες

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Schwarzkopf Repair Rescue Shampoo & Treatment mask*

Καλημέρα και πάλι!
Σήμερα θα μιλήσουμε για μαλλάκια!
Όσες έχετε μακριά μαλλιά και επιπλέον τα βάφετε όπως κι εγώ, θα ξέρετε οτι είναι ο πιο απαιτητικός τύπος μαλλιών. Χρειάζονται επιπλέον ενυδάτωση και φροντίδα για να μην καταστρέφονται και γίνονται θαμπά και ξηρά.
Τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιώ μια θεραπεία για κατεστραμμένα μαλλιά, που αποτελείται απο σαμπουάν και μάσκα επανόρθωσης.
Η σειρά λέγεται Repair Rescue hairtherapy Amino Cell Rebuild και κυκλοφορεί από την εταιρεία Schwarzkopf.

Repair Rescue shampoo 250ml
Επανορθωτικό σαμπουάν για ταλαιπωρημένα μαλλιά: Με την επαναστατική τεχνολογία Biomimetic Repair καθαρίζει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά, ενώ παράλληλα αποκαθιστά τη χαμένη τους δύναμη και ελαστικότητα. Ακόμα συμβάλλει στην επαναφορά της τρίχας σε υγιές στάδιο, και αποκαθιστά τη φυσική της ελαστικότητα ενδυναμώνοντας την εσωτερική δομή των κυττάρων της.
Προσωπικά στα δικά μου μαλλιά το συγκεκριμένο σαμπουάν δεν ένιωσα οτι κάνει κάποια φοβερή διαφορά. Μυρίζει ευχάριστα όπως τα σαμπουάν που χρησιμοποιούν στο κομμωτήριο, κάνει αρκετό αφρό και καθαρίζει πολύ καλά τα μαλλιά. Νομίζω όμως οτι τα δικά μου μαλλιά χρειάζονται κάτι ακόμα πιο δυνατό και ενυδατικό.


Repair Rescue Treatment mask 200ml
Επανορθωτική μάσκα για ταλαιπωρημένα μαλλιά και πιο εντατική περιποίηση. Η πλούσια σύνθεσή της προσφέρει ολική επανόρθωση και δυναμώνει τα κατεστραμμένα μαλλιά. Η τεχνολογία Amino Cell Rebuild αναδομεί το εσωτερικό της τρίχας και επαναφέρει τη φυσική, υγιή της λειτουργία και όψη.
Η μάσκα αυτή μου άρεσε πολύ! Μυρίζει πολύ όμορφα και ενυδατώνει τα μαλλιά σε βάθος. Μόλις την ξεπλύνεις νιώθεις τα μαλλιά πολύ απαλά και αργότερα πολύ εύκολα στο ξεμπέρδεμα. Πολύ αποτελεσματική για τα δικά μου τα μαλλιά με αρκετά πλούσια σύνθεση ώστε να μην χρειάζεστε μεγάλη ποσότητα.

Και τα δύο αυτά προϊόντα επειδή είναι επαγγελματικά, δεν τα έχω δει να κυκλοφορούν στα καταστήματα καλλυντικών. Μπορείτε να επισκεφθείτε το Le Tif Hair Beauty Shop το οποίο είναι ένα online κατάστημα με μοναδικά και καινοτόμα προϊόντα περιποίησης μαλλιών. Το συγκεκριμένο σετ σαμπουάν και μάσκα υπάρχει αυτή τη στιγμή με έκπτωση 30%.


Στον διαδικτυακό χώρο του Le Tif, έχετε την δυνατότητα να ενημερωθείτε για όλα τα νέα προϊόντα κάθε τύπου μαλλιών, να τα αγοράσετε σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές, καθώς επίσης να ανακαλύψετε τις νέες τάσεις της μόδας και να πάρετε ιδέες για το στυλ που σας ταιριάζει επιτυγχάνοντας μοναδικά αποτελέσματα.

Το πιο σημαντικό είναι οτι έχετε την ευκαιρία να πάρετε μέρος σε καθημερινούς και εβδομαδιαίους διαγωνισμούς και να κερδίζετε δώρα ή να μαθαίνετε πρώτοι για τις προσφορές του Le Tif, απλά και μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού.

Οι εξειδικευμένοι κομμωτές του Le Tif σας δίνουν τις επαγγελματικές τους συμβουλές και κατευθύνσεις για ένα μοναδικό στυλ καθώς και τα προϊόντα που ενδείκνυται να χρησιμοποιείτε για ένα λαμπερό αποτέλεσμα!
Μπορείτε να βρείτε τις πιο γνωστές μάρκες για τα μαλλιά όπως Kerastase, Schwarzkopf, Wella, L'oreal, Avani, Indola, κλπ.

Μπορείτε να τους βρείτε στην σελίδα τους στο Facebook αλλά και να τους ακολουθήσετε στο Twitter και το Pinterest.


Το άρθρο έχει ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν είναι διαφημιστικό.


Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Concrete Minerals Review

Γεια σας κορίτσια!
Σήμερα θα σας μιλήσω για μια εταιρεία που ίσως να μην γνωρίζετε αφού δεν κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά. Πρόκειται για την Concrete Minerals, η οποία παράγει προϊόντα που δεν περιέχουν επικίνδυνα συστατικά για τον οργανισμό και το δέρμα.
Τι πρέπει να ξέρουμε αρχικά για τα προϊόντα και ποιά είναι τα οφέλη?
  • 100% cruelty free - δεν δοκιμάζονται σε ζώα
  • 98% της σειράς είναι vegan - απευθύνεται δηλαδή σε άτομα που δεν χρησιμοποιούν οποιοδήποτε παράγωγο από ζώα
  • Όλα τα προϊόντα δεν περιέχουν άρωμα
  • Δεν περιέχουν "τρομακτικά" συντηρητικά όπως parabens
  • Περιέχουν αγνά υλικά και πάντα εξαιρούν φθηνά fillers όπως το ταλκ και οξυχλωριούχο βισμούθιο
Πρίν λίγο καιρό λοιπόν αποφάσισα να παραγγείλω κάποιες σκιές από το site τους, αφού υπάρχει και μια ενέργεια για beauty bloggers όπου μπορείς να παραγγείλεις 4 σκιές με 15$. Οπότε είπα γιατί όχι!
Οι σκιές που παράγγειλα είναι όλες από την ματ σειρά και είναι σε μορφή σκόνης. Έρχονται σε μικρά πλαστικά βαζάκια με τις κλασσικές "τρυπούλες ώστε να βγαίνει η σκιά σε μικρή ποσότητα. Η τιμή της κάθε σκιάς ξεχωριστά είναι 8 δολλάρια και περιέχει 2,5γρ. προϊόντος.

  • Jet: έντονο μαύρο
  • Hi-Fi: φωτεινό ροζ
  • Ravage: μωβ-λιλά
  • Bruise: μπλε της νύχτας
στο φως της ημέρας

με φλας

Εδώ βλέπετε την απόδοση των χρωμάτων χωρίς primer. Είναι εξαιρετικά βελούδινες και πολύ καλά επεξεργασμένες και αν βάλετε και primer το χρώμα βγαίνει ακόμα πιο έντονο και διαρκεί για ώρες χωρίς να "σπάσει". Η συλλογή περιέχει κι άλλα ενδιαφέροντα χρώματα που θα ήθελα να δοκιμάσω, όπως το Ember - ένα απίστευτο πορτοκαλί της σκουριάς, αλλά και το Gossip - πράσινο της μέντας. 
Η σειρά με τις σκιές που έχουν λάμψεις περιλαμβάνει 50 χρώματα το ένα πιο όμορφο από το άλλο! Μπορείτε να τα δείτε όλα εδώ - σίγουρα η επόμενη αγορά μου θα είναι κάποια από αυτές τις αποχρώσεις!
Συνολικά έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη και από την ποιότητα αλλά και τις τιμές τους που νομίζω είναι πολύ λογικές.
Εσείς έχετε δοκιμάσει ποτέ προϊόντα της εταιρείας αυτής? Γενικά τι πιστεύετε για το mineral makeup?
Περιμένω και τα δικά σας σχόλια και προτιμήσεις!
Μέχρι την επόμενη φορά...
















Hello everyone!
Today we are going to talk about a brand you may not be familiar with since you can't find it in the greek market. It is called Concrete Minerals which launched in 2009 with the belief that every girl on earth should have the opportunity to use gorgeous products that meet their needs in terms of quality, without wreaking havoc on their skin. 

Benefits & things to know:
  • 100% cruelty free
  • 98% of the line is vegan
  • all products are fragrance-free
  • they never include scary preservatives like parabens in any of the products
  • they only include the purest ingredients and always exclude cheap fillers like talc and bismuth oxychloride
A little while ago I decided to order a few eyeshadows from their site, in order to write my review and also try out this new brand that was completely unknown to me up to that day.


The eyeshadows I chose are all from the pro matte range and are in a loose form. They come in these small plastic jars with the little sifter to avoid getting messy. Each individual shadow costs 8$ and contains 2,5gr of product.


  • Jet: intense black
  • Hi-Fi: vibrant pink
  • Ravage: lilac purple
  • Bruise: midnight blue
swatches in daylight
swatches with a flash

You can see that all colors are richly pigmented even without primer. They are extremely velvety and very finely milled and if you apply them over primer, the pigmentation is even more intense and they last for hours without creasing. The range contains more interesting colours I would love to try out, such as Ember - an amazing coppery orange, and also Gossip - a minty green. The shimmering range contains 50 gorgeous colours one more beautiful from the other! You can find them all here - my next purchase will definitely include some of those gorgeous shades!
Overall I was very satisfied with the quality and of course the prices which are quite logic in my opinion. Have you ever tried any products from this brand? What do you thing about mineral makup in general? Would love to read your comments and suggestions below!
Until next time take care...

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Cherrybox Σεπτεμβρίου!

Cherrybox September
Γεια σας κορίτσια μου!
Σήμερα θα δούμε μαζί τι περιείχε το δικό μου κουτάκι Cherrybox για τον Σεπτέμβριο. Back to the city είναι το σύνθημα αυτό το μήνα και νομίζω ταιριάζει απόλυτα στο επερχόμενο φθινόπωρο! Μόλις άνοιξα το κουτί μοσχομύριζε, αφού είναι αρωματισμένο με το μεθυστικό body splash Phaedra από τη σειρά αρωματοθεραπείας της Fresh Line...αυτό σίγουρα θέλω να το δοκιμάσω αφού η μυρωδιά αμέσως με κέρδισε.
Kyana - Σαμπουάν με Argan Oil
Kyana - Σαμπουάν με Argan Oil
Σαμπουάν αναδόμησης για τα ταλαιπωρημένα από το αλάτι και τον ήλιο μαλλιά. Το λάδι argan που περιέχει προσφέρει στα μαλλιά τις πολύτιμες ενυδατικές και προστατευτικές ιδιότητές του αναζωογονώντας τα και χαρίζοντάς τους ζωντάνια και λάμψη.
Είναι ένα ήπιο σαμπουάν με διακριτικό άρωμα, που όμως δεν κάνει σχεδόν καθόλου αφρό. Νομίζω οτι τα δικά μου μαλλιά λόγω του ότι πρόσφατα πέρασαν ένα ντεκαπάζ αλλά και όλη την ταλαιπωρία του καλοκαιριού από τη θάλασσα, χρειάζονται ένα πιο ενυδατικό και μαλακτικό σαμπουάν. Ίσως τον χειμώνα που θα έχουν επανέλθει στην φυσιολογική τους κατάσταση να το χρησιμοποιήσω περισσότερο. Τα 250ml κοστίζουν 10 €.
Japonesque - Looking Glass Mirror
Japonesque - Looking Glass Mirror
Το απόλυτο καθρεφτάκι ομορφιάς, που σου επιτρέπει να βλέπεις κάθε λεπτομέρεια του προσώπου σου, για να το περιποιηθείς όπως του αξίζει. Ισχύει!! Και είναι πραγματικά τρομακτικό να βλέπεις μέχρι και τον παραμικρό πόρο στο πρόσωπό σου! Έχει μεγέθυνση 12x οπότε σου επιτρέπει να βλέπεις κάθε βλεφαρίδα, κάθε λεπτομέρεια στα φρύδια σου, κάθε γραμμούλα στα χείλη σου για να μπορέσεις να πετύχεις το τέλειο στο μακιγιάζ σου. Έχει βεντουζάκια στο πίσω μέρος για να το στερεώνετε όπου βρίσκεστε και ένα όμορφο και πρακτικό προστατευτικό τσαντάκι! Η τιμούλα του είναι στα 16,49 €.
Elixir London - Nail polish #34
Elixir London - Βερνίκι νυχιών #34
Πολύ όμορφο φούξια χρώμα, φαίνεται πιο μωβ από ότι είναι. Το αποτέλεσμα που βλέπετε βγήκε με δύο στρώσεις. Λέει οτι στεγνώνει σε 60'' δευτερόλεπτα αλλά δεν ισχύει...χρειάστηκε να του βάλω και top coat για να στεγνώσει λίγο γρηγορότερα. Έχει καλή διάρκεια και απλώνεται ομοιόμορφα, αν και το βρήκα λίγο αραιό. Το συγκεκριμένο κυκλοφορεί σε περισσότερες από 100 αποχρώσεις και η τιμή του είναι στα 4 €.
Cosart Cosmetics - Eye-liner 01
Cosart Cosmetics - Μηχανικό eyeliner
Να και μια εταιρεία ολοκαίνουρια και παντελώς άγνωστη σε μένα! Από αυτή την εταιρεία λοιπόν το πρώτο δείγμα είναι αυτό εδώ το αδιάβροχο μηχανικό μολύβι ματιών. Είναι πολύ μαλακό και δίνει έντονο μαύρο χρώμα. Επίσης είναι κατάλληλο και για ευαίσθητα μάτια - yay!! - δεν χρειάζεται ξύσιμο και δεν σπάει.
Διατίθεται σε 31 αποχρώσεις και η τιμή του είναι στα 9,80 €.
Arcaya - Hyaluron ampoule
Arcaya - Αμπούλα υαλουρονικού οξέως
Επίσης ολοκαίνουριο προϊόν και εταιρεία. Η κορυφαία επαγγελματική αμπούλα θεραπείας υαλουρονικού οξέως σε υψηλή συγκέντρωση προσφέρει στην επιδερμίδα εντατική ενυδάτωση, λείανση, διατήρηση της υγρασίας, ξεκούραστη όψη ακόμη και "γέμισμα" λεπτών γραμμών. Η χρήση κάθε αμπούλα διαρκεί για 4 εφαρμογές, με 3 σταγόνες σε στεγνό, καθαρό πρόσωπο, πρωί και βράδυ. Σκέφτομαι να την χρησιμοποιήσω σαν θεραπεία αφού ακόμα δεν έχει το δέρμα μου μεγάλες ανάγκες! Οι 10 αμπούλες των 2ml κοστίζουν 34 €.
Black African Soap
Μαύρο σαπούνι Αφρικής
Οκ ξέρω οτι δεν φαίνεται στην φωτογραφία αλλά είναι ένα σαπουνάκι σε σχήμα μπαλίτσας! Ίσως να έχετε ξανακούσει για το συγκεκριμένο όπως κι εγώ, αλλά ήταν η πρώτη φορά που είχα την ευκαιρία να το δοκιμάσω. Περιέχει φυσικά συστατικά όπως βούτυρο καριτέ, λάδι καρύδας, φοινικέλαιο και βούτυρο κακάο. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, για πρόσωπο και σώμα, εξαφανίζει τους ερεθισμούς, δρα προληπτικά και επανορθωτικά στην ακμή, αφαιρεί το μακιγιάζ και έχει αντιγηραντική δράση. Λοιπόν να σας πω την αλήθεια δεν δοκίμασα να κάνω ντεμακιγιάζ με αυτό, αφού δεν το συνηθίζω να χρησιμοποιώ σαπούνια για αυτή τη δουλειά. Έπλυνα το πρωί το πρόσωπό μου με αυτό, και ενώ περίμενα οτι θα νιώσω το δέρμα μου να τραβάει με το σαπούνι, παραδόξως δεν ένιωσα τίποτα τέτοιο. Κάνει αρκετό αφρό και δεν μυρίζει σχεδόν καθόλου. Είναι αρκετά ενυδατικό αλλά δεν μπορώ να σας πω αν έχει κάποια ιδιαίτερη επίδραση στην ακμή ή στην αντιγήρανση. Τα 200gr κοστίζουν 6,80 €.

Αυτά λοιπόν περιείχε το δικό μου Cherrybox Σεπτεμβρίου. Θα ήθελα να μου πείτε πως σας φάνηκε, αν το πήρατε κι εσείς και γενικά την σχέση σας με τα συνδρομητικά κουτιά. Εγώ αρχικά ήμουν διστακτική αλλά τώρα έχω μπει στην διαδικασία να το δοκιμάζω όλα ή τουλάχιστον όσα προλαβαίνω.
Θα τα πούμε ξανά σύντομα κορίτσια!

Φιλιά πολλά!

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Tag: 5 products FACE!

Καλησπέρα και πάλι!
Πρίν λίγες μέρες η πολύ γλυκειά Κλεονίκη από το Notebook of Claire με έκανε κι εμένα tag για το ποιά 5 προϊόντα χρησιμοποιώ για ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ. Δεν δυσκολεύτηκα πάρα πολύ να τα ξεχωρίσω αφού σχεδόν όλο το καλοκαίρι αυτά ήταν που χρησιμοποιούσα καθημερινά. Πάμε να τα δούμε ένα ένα.
Vichy Flexilift Teint in 55 Bronze
Άρχισα να το χρησιμοποιώ μόλις πήρα χρώμα από τον ήλιο γιατί η απόχρωσή του είναι για ηλιοκαμμένη επιδερμίδα. Η υφή του είναι ανάλαφρη και απλώνεται σαν όνειρο. Δίνει ένα μεταξένιο αποτέλεσμα στην επιδερμίδα και το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό. Έχει και αντιρυτιδική δράση που είναι ακόμα ένας λόγος να το λατρεύω, και πάντα δέχομαι κομπλιμέντα όταν το φοράω. Το συγκεκριμένο δεν κυκλοφορεί πια από την Vichy δυστυχώς!
MAC Studio Fix Powder in C5.5
Κι επειδή το καλοκαίρι πάντα το δέρμα μου έχει μια έξτρα λιπαρότητα, τι καλύτερο για να σετάρω το μεικαπ από την πούδρα αυτή? Ελάχιστη ποσότητα είναι αρκετή για να κρατήσει το μεικαπ σας στην θέση του για ώρες. Κλασική κι αγαπημένη.
MAC Cream Colour Base in Shell
Πρέπει να είναι το πιο γνωστό highlighter της Mac και όχι άδικα. Αν το βάλετε ψηλά στα ζυγωματικά και στο τόξο του φρυδιού δίνει υπέροχη γυαλάδα στο φως, χωρίς να λαμπυρίζετε σαν πυγολαμπίδα. Το γεγονός ότι έχει κρεμώδη υφή το κάνει πανεύκολο στην εφαρμογή και αποφεύγετε την περιττή ποσότητα και τα λαθάκια. Εγώ το εφαρμόζω είτε με ένα λεπτό κοφτό πινελάκι είτε και με τα δάχτυλα αν βιάζομαι.
Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet Faux Cils in Noir Radical
Μπορεί να είναι πανάκριβη στα 33 ευρώ, αλλά είναι η αγαπημένη μου μάσκαρα. Κάνει τις βλεφαρίδες κατάμαυρες και πυκνές σαν ψεύτικες. Ανάλογα με την ποσότητα το αποτέλεσμα μπορεί να γίνει ακόμα πιο εντυπωσιακό. Απλά τέλεια για μένα.
Revlon Just Bitten Kissable Balm Stain in 020 Lovesick
Τελευταία έχω πάθει κάτι με τα κραγιόν σε αυτή την μορφή! Τα θεωρώ φοβερά βολικά και ιδανικά για το καλοκαίρι που δεν θέλω έντονο μακιγιάζ. Το συγκεκριμένο είναι ακριβώς ότι πρέπει για να ολοκληρώσει ένα ηλιοκαμμένο μακιγιάζ αφού αφήνει ένα πολύ φυσικό φωτεινό ροζ χρώμα στα χείλη και τα ενυδατώνει ταυτόχρονα.
Δεν είναι τέλειο? Και το καλύτερο είναι οτι δεν λιώνει με την ζέστη όπως τα κλασσικά κραγιόν οπότε το πετάω μέσα στην τσάντα και έφυγα! Δυστυχώς τα συγκεκριμένα δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα και τα δικά μου τα αγόρασα από το Ebay.

Αυτό λοιπόν ήταν το tag με τα 5 προϊόντα που χρησιμοποιώ εγώ για το πρόσωπο. Ανυπομονώ να μάθω τα δικά σας και εννοείται οτι κάνω tag όποια κοπέλα θέλει να το κάνει! Αν το έχετε ήδη ανεβάσει στο blog σας αφήστε μου το link κάτω να πάω να το δω.
Θα τα πούμε σύντομα με νέο post.

Φιλιά πολλά,
Μένια

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Summer empties!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Σήμερα επιτέλους αποφάσισα να σας δείξω ότι προϊόντα κατάφερα να τελειώσω ολόκληρο το καλοκαίρι που μας αποχαιρετάει σιγά σιγά...Πάμε να τα δούμε πιο αναλυτικά λοιπόν.


