Σελίδες

Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Glowbox Ιουνίου

Λίγο αργά μέσα στον Ιούνιο ήρθε στην πόρτα μου το επετειακό Glowbox που γιορτάζει τον ένα χρόνο λειτουργίας του. Πάμε να δούμε μαζί τι περιείχε?
Youth Lab Daily Sunscreen gel cream SPF50 for normal/oily skin 17€ τα 50ml
Μη λιπαρή κρέμα με χρώμα για προστασία από τις UV, ρύθμιση της λιπαρότητας και ομαλοποίηση της υφής της επιδερμίδας. Αυτό είναι το πρώτο προϊόν που δοκιμάζω από την συγκεκριμένη εταιρεία που ομολογουμένως δεν γνώριζα ως τώρα.
Διαθέσιμη στο glowbox.gr/eshop


Castalia Sensial Lait Nettoyant Demaquillant 13,70€ τα 200ml
Γαλάκτωμα καθαρισμού και ντεμακιγιάζ για κάθε τύπο δέρματος, ιδανικό για τις ευαίσθητες και αφυδατωμένες επιδερμίδες. Δεν περιέχει άρωμα. Το μπουκαλάκι που υπήρχε στο κουτί είναι σε συσκευασία ταξιδιού των 100ml.


Apivita Express Beauty μάσκα ενυδάτωσης με αλόη 3,50€ τα 2 φακελάκια
95% φυσική σύνθεση σε μια μάσκα που ενυδατώνει και καταπραϋνει την επιδερμίδα με αλόη, γιασεμί και περγαμόντο. Οι μάσκες της Apivita είναι γνωστές κι αγαπημένες αλλά καμία έκπληξη εδώ.

Beatific Extreme anti-aging eye cream 60€ τα 15ml
Αντιρυτιδική κρέμα ματιών που εξουδετερώνει τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους ενώ λειαίνει τις λεπτές γραμμές. Εφαρμόζεται ταμποναριστά στην περιοχή κάτω απο τα μάτια, στην εξωτερική γωνία και στο άνω βλέφαρο. Στις μικρότερες ηλικίες μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως προϊόν πρόληψης. Ακόμα μια καινούρια εταιρεία για μένα με ένα προϊόν που υπόσχεται πολλά. Για να δούμε!
Διαθέσιμο στο e-shop της Beatific: www.beatific.gr


Jane Iredale Longest Lash thickening & lengthening mascara in Black Ice 38€
Μάσκαρα ειδικά σχεδιασμένη για να προσφέρει μοναδικό όγκο και μήκος στις βλεφαρίδες ενώ παράλληλα τις περιποιείται σε βάθος. Μου έκανε φοβερή εντύπωση η συσκευασία της σε σωληνάριο και το μεγάλο τρίχινο βουρτσάκι της δίνει πολύ ωραίο όγκο!
Διαθέσιμη στο glowbox.gr/eshop

Αυτά λοιπόν περιείχει το Glowbox Ιουνίου. Μπορώ να πω οτι έμεινα πολύ ευχαριστημένη, κυρίως επειδή μου δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσω δύο εντελώς καινούρια προϊόντα αλλά και ένα προϊόν μακιγιάζ όπως είναι η μάσκαρα.

Εσείς πήρατε το κουτάκι του Ιουνίου? Πως σας φάνηκαν τα προϊόντα?
Πιστεύετε οτι πρέπει να αλλάξουν κάτι τα συνδρομητικά κουτιά στην Ελλάδα?
Θέλω πολύ να ακούσω τις σκέψεις σας!

Φιλιά

3 σχόλια:

  1. Ωραίο και αυτό τους το κουτάκι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πήρα και εγώ το συγκεκριμένο και έμεινα πολύ ευχαριστημένηηη! Μου αρέσουν πολύυυυ τα κουτάκια αλλά θα προτιμούσα να μην υπάρχουν δείγματα αλλά προιοντα σε travel size ώστε να μπορείς να καταλάβεις αν κάποιο προϊόν δουλεύει πάνω σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραία φαίνονται τα προϊόντα και με'γεια σου!!!
    Πιστεύω όμως πως για επετειακό κουτάκι θα έπρεπε να έχουν περισσότερα πραγματάκια μέσα και full size!!!

    beautydoctor24.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή