Σελίδες

Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Panthenol extra: Παρουσίαση και review!

Γεια σας κορίτσια!
Εύχομαι να περνάτε υπέροχα το καλοκαίρι, αφού ξέρω ότι οι περισσότερες από σας απολαμβάνετε  τις διακοπές σας σε κάποια παραλία. Ζηλεύω το ομολογώ! Ξέρω ακόμα ότι έχω αρκετό καιρό να κάνω κάποια ανάρτηση. Ο λόγος είναι ότι ο προηγούμενος μήνας ήταν πολύ δύσκολος για μένα πολύ πίεση και καθόλου όρεξη και έμπνευση για γράψιμο. Το αφήνω όμως αυτό πίσω μου και συνεχίζω!

Σήμερα θα σας μιλήσω για την εταιρεία Medi Sei και συγκεκριμένα για τα προϊόντα Panthenol Extra. Η εταιρεία είναι ελληνική και κάνει δυναμική είσοδο στα φαρμακεία με πολύ ποιοτικά και κυρίως οικονομικά προϊόντα. Μαζί θα δούμε 3 από αυτά που χρησιμοποιώ και δοκιμάζω εδώ και καιρό καθώς και την γνώμη μου γιαυτά.



Κυκλοφορεί με SPF30 & SPF50 σε σούπερ πρακτική συσκευασία για την παραλία.
  • Stick: Αντηλιακό στικ για στοχευμένη προστασία των ευαίσθητων περιοχών του προσώπου, όπως τα χείλη, η μύτη, τα αυτιά και τα ζυγωματικά. Είναι ανθεκτικό στο νερό και τον ιδρώτα πράγμα που το κάνει ιδανικό για υπαίθριες δραστηριότητες.
  • Κρέμα: Αποτελεσματική και ασφαλής προστασία από UVA & UVB με φίλτρα ανθεκτικά στο νερό και τον ιδρώτα. Έχει βελούδινη αίσθηση, δεν κολλάει και απορροφάται σχετικά γρήγορα από την επιδερμίδα.
  • Προσθέστε σε όλα αυτά την πανθενόλη και το υαλουρονικό οξύ που περιέχει και έχετε επιπλέον  βαθιά ενυδάτωση και ανάπλαση του δέρματος, ενώ η βιταμίνη Ε προστατεύει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες με αποτέλεσμα να αναστέλλεται η γήρανση της επιδερμίδας. Πλέον βρίσκεται μόνιμα στην τσάντα μου για την θάλασσα και δεν πάω πουθενά χωρίς αυτήν!

Δεν περιέχει parabens και αλκοολ και είναι κατάλληλη για κάθε τύπο επιδερμίδας. Αν και πιστεύω οι ξηρές κι ευαίσθητες θα την αγαπήσουν!


Διάφανο αντηλιακό τζελ προσώπου για αόρατη υψηλή προστασία από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου.
  • Η ειδική βελούδινη σύνθεσή του και τα επιλεγμένα UV αντηλιακό φίλτρα του, δημιουργούν ένα αόρατο φιλμ προστασίας.
  • Η προσθήκη της πανθενόλης και ενός εξειδικευμένου αμινοξέος με κλινικά αποδεδειγμένη δράση κατά των ρυτίδων, προσφέρει στην επιδερμίδα την απαραίτητη ενυδάτωση αλλά και αντιρυτιδική προστασία.
  • Αν έχετε μικτή επιδερμίδα που το καλοκαίρι γίνεται λιπαρή θα την λατρέψετε! Η βελούδινη υφή και η ματ όψη που χαρίζει στην επιδερμίδα την καθιστούν ιδανική βάση για το μακιγιάζ.

Επίσης αδιάβροχη κι ανθεκτική σε νερό και ιδρώτα και  χωρίς parabens.

Panthenol Extra Anti-wrinkle Serum 30ml

Αντιρυτιδικός ορός με πανθενόλη, υαλουρονικό οξύ και πεπτίδια – Αναδόμηση – σφριγηλότητα – λάμψη για πρόσωπο, μάτια και λαιμό.
  • Πανθενόλη: Η πιο γνωστή, η πιο ωφέλιμη, η πιο διαδεδομένη βιταμίνη των καλλυντικών. Ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα , προάγει την αναγέννηση των νέων κυττάρων, βελτιώνει την υφή του δέρματος, προστατεύει από περιβαλλοντικές επιθέσεις.
  • Υαλουρονικό οξύ:Λόγω του πολύ χαμηλού μοριακού του βάρους διεισδύει στην επιδερμίδα, την ενυδατώνει και ενισχύει την ελαστικότητά της.
  • Πεπτίδια: Εισχωρούν στην επιδερμίδα, ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και βοηθούν στην αποκατάσταση της ομαλής δομής του δέρματος.

Το χρησιμοποιώ και πρωί και βράδυ αφού είναι πολύ ελαφρύ και δεν αφήνει καμία λιπαρότητα στο δέρμα. Είναι διάφανο, απλώνεται πολύ εύκολα και απορροφάται πολύ γρήγορα, αφήνοντας όμως την αίσθηση της ενυδάτωσης.

 Έχει γίνει το αγαπημένο μου τώρα το καλοκαίρι που αποφεύγω να χρησιμοποιώ πολύ ενυδατικά προϊόντα λόγω της λιπαρότητας που αφήνουν στο δέρμα μου. Επίσης έχει πολύ πρακτική συσκευασία με dispenser που βοηθάει ώστε να μην έρχεται το προϊόν σε επαφή με τον αέρα ή τα μικρόβια.

Μπορείτε να τα βρείτε σε επιλεγμένα φαρμακεία και μάλιστα με την έκπτωση που έχουν τα περισσότερα, η τιμή τους κατεβαίνει αρκετά.

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάτι από Panthenol? Θα ήθελα να ακούσω και την δική σας γνώμη αλλά και να μου προτείνετε κάποιο που σας άρεσε.

Α ναι...σας έχω και μια έκπληξη οπότε μείνετε συντονισμένοι!

Φιλιά,

4 σχόλια:

  1. Φαίνονται τόκυο ωραία προϊόντα δεν εχω δοκιμάσει κάτι ακόμη φιλία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραία!
    Έχω το serum για ενυδάτωση, είναι απαλό προϊόν καθόλου λιπαρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχω δοκιμασει την πρωτη αντηλιακη και ειμαι αρκετα ικανοποιημενη αν και εχω λιπαρο δερμα!! Δεν με βολευει το stick αλλα η κρεμα ειναι πολυ καλη!!
    cremebeaute.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την εταιρεία τη δοκίμασα όταν έψαχνα κάτι αντίστοιχο της bepanthol. Καλά και οικονομικά τα προϊόντα της, τα έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές. Το σέρουμ ακούγεται ενδιαφέρον :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή