Σελίδες

Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Review: NEW from La Roche Posay - Redermic [R] Eyes

Γεια σας κορίτσια και χρόνια πολλά!
Ελπίζω να περάσατε όμορφα τις μέρες του Πάσχα και να φάγατε πολυυυυυ!
Σήμερα λοιπόν θα μιλήσουμε για μάτια, και συγκεκριμένα για την φροντίδα και την περιποίησή τους.


Τα πρώτα σημάδια του χρόνου κάνουν την εμφάνισή τους στην επιδερμίδα γύρω από τα μάτια. Και όχι τυχαία, αφού είναι τέσσερις φορές πιο λεπτή από την επιδερμίδα του υπόλοιπου σώματος. Επιπλέον, οι σμηγματογόνοι αδένες στην περιοχή είναι λίγοι, με αποτέλεσμα το υδρολιπιδικό φιλμ να μην είναι σωστά "εξοπλισμένο" για να παρέχει επαρκή προστασία.
Καθημερινά ανοικοκλείνουμε τα μάτια μας τουλάχιστον 10.000 φορές, επιβαρύνοντας τη λεπτή επιδερμίδα γύρω από αυτά.


Η εξειδικευμένη φροντίδα λοιπόν της περιοχής πρέπει να ξεκινά από τη νεανική ηλικία και να συνεχίζεται συστηματικά στα χρόνια που ακολουθούν.

Πρόσφατα η πολύ γνωστή σε όλους εταιρεία δερμοκαλλυντικών La Roche Posay κυκλοφόρησε μια νέα κρέμα ματιών, την Redermic [R] Eyes. Περιέχει 0.01% καθαρή ρετινόλη και ρετινόλη προοδευτικής απελευθέρωσης , που αποτελεί τον χρυσό κανόνα για την αντιμετώπιση και λείανση των ρυτίδων.  Έχει ελαφριά, λεπτόρρευστη υφή και σε συνδυασμό με την καφεϊνη, χαρίζει άμεσο εφέ σύσφιξης, εξαφανίζοντας τα σημάδια της κούρασης.
Την χρησιμοποιούμε σαν καθημερινή θεραπεία για τις ρυτίδες γνωστές και σαν "πόδι της χήνας", αλλά και για τους μαύρους κύκλους. Είναι ιδανική για ευαίσθητα μάτια αλλά και για όσους φορούν φακούς επαφής - δηλαδή ότι πρέπει για μένα!

Η δράση της είναι άμεση και ορατή, καθώς η επιδερμίδα γύρω από τα μάτια γίνεται πιο λεία και φαίνεται πιο ξεκούραστη και φωτεινή. Χρειάζεστε ελάχιστη ποσότητα και τα αποτελέσματά της θα φανούν από τις πρώτες εβδομάδες χρήσης.


Η αρχική τιμή της είναι στα 28€ αλλά μπορείτε να την βρείτε σε πολύ χαμηλότερη τιμή και σε online φαρμακεία.

Εσείς τι κάνετε για να φροντίζετε τα μάτια σας? Έχετε δοκιμάσει κάποια κρέμα ματιών? Θα ήθελα πολύ να μάθω καινούριες ιδέες και προτάσεις!

Φιλιά πολλά!



5 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία φαίνεται!Εγώ χρησιμοποιώ της Αpivita την Aqua Vita!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολυ ενδιαφερουσα...την κοιτουσα στα ηλεκτρονικα φαρμακεια αλλα δεν ειχα διαβασει κατι..θα την εχω στα υποψην

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έμαθα πολλά ενδιαφέροντα από το post σου, φιλιά πολλά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρόνια Πολλά! Χριστός Ανέστη!
    Έχω την Neostrata bionic eye cream plus 4 pha και είμαι αρκετά ευχαριστημένη καθώς έχω δει διαφορά στους μαύρους κύκλους μου στο διάστημα(περίπου ένα μήνα) που την φοράω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη! Πολύ ενδιαφέρον post! Δεν την έχω δοκιμάσει αυτή τη κρέμα αλλά έψαχνα μια καινούρια ματιών! ;)
    http://mylifelamiavitamivida.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή