Σελίδες

Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Summer essentials Part II: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Γεια σας κορίτσια μου! Ελπίζω να είστε όλες καλά και να απολαμβάνετε τις παραλίες και το καλοκαιράκι! Σήμερα όπως σας είχα υποσχεθεί έρχεται το δεύτερο μέρος με τις δικές μου προτάσεις για μακιγιάζ, που θα αναδείξει την ηλιοκαμμένη μας επιδερμίδα με τον καλύτερο τρόπο.


Shiseido Sun Protection Compact Foundation SPF30 - Anti-aging water-resistant: Αντηλιακό μεικάπ σε μορφή πούδρας - με αντιγηραντικούς παράγοντες & ανθεκτικό στο νερό.
Shiseido Terra-cotta glow - Multi-shade enhancer: Πούδρα τερρακόττα με διάφορα χρώματα σε υπέροχη πολυτελή συσκευασία σε σχήμα αχιβάδας.


Avon Glow bronzing powder in Medium Riviera: Ματ αποτέλεσμα φυσικό καφέ χρώμα.
La Roche Posay Toleriane Teint bronzing powder for a natural tan & healthy glow: Τρίχρωμο πολυχρηστικό προϊόν πούδρα-ρουζ-μπρονζερ σε πολυτελή συσκευασία και με την ποιότητα-εγγύηση της αγαπημένης Γαλλικής εταιρείας.
Lierac Soin de Teint smoothing bronzing powder: Η τερρακόττα αυτή χαρίζει ένα υπέροχο ηλιοκαμμένο ροδαλό χρώμα σε ολόκληρο το πρόσωπο και την αγαπώ ιδιαίτερα.


Vichy Flexilift Teint Anti-wrinkle foundation in the shade 55 Bronze: Αντιρυτιδικό μεικάπ με υπέροχη βελούδινη αίσθηση και αποτέλεσμα τόσο φυσικό και λαμπερό που αποκλείεται να περάσετε απαρατήρητη!
Babor Sun makeup SPF50 in the shade 01 light: Αντηλιακό μεικάπ σε κρεμώδη μορφή με πολύ υψηλά αντηλιακά φίλτρα.
MAC Lustre Drops in Sun Rush: Μερικές σταγόνες ανακατεμένες με το μέικαπ ή την ενυδατική σας χαρίζουν άμεση ηλιοκαμμένη λάμψη και φρεσκάδα στην επιδερμίδα σας.
Radiant Velvet Finish cream powder makeup SPF15 in 06 Medium Tan: Κρεμώδες αντηλιακό σε κρεμώδη μορφή και αντηλιακά φίλτρα. Αγόρασα την συγκεκριμένη απόχρωση γιατί είναι ιδανική για κοψίματα.


Vichy Compact Solaire Sun Compact SPF30 in Sandy beige: Αντηλιακό μεικάπ σε κρεμώδη μορφή με υψηλά αντηλιακά φίλτρα και υπέροχο φυσικό ηλιοκαμμένο χρώμα.
The Balm Hot Mama shadow-blush: Υπέροχο χρώμα ιδανικό για σκιά αλλά και για ροδαλό λαμπερό χρώμα στα μαγουλάκια! Πανέμορφο!
Sephora Rainbow Priorities blush satin: Λαμπερό ρουζ που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε όλο το πρόσωπο σαν πούδρα.
Lierac Fond de teint anti-age in Soleil: Βελούδινο αντιρυτιδικό μεικάπ στο χρώμα της τερρακόττας για φυσικό λαμπερό δέρμα.


Too Faced The Bronzed & the Beautiful French Riviera edition bronzing palette:  Αναλυτικό review για την παλέτα μπορείτε να βρείτε εδώ.
Elizabeth Arden Pure Finish Bronze Powder in Warm Radiance: Μπρονζέ πούδρα με απειροελάχιστους ιριδισμούς.
Elizabeth Arden Pure Finish Radiant Bronzing Powder in Warm: Special edition μπρόνζερ με πανέμορφα λουλούδια και λαμπερό αποτέλεσμα.
Benefit Sun Beam golden bronze complexion highlighter: Υγρό highlighter για χρυσαφί λάμψεις στο πρόσωπο.

Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα προϊόντα και αν ναι πως σας φάνηκε?
Ποιά είναι για σας τα απαραίτητα προϊόντα για το καλοκαιρινό σας μακιγιάζ?
Φιλιά πολλά

Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Summer essentials Part I!! ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

Γεια σας beauties! Τι κάνετε? Σήμερα το post είναι άκρως καλοκαιρινό και μοσχομυρίζει θάλασσα, αντηλιακό και αλμύρα!

