Σελίδες

Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Κουτάκι έκπληξη!!! (Closed)

Γεια σας κορίτσια και αγόρια!
Όπως θα είδατε ίσως στη σελίδα μου στο Facebook αποφάσισα να κάνω ένα διαγωνισμό λίγο διαφορετικό από οτι έχω κάνει ως τώρα.

Θα είναι λοιπόν ένα κουτί το οποίο θα το γεμίσω με διάφορα δωράκια που αγόρασα με δικά μου χρήματα φυσικά, που τα έχω δοκιμάσει και αρέσουν και σε μένα πολύ. Μια τυχερή λοιπόν θα παραλάβει στην πόρτα της αυτό το μυστηριώδες κουτάκι με πολυ αγάπη από μένα!
Οι όροι του διαγωνισμού είναι πάρα πάρα πολύ απλοί και θα τους βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο

https://gleam.io/Yfj70/surprise-box-giveaway

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει 2 εβδομάδες και θα λήξει στις 1 Ιουνίου 2014. Η νικήτρια θα έχει 48 ώρες προθεσμία να απαντήσει στο email που θα της στείλω με τα πλήρη στοιχεία της για την αποστολή του δώρου.
Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός μόνο για την Ελλάδα.
Όλα τα βήματα που είναι υποχρεωτικά θα ελεγχθούν και όποιος δεν τα έχει ολοκληρώσει αυτομάτως θα ακυρώνεται η συμμετοχή του.


Για να δώ...μπορείτε να μαντέψετε τι θα περιέχει το κουτάκι αυτό?

Περιμένω συμμετοχές αλλά και τα σχόλιά σας!!
Φιλιά πολλά πολλά!














Τον διαγωνισμό στηρίζει το Nethall.gr

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Τελευταίες αγορές ή που πήγε ο πρώτος μου μισθός???

Γεια σας και πάλι!
Εδώ και κάποιες μέρες έχω κάνει κάποιες αγορές που ήθελα πολύ καιρό...οπότε με το που πήρα τον πρώτο μισθό - μετά από πάρα πολύ καιρό - του έδωσα και κατάλαβε!! Πάμε λοιπόν να δούμε αναλυτικά τι πήρα?


Εδώ και πολύ καιρό έψαχνα ένα ζευγάρι ανατομικές μαλακές σαγιονάρες λόγω ενός προβλήματος που έχω στο πέλμα και δεν μπορώ να φορέσω τελείως φλατ παπούτσι. Βρήκα λοιπόν στο Avenue - ένα μαγαζί με παπούτσια στο Ηράκλειο - αυτές τις Crocs σε μωβ χρώμα. Η τιμή τους ήταν λίγο τσιμπημένη αλλά τις αγόρασα στο 10ήμερο προσφορών με μια μικρή έκπτωση 10% στα 24€.
 Και κατηφορίζοντας μετά την Δαιδάλου - ένας πεζόδρομος με εμπορικά καταστήματα στο Ηράκλειο - σταμάτησα έξω από τα Accessorize. Να σας πω την αλήθεια δεν σκόπευα να αγοράσω κάτι γιατί οι τιμές τους είναι εξωφρενικές, όμως βρήκα δύο πραγματάκια σε προσφορά και δεν μπόρεσα να αντισταθώ.

Βρήκα αυτό το πολύ χαριτωμένο μικρό τσαντάκι, πολύ ανοιξιάτικο και βολικό αφού φοριέται και χιαστί σε προσφορά 16€.

Δεν είναι πολύ γλυκό?
Και αυτά τα βραχιολάκια σε τιρκουάζ χρώμα τα βρήκα στα 7€.
Σειρά είχαν τα Hondos Center αφού έκανα το μοιραίο λάθος και μπήκα! Περνώντας λοιπόν από την γωνία της Fresh Line που πάντα μοσχομυρίζει, χάζευα τα σαπούνια που έχουν και αυτό που με κέρδισε αμέσως ήταν το Melon Sorbet! Κορίτσια ειλικρινά, μυρίζει όπως μια φρεσκοκομμενη φέτα πεπόνι! Είναι τόσο υπέροχο που αγόρασα 100γρ και μου κόστισε 2,50€. Μυρίστε το και θα με θυμηθείτε!

Επόμενη στάση? Ο πάγκος της Lancome. Είχαν 25% έκπτωση οπότε αγόρασα αυτό το μέικαπ που από τότε που το δοκίμασα σε δείγμα ήθελα οπωσδήποτε να το αποκτήσω. Είναι το Teint Idole Ultra 24h με SPF15 στην απόχρωση 03 Beige Diaphane - και είναι το πιο υπέροχο foundation που έχω δοκιμάσει. Κάνει το πρόσωπο αλαβάστρινο, ματ αλλά και με μια φυσική λάμψη. Κρατάει για ώρες χωρίς να εμφανιστεί λιπαρότητα σε μέτωπο και μύτη και το πιο σημαντικό? Δεν κάθεται στις ρυτίδες και δεν μαζεύει. Είναι απλά ονειρεμένο! Δεν περιέχει πούδρα αλλά πυρίτιο - όπως με ενημέρωσε η κοπέλα - και αυτό πήρε την θέση του προηγούμενου που είχε διάρκεια 8h. Η τιμή του ήταν στα 32€.

Και φυσικά δεν μπορούσα να αντισταθώ σε αυτό το υγρό κραγιόν. Πρόκειται για το L'Absolu Velours Intense Lip Colour Velvet Matte Finish στην απόχρωση 385 Velours de Pourpre.

Είναι ένα πολύ φωτεινό ροζ μωβ χρώμα που μετά από λίγο στεγνώνει και γίνεται ματ. Απλά πανέμορφο, όπως και ακόμα ένα βαθύ μωβ που δοκίμασα. Επέλεξα όμως αυτό αφού είναι ιδανικό για άνοιξη και καλοκαίρι.
Νομίζω η φωτογραφία το αδικεί απίστευτα. Η τιμή του στα 20€.

Και φυσικά στον γυρισμό πέρασα κι από την MAC που εκείνη την ημέρα είχε επίσης 25% έκπτωση και αγόρασα -  τι άλλο? Κραγιόν!

Αριστερά είναι το Rose Lily (lustre) από limited edition συλλογή την οποία δεν θυμάμαι καθόλου και δεξιά το περιβόητο και υπεραγαπημένο Heroine (matte). Όταν έφτασα σπίτι συνειδητοποίησα οτι το μολύβι χειλιών το έχω ξανά οπότε το επέστρεψα και πήρα...

Το Viva Glam Rihanna (frost) ένα πολύ όμορφο φωτεινό κόκκινο φραουλί με ένα πολύ κολακευτικό λαμπερό αποτέλεσμα στα χείλη.

Αυτές ήταν λοιπόν οι αγορές μου! Με δικαιολογώ κάπως γιατί ήταν ο πρώτος μου μισθός εδώ και 8 μήνες! Είχα πάθει στερητικό σύνδρομο! Με καταλαβαίνετε?
Περιμένω τα σχόλιά σας και τις ερωτήσεις σας!

Φιλιά πολλά πολλά

Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Glowbox Μαϊου - Special Edition!

Καλημέρα και καλή Κυριακή!
Σήμερα θέλω να σας μιλήσω για το συνδρομητικό κουτί που παρέλαβα πρίν λίγες μέρες και πραγματικά με ενθουσίασε. Όταν λοιπόν έλαβα στα εισερχόμενά μου ένα μήνυμα ότι το Glowbox Μαϊου θα περιέχει 5 προϊόντα της Fresh Line το παράγγειλα χωρίς δεύτερη σκέψη. Κι από ότι αποδείχτηκε έκανα πάρα πολύ καλά!

Τα προϊόντα αυτά λοιπόν είναι συνολικής λιανικής αξίας 54 ευρώ αλλά υπάρχουν και κάποια ολοκαίνουρια προϊόντα της σειράς Spa Elixirs που έχουμε την ευκαιρία να τα δοκιμάσουμε πρώτοι, πριν την επίσημη κυκλοφορία τους. Και πιστέψτε με...μόλις άνοιξα το κουτί μια μεθυστική μυρωδιά καρύδας με ταξίδεψε κατευθείαν σε παραλίες με φοίνικες, λευκή άμμο και κρυστάλλινα νερά...καλοκαίρι!!!


ΗΦΑΙΣΤΟΣ - Ιριδίζον βούτυρο για βαθύ μαύρισμα, με χαμηλή προστασία SPF10, 100ml αδιάβροχο
25.90€ τα 200ml
HEPHAESTUS - Low Protection shimmering bronzing butter SPF10, 100ml Water resistant
Πολυτελές βούτυρο εμπλουτισμένο με φυτικά βούτυρα, λάδια και βοτανικά εκχυλίσματα που προσδίδουν ενυδατικές, καταπραϋντικές και αντιφλογιστικές ιδιότητες. Περιέχει βιολογικό λάδι καρύδας, έλαιο αβοκάντο και ελαιόλαδο, για υγιές μαύρισμα, πλούσια ενυδάτωση και προστασία. Είναι αρκετά πηχτό, έχει χρυσό-καφέ χρώμα και μυρίζει υπέροχα πάνω στο δέρμα. Θα είναι ιδανικό αφού έχουμε πάρει λίγο χρώμα από τον ήλιο και για ξηρά δέρματα που φυσικά δεν είναι υπερευαίσθητα και δεν καίγονται εύκολα. Περισσότερα για αυτή τη σειρά μπορείτε να διαβάσετε στην ανάρτηση που είχα κάνει εδώ.
A luxurious, deep tanning bronzer enriched with vegetable butters, oils and herbal extracts with moisturizing, soothing and calming properties to the skin. Contains organic coconut oil, avocado oil and olive oil, for healthy tanning, rich moisture and protection. It is quite thick in consistency, has a golden-brown color and smells amazing on the skin. Will be ideal after we've had started to tan and for dry skin that are not very sensitive and do not burn easily. You can read more about this line on my post here.


