Σελίδες

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Τελευταίες αγορές ή που πήγε ο πρώτος μου μισθός???

Γεια σας και πάλι!
Εδώ και κάποιες μέρες έχω κάνει κάποιες αγορές που ήθελα πολύ καιρό...οπότε με το που πήρα τον πρώτο μισθό - μετά από πάρα πολύ καιρό - του έδωσα και κατάλαβε!! Πάμε λοιπόν να δούμε αναλυτικά τι πήρα?


Εδώ και πολύ καιρό έψαχνα ένα ζευγάρι ανατομικές μαλακές σαγιονάρες λόγω ενός προβλήματος που έχω στο πέλμα και δεν μπορώ να φορέσω τελείως φλατ παπούτσι. Βρήκα λοιπόν στο Avenue - ένα μαγαζί με παπούτσια στο Ηράκλειο - αυτές τις Crocs σε μωβ χρώμα. Η τιμή τους ήταν λίγο τσιμπημένη αλλά τις αγόρασα στο 10ήμερο προσφορών με μια μικρή έκπτωση 10% στα 24€.
 Και κατηφορίζοντας μετά την Δαιδάλου - ένας πεζόδρομος με εμπορικά καταστήματα στο Ηράκλειο - σταμάτησα έξω από τα Accessorize. Να σας πω την αλήθεια δεν σκόπευα να αγοράσω κάτι γιατί οι τιμές τους είναι εξωφρενικές, όμως βρήκα δύο πραγματάκια σε προσφορά και δεν μπόρεσα να αντισταθώ.

Βρήκα αυτό το πολύ χαριτωμένο μικρό τσαντάκι, πολύ ανοιξιάτικο και βολικό αφού φοριέται και χιαστί σε προσφορά 16€.

Δεν είναι πολύ γλυκό?
Και αυτά τα βραχιολάκια σε τιρκουάζ χρώμα τα βρήκα στα 7€.
Σειρά είχαν τα Hondos Center αφού έκανα το μοιραίο λάθος και μπήκα! Περνώντας λοιπόν από την γωνία της Fresh Line που πάντα μοσχομυρίζει, χάζευα τα σαπούνια που έχουν και αυτό που με κέρδισε αμέσως ήταν το Melon Sorbet! Κορίτσια ειλικρινά, μυρίζει όπως μια φρεσκοκομμενη φέτα πεπόνι! Είναι τόσο υπέροχο που αγόρασα 100γρ και μου κόστισε 2,50€. Μυρίστε το και θα με θυμηθείτε!

Επόμενη στάση? Ο πάγκος της Lancome. Είχαν 25% έκπτωση οπότε αγόρασα αυτό το μέικαπ που από τότε που το δοκίμασα σε δείγμα ήθελα οπωσδήποτε να το αποκτήσω. Είναι το Teint Idole Ultra 24h με SPF15 στην απόχρωση 03 Beige Diaphane - και είναι το πιο υπέροχο foundation που έχω δοκιμάσει. Κάνει το πρόσωπο αλαβάστρινο, ματ αλλά και με μια φυσική λάμψη. Κρατάει για ώρες χωρίς να εμφανιστεί λιπαρότητα σε μέτωπο και μύτη και το πιο σημαντικό? Δεν κάθεται στις ρυτίδες και δεν μαζεύει. Είναι απλά ονειρεμένο! Δεν περιέχει πούδρα αλλά πυρίτιο - όπως με ενημέρωσε η κοπέλα - και αυτό πήρε την θέση του προηγούμενου που είχε διάρκεια 8h. Η τιμή του ήταν στα 32€.

Και φυσικά δεν μπορούσα να αντισταθώ σε αυτό το υγρό κραγιόν. Πρόκειται για το L'Absolu Velours Intense Lip Colour Velvet Matte Finish στην απόχρωση 385 Velours de Pourpre.

Είναι ένα πολύ φωτεινό ροζ μωβ χρώμα που μετά από λίγο στεγνώνει και γίνεται ματ. Απλά πανέμορφο, όπως και ακόμα ένα βαθύ μωβ που δοκίμασα. Επέλεξα όμως αυτό αφού είναι ιδανικό για άνοιξη και καλοκαίρι.
Νομίζω η φωτογραφία το αδικεί απίστευτα. Η τιμή του στα 20€.

Και φυσικά στον γυρισμό πέρασα κι από την MAC που εκείνη την ημέρα είχε επίσης 25% έκπτωση και αγόρασα -  τι άλλο? Κραγιόν!

Αριστερά είναι το Rose Lily (lustre) από limited edition συλλογή την οποία δεν θυμάμαι καθόλου και δεξιά το περιβόητο και υπεραγαπημένο Heroine (matte). Όταν έφτασα σπίτι συνειδητοποίησα οτι το μολύβι χειλιών το έχω ξανά οπότε το επέστρεψα και πήρα...

Το Viva Glam Rihanna (frost) ένα πολύ όμορφο φωτεινό κόκκινο φραουλί με ένα πολύ κολακευτικό λαμπερό αποτέλεσμα στα χείλη.

Αυτές ήταν λοιπόν οι αγορές μου! Με δικαιολογώ κάπως γιατί ήταν ο πρώτος μου μισθός εδώ και 8 μήνες! Είχα πάθει στερητικό σύνδρομο! Με καταλαβαίνετε?
Περιμένω τα σχόλιά σας και τις ερωτήσεις σας!

Φιλιά πολλά πολλά

14 σχόλια:

  1. Όντως του έδωσες και κατάλαβε! χαχα!
    Τι να πρώτοσχολιάσω ? τα υπέροχα κραγιόν της MAC? τα προϊόντα της Lancome? το τσαντάκι?
    Με γειά!!! τέλειες οι αγορές σου!!! θέλω να δοκιμάσω το foundation της Lancome!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ! Δοκίμασέ το και θα ενθουσιαστείς είμαι σίγουρη! Φιλιά!

      Διαγραφή
  2. πολύ ωραίες αγορές με γεια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ζηλευωωωωωω...και γω δεν εχω λεφτα ουτε για τσιχλες αυτη τη στιγμη..χαχ..να τα χαρεις ολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Βασιλική μου! Άσε κι εγώ μόλις πήρα κάποια χρήματα μετά από πολυυυυυυυ καιρό! Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  4. Εννοείται ότι σε καταλαβαίνω!! Μπορεί τέλος του μήνα να μένω με 20 ευρώ αλλά μόλις μπει ο μισθός με πιάνει μια απίστευτη καταναλωτική μανία! Πολύ ωραία τα κραγιονάκια, χρώματα που σου φτιάχνουν τη διάθεση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ χαίρομαι που με νιώθεις δεν φαντάζεσαι! Σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο! Φιλιά πολλά!!!

      Διαγραφή
  5. Μεγειά και καλοφόρετα! Τέλειο το heroine...!Από τα αγαπημένα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να υποθέσω ότι έπεσε τρελή ποσότητα από στραγάλι και νέρό για το υπόλοιπο της ημέρας. Σωστά? Οι σαγιονάρες απίστευτες, και το make up, το πήρα και εγώ μετά από δική σου υπόδειξη...(θυμάσαι...εκείνο το Σάββατο που σε έπρηξα στα τηλέφωνα....???)και είναι όντως πολύ καλό...!!!!! Τα lipgloss της Lancome έχουν λίγο περίεργη αίσθηση στα χείλη μου για αυτό και τα απέφυγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε μιλάμε έπεσε πείνα!! Χαχα!! Ήμουν σίγουρη οτι θα σου άρεσε το makeup είναι απλά τέλειο! Αυτό που πήρα εγώ δεν είναι lipgloss είναι υγρό κραγιόν που στεγνώνει ματ! Φιλάκια!!!

      Διαγραφή