  • Pureology Hydrate Shampoo: for dry colour-treated hair 250ml - Σαμπουάν για ξηρά βαμμένα μαλλιά. Το λατρεύω και το έχω αγοράσει ήδη 4 φορές. Το μοναδικό του μειονέκτημα η τσιμπημένη τιμή του...
  • Hawaiian Tropic After Sun: Coconut Papaya fragrance 180ml - Δροσερό τζελ για περιποίηση μετά την ηλιοθεραπεία. Μυρίζει υπέροχα και δεν χορταίνω να το νιώθω στο δέρμα μου!
  • Joico K-Pak Smoothing Balm: to straighten & protect 200ml - Κρέμα που ενεργοποιείται με τη θερμότητα και βοηθάει στο ίσιωμα των μαλλιών και μειώνει το φριζάρισμα στο ελάχιστο. Το έχω τουλάχιστον ένα χρόνο και μόνο τώρα άδειασε, αφού η ποσότητα που χρειάζεται για όλα τα μαλλιά είναι ελάχιστη.
  • Korres Body Milk: White Tea Bergamot Freesia 125ml - Ήταν δώρο μαζί με το eau de toilette του ίδιου αρώματος. Μυρίζει διακριτικά και καλοκαιρινά αλλά τέλειωσε τόσο γρήγορα!
  • Korres Body Milk: Coconut Milk 200ml - Γαλάκτωμα σώματος με άρωμα γάλα καρύδας. Πολύ ενυδατικό με υπέροχο τροπιό άρωμα...Έχει διάρκεια και μένει στο δέρμα για αρκετή ώρα μετά.
  • Korres Showergel: Coconut Milk 250ml - Το αντίστοιχο αφρόλουτρο που αφήνει στο δέρμα ένα εξωτικό άρωμα καρύδας με γλυκιά βανίλια και ενυδατική δράση. Το μόνο που δεν μου αρέσει στα αφρόλουτρα του Κορρέ είναι οτι τελειώνουν πολύ γρήγορα! Σκέφτομαι να δοκιμάσω όλη τη σειρά με τα μοσχομυριστά αφρόλουτρα που έχει.
  • Papoutsanis Aromatics Shower gel: Musk Βανίλια Μαδαγασκάρης 500ml *- Μυρίζει υπέροχα και τόσο γλυκά, έχω εθιστεί στη μυρωδιά του! Σίγουρα θα το αγόραζα ξανά και βέβαια ένα συν είναι και η μεγάλη ποσότητα στο μπουκάλι.
  • Noxzema Memories Deodorant Roll-on χωρίς οινόπνευμα 75ml - Είναι το αγαπημένο μου αποσμητικό εδώ και χρόνια και δεν το αλλάζω με κανένα άλλο. Αφήνει στο δέρμα μια ελαφριά μυρωδιά καθαριότητας και φρεσκάδας.
  • Nivea Smooth hand cream 100ml: Θρεπτική κρέμα για ξηρά χέρια με έλαιο Macadamia - Είναι πολύ ενυδατική και έχει το πιο ωραίο άρωμα που έχω βρει σε κρέμα χεριών. Την αγοράζω ξανά και ξανά και ξανά!
  • Apivita Intimate Daily 200ml: Απαλό gel καθαρισμού για την ευαίσθητη περιοχή με χαμομήλι & πρόπολη. Είναι πολύ ήπιο και δεν χαλάει το pH της περιοχής. Η Apivita έχει άλλα δύο gel και σκέφτομαι να δοκιμάσω και αυτά στο μέλλον.
  • Lancome Bi-Facil: Non-oily instant cleanser for sensitive eyes 125ml - Διφασικό ντεμακιγιάζ για ευαίσθητα μάτια. Το αγοράζω διαρκώς αφού είναι μακράν το καλύτερο προϊόν για τα μάτια που έχω δοκιμάσει. Είναι εξαιρετικά ήπιο, δεν τσούζει τα μάτια, και αφαιρεί εντελώς το μακιγιάζ από τα μάτια χωρίς τρίψιμο. Holy grail product!
  • Oriflame Swedish Spa Resculpting Gel Cream 150ml: Δροσερό τζελ για σύσφιξη και επανασχηματισμό του περιγράμματος του σώματος. Εγώ το χρησιμοποίησα καθαρά για ενυδάτωση μετά το μπάνιο, οπότε δεν μπορώ να πω οτι είδα κάποια ιδιαίτερη αλλαγή στο δέρμα μου.
  • Oriflame Perfect Body Dimple Defence: Anti-Cellulite Day Gel with Lipo-Burn Complex 150ml - Ακόμα ένα τζελ που υποστηρίζει οτι "καίει" το λίπος και καταπολεμά την κυτταρίτιδα και τις αντιαισθητικές "λακουβίτσες". Προσωπικά δεν είδα κάποια ιδιαίτερη δράση στο δικό μου σώμα με το συγκεκριμένο προϊόν.