ΓΑΛΑΤΕΙΑ - Γαλάκτωμα σώματος για θρέψη & απόλαυση 60ml
19.90€ τα 250ml / 5.40€ τα 60ml
GALATEA - Nourishing & Indulging body milk 60ml
Γαλάκτωμα σώματος με βιολογικό έλαιο καρύδας, βιολογικό ελληνικό ελαιόλαδο, αμυγδαλέλαιο, βιταμίνες και εκχύλισμα βανίλιας για ενυδάτωση, θρέψη και αντιοξειδωτική προστασία. Υπέροχο άρωμα καρύδας και δροσιάς μόλις άνοιξα το μπουκαλάκι. Το λατρεύω και σίγουρα θα αγοράσω και την μεγαλύτερη συσκευασία!
Body milk with organic coconut oil, organic greek olive oil, sweet almond oil, vitamins and vanilla extract for moisturization, nourishment and antioxidant protection. Divine smell of coconut and freshness when I opened the bottle. I adore it and I'm definitely going to buy the full size!


ΓΑΛΑΤΕΙΑ - Body Splash με καρύδα & αμύγδαλο 20ml
19.60€ τα 100ml
GALATEA - Body Splash with coconut & almond 20ml
Αναζωογονητικό body splash με χαλαρωτικό εξωτικό άρωμα για ευεξία, εμπλουτισμένο με βιολογικό λάδι καρύδας, αμυγδαλέλαιο και εκχυλίσματα βανίλιας και αλθαίας που προσφέρουν αντιοξειδωτική και καταπραϋντική δράση. Σαν να ήξεραν την αδυναμία που έχω στην καρύδα ήρθε αυτό το υπέροχο άρωμα να συμπληρώσει το γαλάκτωμα ώστε να μυρίζω πάνω μου το καλοκαίρι για ώρες μετά το μπάνιο. Πραγματικά υπέροχη η καινούρια αυτή σειρά και ο συνδυασμός καρύδας και αμυγδάλου πραγματικά απογειώνει την μυρωδιά!
Refreshing body splash with relaxing exotic fragrance for euphoria, enriched with organic coconut oil, almond oil and vanilla & marshmallow extracts that offer antioxidant and calming sensation. As if they knew my weakness for coconut this lovely fragrance combined with the body milk leaves a lovely summery smell on my body for hours after shower. This new line is truly amazing and the combination of coconut and almond really brings out the smell!


ΝΕΚΤΑΡ - Βασιλική τροφή ορός προσώπου 15ml
36,90€ τα 30ml
NECTAR - Royal Nourishment facial serum 15ml
Ορός ιδανικός για όλους τους τύπους δέρματος, με βιολογικό μέλι, φρέσκο βασιλικό πολτό και πρόπολη, που παρέχουν τροφή, αναζωογόνηση και αντιοξειδωτική προστασία στην επιδερμίδα. Εφαρμόζουμε λίγες σταγόνες σε καθαρό και στεγνό πρόσωπο, λαιμό και γύρω από τα μάτια, πρωί και βράδυ πρίν την ενυδατική κρέμα. Αποτελεί ιδανική βάση για μακιγιάζ.
Serum ideal for all skin types, with organic honey, fresh royal jelly and propolis, that provide nourishment, rejuvenation and antioxidant protection to the skin. Apply a few drops on clean & dry face, neck and around the eye area, morning & night before your moisturizer. Ideal for wearing under makeup.

ΕΡΑΤΩ - Σαμπουάν επανόρθωσης & ενυδάτωσης 70gr
13,90€ τα 70gr
ERATO - Repairing & moisturizing solid shampoo 70gr
Χειροποίητο σαμπουάν σε στερεή μορφή που επανορθώνει τα ξηρά, ταλαιπωρημένα μαλλιά με τριαντάφυλλο, σανδαλόξυλο, ελληνικό βιολογικό ελαιόλαδο, αλόη και προβιταμίνη Β5. Εφαρμόζεται όπως ένα κλασικό σαπούνι σε υγρά μαλλιά, από τις ρίζες ως τις άκρες. Το σαμπουάν ξεπλένεται και διατηρείται σε στεγνό πιατάκι για σαπούνι μετά από κάθε χρήση.

Hand made solid shampoo that repairs dry, damaged and dehydrated hair with rose, sandalwood, greek organic olive oil, aloe and provitamin B5. Apply directly on wet hair as a classic soap bar, from the root to the ends by massaging gently and rinse well. If possible, leave-in the foam for 1-2 minutes before rinsing. The bar should be rinsed and stored in a dry soap dish after each use.

Αυτά ήταν λοιπόν τα προϊόντα στο Glowbox Μαϊου που ήταν αφιερωμένο εξολοκλήρου στην ελληνική εταιρεία Fresh Line. Εσείς παραγγείλατε το κουτί αυτό και αν ναι ποιά είναι η γνώμη σας? Γενικά τι έχετε δοκιμάσει από την συγκεκριμένη εταιρεία?
Πείτε μου στα σχόλια τη γνώμη σας και μέχρι την επόμενη φορά να περνάτε υπέροχα!
Φιλιά πολλά πολλά