Σήμερα λοιπόν έχω να σας προτείνω διάφορα προϊόντα που εγώ χρησιμοποιώ το καλοκαίρι, τόσο για αντηλιακή προστασία και ενυδάτωση προσώπου και σώματος, όσο και στο μακιγιάζ μου. Προσδεθείτε λοιπόν γιατί το πρώτο μέρος ξεκινάει αμέσως τώρα!

ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

Sephora Sunscreen Lotion SPF30 200ml: Αντηλιακό γαλάκτωμα για πρόσωπο και σώμα

Sephora Illuminating bronzing oil 150ml: Ξηρό λάδι σώματος για λαμπερή μπρονζέ επιδερμίδα


Vichy Capital Soleil hydrating invisible mist: Ενυδατικό αόρατο mist με ενισχυμένη αντηλιακή προστασία και δροσερό, ματ αποτέλεσμα. Χωρίς parabens και αλκοόλη, είναι υποαλλεργικό και περιέχει το περίφημο ιαματικό νερό της Vichy. Ιδανικό για όσες βαριέστε θανάσιμα να απλώνετε το αντηλιακό κάθε λίγο και λιγάκι!

Fresh Line Hephaestus Shimmering Bronzing Butter Low Protection SPF10 100ml: Ενυδατικό βούτυρο σώματος με βούτυρο καριτέ και καρύδα για γρήγορο μαύρισμα και αντηλιακή προστασία ανθεκτική στο νερό - από την αγαπημένη ελληνική εταιρεία με τα φυσικά προϊόντα.


Phyto Plage Protective sun oil for ultra dry and damaged hair 100ml: Προστατευτικό πλούσιο λάδι για ξηρά και κατεστραμμένα μαλλιά. Η φόρμουλα με κερί ελιάς προστατεύει τα μαλλιά από τις βλαβερές επιδράσεις του ήλιου, της θάλασσας και της πισίνας. Περιέχει φίλτρο UV οπότε λίγοι ψεκασμοί σε στεγνή ή βρεγμένα μαλλιά αρκούν για να τα βοηθήσετε να διατηρήσουν το χρώμα και την λάμψη τους.
Extra tip: Ιδανικό για χτενίσματα με τα μαλλιά τραβηγμένα πίσω ή αν έχετε μπούκλες!

Garnier Ambre Solaire After Sun with cactus extract: Δροσερό ενυδατικό spray με εκχύλισμα κάκτου για την φροντίδα της επιδερμίδας μετά την ηλιοθεραπεία. Ενυδατώνει και καταπραϋνει για 24 ώρες και απορροφάται γρήγορα αφού είναι σε μορφή σπρέι και πολύ ανάλαφρο και δροσερό.

25A Moisturizing After Sun gel Face&Body with Red Grape & Sage 150ml: Ενυδατικό δροσιστικό gel για πρόσωπο και σώμα για μετά την έκθεση στον ήλιο. Η ελαφριάς υφής σύνθεσή του με εκχυλίσματα κόκκινου σταφυλιού και φασκόμηλου, αυτοφυές της Κρητικής γης, απορροφάται γρήγορα, καταπραϋνει την επιδερμίδα και προστατεύει από την πρόωρη γήρανση. Ιδανικό για την φροντίδα του ευαίσθητου δέρματος.
Extra tip: Όλα τα προϊόντα της εταιρείας 25Α είναι φυσικά και παρασκευάζονται στο εργοστάσιό της στο Ηράκλειο Κρήτης. Μπορείτε να τα βρείτε σε επιλεγμένα φαρμακεία.

Monoi Tiki Tahiti Suntan oil SPF3 in Vanilla 60ml: Αντηλιακό λάδι για γρήγορο μαύρισμα με μεθυστικό άρωμα βανίλιας! Το έχω ερωτευτεί μόνο και μόνο για την μυρωδιά του!


Panthenol Extra Sun Care Face Cream&Stick very high protection SPF50+ 30ml: Κρέμα προσώπου και stick χειλιών-μύτης με πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία και φίλτρα UV SPF50+. Σε πολύ πρακτική συσκευασία με σωληνάριο που γίνεται και στικ για γρήγορη ανανέωση του αντηλιακού στην παραλία. Βελούδινη υφή που δεν κολλάει είναι ιδανικό για υπαίθριες δραστηριότητες για όλη την οικογένεια. Δεν περιέχει parabens και είναι ανθεκτικό στο νερό και τον ιδρώτα.

Vichy Capital Soleil SPF50+ Protective micro-fluid face for combination to oily skin 40ml: Προστατευτικό αντηλιακό γαλάκτωμα για μεικτό και λιπαρό δέρμα. Με αντηλιακά φίλτρα UV χαρίζει πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία και δεν περιέχει άρωμα καθώς είναι υποαλλεργική. Προτιμώ βέβαια την κλασική dry touch κρέμα της Vichy για ματ αποτέλεσμα που νομίζω δεν την ξεπερνάει καμία.


Vichy Capital Soleil Lip stick high protection for lips SPF30: Στικ για τα χείλη για αντηλιακή προστασία στην πολύ ευαίσθητη αυτή περιοχή που συχνά την παραμελούμε. Πολύ πρακτικό για την τσάντα, το νεσεσέρ και γενικά πανεύκολο στη χρήση και απαραίτητο για ολόκληρο το καλοκαίρι.

Nuxe Huile Prodigieuse: Τα περίφημα ξηρά λαδάκια της Nuxe που δεν αφήνουν ίχνος λιπαρότητας. Πλούσιο σε φυτικά έλαια και βιταμίνη Ε ενυδατώνει και προστατεύει πρόσωπο, σώμα και μαλλιά. Μου αρέσει πολύ η διακριτική λάμψη που αφήνει στο μαυρισμένο δέρμα το λαδάκι με την σκόνη μαργαριταριού και το πολύ απαλό αισθησιακό άρωμα που αφήνει αφού το απλώσω!

Αυτά λοιπόν είναι οι δικές μου επιλογές για ενυδάτωση και αντηλιακή προστασία το καλοκαίρι.
Ποιά είναι τα δικά σας αγαπημένα για το καλοκαίρι? Έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω?
Στο δεύτερο μέρος που ακολουθεί θα μιλήσουμε για καλοκαιρινό μακιγιάζ!
Μέχρι τότε να περνάτε υπέροχα.
Φιλιά

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Σήμερα διαβάζω: Το Σπίτι των Σκιών της Χρυσηίδας Δημουλίδου


Αθήνα, Πρωτοχρονιά του 1938. Μέσα στη μεγάλη σάλα χορού, ένας κεραυνοβόλος έρωτας ανάβει φωτιά στις καρδιές της δεκαοκτάχρονης Ειρήνης και του Κωνσταντίνου, μοναδικού γόνου της πάμπλουτης οικογένειας Μποτέλη. Ενάντια σε όλα τα εμπόδια που δεν τους θέλουν μαζί, οι δύο νέοι ετοιμάζονται να παντρευτούν. Ωστόσο, την ημέρα του γάμου τους ένα φρικτό γεγονός ανατρέπει τα πάντα και η Ειρήνη, καταρρέοντας ψυχολογικά, λίγους μήνες προτού ξεσπάσει ο Ελληνοϊταλικός Πόλεμος, φυγαδεύεται στον Καναδά, αφήνοντας πίσω της τον έρωτα και τα όνειρά της να γίνουν στάχτη και φωτιά, όπως και η πατρίδα της.


Σχεδόν εξήντα χρόνια αργότερα, η Ελεονόρα Ντάγκλας, μια πλούσια Αμερικανίδα με ελληνικές ρίζες, έρχεται για διακοπές στην Ελλάδα προσπαθώντας να ξεπεράσει ένα προσωπικό δράμα. Μια καινούργια γνωριμία θα την πείσει να μείνει στην Αθήνα. Ανακαλύπτει τυχαία μια παλιά κι εγκαταλειμμένη έπαυλη που τη μαγνητίζει τόσο, ώστε αποφασίζει να την αγοράσει. Καθώς την ανακαινίζει, αποκαλύπτεται κάτω από μια ταπετσαρία η τοιχογραφία ενός νεαρού ζευγαριού - η κοπέλα της μοιάζει πολύ και η Ελεονόρα το θεωρεί καλό οιωνό.


Όμως λίγο καιρό μετά την εγκατάστασή της αρχίζουν να συμβαίνουν περίεργα πράγματα, που, ενώ την τρομάζουν, παράλληλα την προκαλούν να ερευνήσει την ταυτότητα του ζευγαριού, νιώθοντας πως εκεί κρύβεται η απάντηση και ο λόγος που εκείνος τα βράδια περιφέρεται στα δωμάτια διεκδικώντας την...

Δύο βιβλία σε ένα, δύο διαφορετικές ιστορίες, δύο διαφορετικές εποχές που στο τέλος αποκαλύπτουν την σχέση που έχουν μεταξύ τους. Πολύ προσεγμένη κι ενδιαφέρουσα πλοκή, που δεν αποκαλύπτει παρά μόνο στο τέλος την απάντηση στο ερώτημα που βασανίζει τον αναγνώστη - αλλά και τους ήρωες - από την αρχή του βιβλίου. Οι χαρακτήρες περιγράφονται γλαφυρά μέσα από τις πράξεις αλλά και την σχέση τους με τα άλλα πρόσωπα της ιστορίας. Ρομαντικό, ατμοσφαιρικό και μυστηριώδες με την επιβλητική έπαυλη Αύρα να κυριαρχεί με την παρουσία της σαν ζωντανός οργανισμός σε όλα τα σημεία του βιβλίου.

Το αγάπησα από τις πρώτες του σελίδες και ομολογώ οτι ενώ το πρώτο μέρος του βιβλίου μου άφησε μια θλίψη και μια πικρή γεύση, το τέλος του είναι λυτρωτικό και συγκινητικό.

Κυκλοφόρησε πρώτη φορά τον Μάιο του 2013 από τις εκδόσεις Ψυχογιός

Εσείς έχετε διαβάσει το συγκεκριμένο βιβλίο?
Τι σας άρεσε και τι όχι στην ιστορία?


Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Review: Avene Ystheal+ Emulsion

Καλησπέρα σε όλους!
Εύχομαι καλό μήνα και ένα υπέροχο και μακρύ καλοκαίρι σε όλους μας, αν και ο καιρός δεν συμφωνεί μαζί μου...
Η σημερινή ανάρτηση αφορά σε ένα προϊόν που χρησιμοποιώ εδώ και καιρό και ήθελα να σας το παρουσιάσω αλλά και να σας πω τις εντυπώσεις μου.


Πρόκειται για την Avene Ystheal+ Emulsion για κανονική προς μεικτή επιδερμίδα.
Ενδείξεις: Πρόληψη και διόρθωση των πρώτων σημείων της δερματικής γήρανσης: πρώτες ρυτίδες και λεπτές γραμμές, απώλεια τόνου, λάμψης και ελαστικότητας.
Ιδιότητες: Οι πρώτες εκδηλώσεις της ηλικίας συνδέονται με την επιβράδυνση του μεταβολισμού των κυττάρων του δέρματος και τις επαναλαμβανόμενες επιθέσεις των ελεύθερων ριζών (οξειδωτικοί παράγοντες που οφείλονται - μεταξύ άλλων - στην έκθεση στις UV). Κατοχυρωμένος συνδυασμός Ρετιναλδεϋδης, η πιο αποτελεσματική μορφή Βιταμίνης Α και Προ-τοκοφερύλιου, φυσιολογικό προμόριο Βιταμίνης Ε (τοκο-φερόλη), η κρέμα αυτή σβήνει τις ρυτίδες και ξαναδίνει στο δέρμα τη χαμένη λάμψη του.


Το O.G.G. ενισχύει τη δράση της Ρετιναλδεϋδης για ενισχυμένη αντιρυτιδική δράση και προστατεύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας, για πιο σφριγηλό και ελαστικό δέρμα.
Περιέχει ιαματικό νερό της Avene, καταπραϋντικό και αντι-ερεθιστικό, προσφέρει στο δέρμα άμεσο αίσθημα άνεσης. Χάρη στη λεπτόρρευστη υφή της, η Ystheal+ Emulsion ταιριάζει απόλυτα στο κανονικό και το μεικτό δέρμα, αφήνοντάς το καθαρό και ματ. Έχει διακριτικό ροδακινί χρώμα και είναι χωρίς άρωμα. Λόγω του οτι περιέχει ρετινόλη, είναι καλύτερο να την χρησιμοποιούμε το βράδυ σε πρόσωπο και λαιμό.


Ομολογώ οτι αυτή η κρέμα με εξέπληξε τόσο ευχάριστα και αναπάντεχα με τα αποτελέσματα που είδα στο δέρμα μου. Μόλις την απλώσω στο δέρμα νιώθω οτι ενυδατώνεται βαθιά και απορροφάται πολύ γρήγορα χωρίς να αφήνει κανένα υπόλειμμα. Η επιδερμίδα γίνεται λεία και λαμπερή χωρίς να γυαλίζει από λιπαρότητα όπως συμβαίνει συνήθως με τις αντιρυτιδικές κρέμες.
Από τις πρώτες κιόλας φορές που άρχισα να την χρησιμοποιώ είδα ορατή τη διαφορά στο δέρμα μου. Κατά την άποψή μου είναι ιδανική για ηλικίες μετά τα 30 και για πρόληψη αλλά και για λείανση των πρώτων ρυτίδων. Επίσης μου αρέσει πολύ η αντλία-δοσιμετρητής που έχει, αφού είναι πρακτικό αλλά και το προϊόν δεν έρχεται σε επαφή με τον αέρα ή τα χέρια μας.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΡΩΜΑ ΚΑΙ PARABEN
Μπορείτε να την βρείτε στα φαρμακεία με προτεινόμενη λιανική τιμή γύρω στα 26€.

Εσείς έχετε δοκιμάσει την κρέμα αυτή? Πως σας φάνηκε στο δικό σας δέρμα?

Φιλιά πολλά