  • Bioten Bodyshape Intensive Anti-Cellulite Serum 100ml*: Εντατικός ορός κατά της κυτταρίτιδας. Αυτή τη στιγμή τελειώνω το δεύτερο μπουκάλι και μπορείτε να δείτε αναλυτικά την γνώμη μου εδώ.
  • Garnier Essentials Γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ για κανονική ή μικτή επιδερμίδα 200ml: Το αγαπημένο μου γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ για χρόνια! Περιέχει εκχύλισμα σταφυλιού για αποτοξίνωση και απομακρύνει τέλεια το μακιγιάζ,ακόμα και το πιο βαρύ και λιπαρό. Μόλις τελειώσω το πρόσωπό μου λάμπει απο καθαριότητα και φρεσκάδα! Love love love!
  • Clarins Gentle eye makeup remover lotion 30ml: Το συγκεκριμένο ήταν δώρο με κάποιες αγορές και μπορώ να πω οτι με βόλεψε στα ταξίδια λόγω μεγέθους. Είναι αρκετά ήπιο με τα μάτια αλλά δεν αφαιρεί την αδιάβροχη μάσκαρα εύκολα.
  • Bioderma Sensibio H20 Solution Micellaire 100ml: Νομίζω τα λόγια είναι περιττά αφού το νεράκι αυτό είναι πασίγνωστο πλέον. Αφαιρεί τέλεια το μακιγιάζ ακόμα και το αδιάβροχο και είναι πολύ ήπιο, κατάλληλο και για το πιο ευαίσθητο δέρμα.
  • Vichy Purete Thermale 3 in 1 Cleansing Micellar Solution 100ml: Νεράκι ντεμακιγιάζ για ευαίσθητο δέρμα. Λέει οτι είναι κατάλληλο και για τα μάτια, αλλά τα δικά μου έτσουζαν φοβερά μόλις το δοκίμασα. Μια χαρά είναι για το πρόσωπο, απλά όχι για τα δικά μου μάτια που είναι φοβερά ευαίσθητα...
  • Lierac Bust-Lift Anti-Aging recontouring cream for bust & decollete 75ml: Κρέμα σύσφιξης και αναδόμησης στήθους που βοηθάει το στήθος και το ντεκολτέ να αποκτήσουν πιο λεία και ενυδατωμένη υφή και όψη. Ακόμα εμποδίζει την εμφάνιση πανάδων από τον ήλιο και έχει ένα πολύ ελαφρύ ευχάριστο άρωμα. Πολύ καλή κρέμα για το στήθος, σίγουρα είδα διαφορά μετά από χρήση 2 περίπου εβδομάδων. Θα την αγοράσω ξανά σίγουρα, αν και η τιμή της είναι αρκετά τσιμπημένη για τα 75ml προϊόντος... 
  • 3 lip balms: Cera di Cupra - Apivita ρόδι - Cherry Culture Bubblegum: Και τα 3 είναι αγαπημένα με το bubblegum να έχει την πιο τέλεια γεύση και άρωμα!
  • Lierac Initiatic Fluide 1eres rides 10ml: Κρέμα ελαφριάς υφής για τις πρώτες ρυτίδες, ιδανική για μικτή ή λιπαρή επιδερμίδα. Το δειγματάκι ήταν αρκετό για να καταλάβω πόσο μου άρεσε η συγκεκριμένη κρέμα. Μυρίζει πολύ όμορφα και αφήνει το δέρμα λείο και φωτεινό χωρίς ίχνος λιπαρότητας.
  • Loreal Caresse in 203 Rock 'n Mauve: Το πιο όμορφο μωβ φωτεινό χρώμα της σειράς αυτής, εξαιρετικά ενυδατικό με απόδοση χρώματος που μπορείτε να τη χτίσετε ανάλογα με την ποσότητα. Love!!!
  • Erre Due lipstick in 21: Κραγιόν στην φυσική απόχρωση των χειλιών επίσης πολύ ενυδατικό κατάλληλο για κάθε μέρα.
Αυτά ήταν λοιπόν όλα όσα χρησιμοποίησα μέσα στο καλοκαίρι και άδειασαν μέχρι τελευταίας σταγόνας! Εσείς τι αγαπήσατε πιο πολύ μέσα στο καλοκαίρι? Έχετε χρησιμοποιήσει κάτι από τα παραπάνω? Θα τα πούμε πάλι σύντομα!

Φιλιά πολλά
Μένια

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Lavera cosmetics*

Γεια σας και καλό μήνα!

Δεν ξέρω γιατί αλλά μόλις μπαίνει ο Σεπτέμβρης νιώθω ότι κάτι νέο ξεκινάει...Έχω όρεξη για αλλαγές, για καινούριες αποφάσεις και γενικά μια νέα αρχή.
Σήμερα θα ήθελα να σας γνωρίσω μια εταιρεία - άγνωστη σε μένα τουλάχιστον - μέχρι πρίν λίγο καιρό. Πρόκειται για την Lavera Naturkosmetik, που παράγει φυσικά οργανικά καλλυντικά made in Germany. Από την αρχή, η Lavera απέκλεισε την χρήση συνθετικών συστατικών και έθεσε στη βάση της ύπαρξής της τη χρήση φυτικών πρώτων υλών, την 100% απαλή φροντίδα του δέρματος και την εκμετάλλευση των οικολογικών πηγών με φειδώ.

  • 100% πιστοποιημένα φυσικά καλλυντικά με φυτικά συστατικά, βιολογικά εκχυλίσματα και βιολογικά έλαια
  • 100% φυσικά αρώματα
  • 100% απαλλαγμένα από συνθετικά συντηρητικά και parabens
  • 100% ήπιοι στο δέρμα γαλακτωματοποιητές και επιφανειοδραστικές ουσίες
  • 100% απαλλαγμένα από σιλικόνη, παραφίνες και ορυκτέλαια
  • δερματολογικά εγκεκριμένα για συμβατότητα με το δέρμα
  • εναντίον των πειραμάτων σε ζώα
Foot Cream with Organic Macadamia & Healing Clay 75ml
Κρέμα ποδιών - με βιολογικό macadamia και θεραπευτικό άργιλο
- Κρέμα για τα πόδια, απορροφάται άμεσα από το δέρμα. Περιέχει οργανικό έλαιο macadamia που θρέφει και προστατεύει την επιδερμίδα. Η σύνθεσή του περιέχει θεραπευτικό άργιλο που δρα ενάντια στην έντονη εφίδρωση και εξουδετερώνει τις οσμές. Δροσερή κρέμα για τα πόδια, αν και η μυρωδιά της δεν μου είναι πολύ ευχάριστη, μπορώ να πω όμως οτι το τελικό αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό, αφού τα πόδια παραμένουν για αρκετές ώρες χωρίς να μυρίζουν ή να ιδρώσουν.
Faces Peeling with Organic Calendula 30ml
Πήλινγκ προσώπου με βιολογική καλέντουλα για κανονικό/μικτό δέρμα
- Συνδυασμός από βιολογικά έλαια και ενυδατικούς παράγοντες. Μία βιολογική φόρμουλα που αναπτύχθηκε για να παρέχει θρέψη και προστασία στο κανονικό ή μικτό δέρμα. Η καλέντουλα χρησιμοποιείται για τις θεραπευτικές της ιδιότητες από το Μεσαίωνα. Βοηθάει στην εξισορρόπηση του σμήγματος στην περιοχή Τ (μύτη, μέτωπο, πηγούνι) και διαθέτει καταπραϋντικές και αναζωογονητικές ιδιότητες.
Αρκετά "σκληρό" scrub με χοντρούς κόκκους που δεν διαλύονται όσο κάνεις μασάζ στο πρόσωπο. Καθαρίζει βαθιά το δέρμα και το αφήνει φωτεινότερο και πιο λαμπερό, αν και τα μαύρα στίγματα στη μύτη παραμένουν και μετά. Η μυρωδιά δεν είναι πολύ έντονη αλλά και πάλι δεν είναι από εκείνες που είναι ευχάριστες για την δική μου μυτούλα!
Lip Balm in Soft Bronze 4,5gr
Βάλσαμο για τα χείλη με 10 οργανικά έλαια, κερί και πρόσθετα φυσικά σωματίδια λάμψης. Αρκετά ενυδατικό lip balm με μια ελαφριά λάμψη στα χείλη. Η μυρωδιά όμως με ξένισε και πάλι...το συγκεκριμένο αποφεύγω να το χρησιμοποιώ μόνο και μόνο γιατί δεν αντέχω την μυρωδιά...
Trend Sensitiv Liquid eyeliner in Brown 
Υγρό eyeliner σε σκούρα καφέ απόχρωση. Αυτό ήταν έκπληξη! Έχει έντονο καφέ χρώμα με πολύ καλή απόδοση! Στεγνώνει σχεδόν αμέσως και η διάρκειά του στα βλέφαρα είναι πολύ καλή. Μου άρεσε πολύ!
Trend Sensitiv Natural Concealer in Light
Abdeck-stift
swatches: eyeliner+concealer stick
Καλυπτικό σε υγρή μορφή και σε μορφή στικ για μαύρους κύκλους και κοκκινίλες. Αν και η κάλυψη που δίνουν δεν είναι έντονη, είναι τέλεια για κάτω από τα μάτια αφού τα φωτίζουν χωρίς να "κάθονται" στις λεπτές γραμμές και χωρίς να μαζεύουν αντιαισθητικά. Υπέροχα και τα δύο.




Εσείς γνωρίζατε την εταιρεία Lavera? Έχετε δοκιμάσει κάποιο προϊόν? Αν όχι θα το τολμούσατε? Τι πιστεύετε για τα φυτικά-βιολογικά καλλυντικά? Είμαι περίεργη να μάθω τη δική σας γνώμη!

Πολλά φιλιά,
Μένια