Σελίδες

Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Collective summer haul - Καλοκαιρινές αγορές

Κορίτσια μου γεια σας!
Βρισκόμαστε ήδη στην καρδιά του καλοκαιριού και ξέρω οτι πολλοί από σας έχετε ξεκινήσει ήδη τις διακοπές σας. Εύχομαι να περνάτε υπέροχα όπου κι αν βρίσκεστε! Σήμερα είπα να σας δείξω κάποιες αγορές που έκανα τους τελευταίους 2 μήνες κι ελπίζω να το διασκεδάσετε!

Θα ξεκινήσω με μια παραγγελία που έκανα από Beautyjoint κι επιτέλους απέκτησα αυτά τα υπέροχα κραγιόν από Lime Crime που τα ζαχάρωνα πάρα πολύ καιρό! Πρόκειται για τα Opaque lipsticks και θα δείτε αμέσως γιατί λέγονται έτσι!

Αγόρασα 4 αποχρώσεις που με δυσκολία διάλεξα ομολογώ, και μου κόστισε γύρω στα 15€ το ένα. Έχουν εξαιρετική απόδοση και με ένα πέρασμα το χρώμα είναι έντονο και οπάκ, ενώ έχουν σχεδόν την ίδια γλυκιά μυρωδιά βανίλιας με αυτά από MAC. Αν και δεν απλώνονται εύκολα, δεν ξεραίνουν καθόλου τα χείλη ούτε τα νιώθω στεγνά. Και φυσικά οι συσκευασίες τους είναι ονειρεμένες!

Αγόρασα επίσης και 3 μολύβια χειλιών της Jordana, τα Kohl Kajal lipliners για 0.50€ το καθένα. Ομολογώ οτι απογοητεύτηκα πολύ γιατί είναι τόσο σκληρά, που μου θυμίζουν τις ξυλομπογιές που είχαμε στο σχολείο. Δεν μου άρεσαν καθόλου!



Και πάμε σε δύο υπεραγαπημένες αγορές που δεν μετάνιωσα ούτε στιγμή! Πρόκειται φυσικά για τα περίφημα Twist Eyeshadow pencils από Korres που μου κόστισαν περίπου 7.50€ το ένα! Εντάξει νομίζω οτι αυτή τη φορά έπεσε διάνα!! Τι να πρωτοπώ για αυτές τις σκιές? Έντονη απόδοση χρώματος, εξαιρετικά μαλακά και το σημαντικότερο? Απίστευτα σταθερές και με διάρκεια ατέλειωτη!! Σας προκαλώ να φορέσετε μια τέτοια σκιά το πρωί, να πάτε θάλασσα, κι όταν επιστρέψετε το βράδυ και δεν είναι εκεί ελάτε να μου κάνετε παράπονα. Αλλά δεν θα έρθετε, γιατί η σκιά θα είναι ακόμα εκεί μέχρι να την αφαιρέσετε με ένα διφασικό ντεμακιγιάζ! Τις λατρεύω και σίγουρα θα πάρω κι άλλες αποχρώσεις! Well done Korres!!


Ήθελα να δοκιμάσω τα υγρά κραγιόν από Erre Due που στεγνώνουν ματ. Διάλεξα αυτή την πανέμορφη κοραλί-ροδακινί απόχρωση αλλά δυστυχώς με περίμενε μια τεράστια απογοήτευση. Το χρώμα δεν απλώνεται καθόλου εύκολα, αφήνει γραμμές και κενά, κι όταν στεγνώσει μένουν κομματάκια σαν τρίμματα επάνω στα χείλη κι είναι απλά αηδιαστικό! Για 10,50€ που κοστίζει περίμενα τουλάχιστον ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα. Κρίμα...

Αντίθετα αυτό το υγρό κραγιόν από Radiant το αγάπησα πολύ! Έχει έντονη χρωματική απόδοση και είναι πολύ σταθερό αφού στεγνώσει. Το χρώμα που διάλεξα επίσης είναι ένα έντονο φούξια-μωβ και ξεχωρίζει! Είναι το Matt Lasting lip color SPF15 και η τιμή του είναι στα 15€.



Τελευταία αυτό το lip gloss από Hawaiian Tropic έχει γίνει ο καλύτερός μου φίλος στην παραλία! Έχει SPF25 κι εκτός από τα αντηλιακά φίλτρα που περιέχει, ενυδατώνει τα χείλη, έχει ονειρεμένο άρωμα Mango Papaya και τα κάνει ζουμερά και λαμπερά. Το αγόρασα γύρω στα 3,50€.


Αφού μου τέλειωσε ο αφρός καθαρισμού της Apivita, είπα να δοκιμάσω το καθαριστικό τζελ της Erre Due που είναι ιδανικό για μεικτό/λιπαρό δέρμα. Περιέχει εκχύλισμα μπαμπού και προβιταμίνη Β5, είναι διάφανο και αρκετά λεπτόρρευστο. Μπορώ να πω οτι μου αρέσει αρκετά και το χρησιμοποιώ κάθε πρωί για να πλύνω το πρόσωπό μου. Η τιμή του είναι στα 6,50€.


Εδώ κορίτσια έχω να σας παρουσιάσω τον πολύ δυνατό αντίπαλο της αντηλιακής κρέμας της Frezyderm Sunscreen Velvet Face Cream. Πρόκειται για την νέα αντηλιακή κρέμα σε μορφή τζελ από την Panthenol Extra και λέγεται Diaphanous SPF50. Έχει βελούδινη υφή και αφήνει την επιδερμίδα ματ. Περισσότερα σε αναλυτικό review!


Το συγκεκριμένο αντηλιακό γαλάκτωμα από Carroten υπήρχε σαν δώρο με ένα περιοδικό. Είναι full size και παρέχει μεσαία προστασία με SPF20. Έχει αντιγηραντική δράση με ισχυρά αντιοξειδωτικά και σύμπλεγμα βιταμινών Α, Ε + C, πολυ σημαντικό αφού όλοι ξέρουμε πόσο βλαβερός είναι ο ήλιος στα κύτταρα του δέρματος.
Και ναι κορίτσια καλά καταλάβατε...πρόκειται για μπαλαρίνες τσέπης! Πρόκειται για τις Dr Scholl Pocket Ballerina Special Edition. Το ύφασμά τους είναι από παγιέτες και είναι τόσο χαριτωμένες και άνετες! Είναι φοβερά πρακτικές, ειδικά αν σας έχουν κουράσει τα ψηλοτάκουνά σας, αν πρέπει να οδηγήσετε, στα ταξίδια αλλά και σε κάθε έκτακτη ανάγκη! Τις αγόρασα γύρω στα 13,50€ και είναι μονίμως μέσα στην τσάντα μου.

Αυτές τις αγορές έκανα λοιπόν τους 2 περασμένους μήνες. Ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι εκπτώσεις για να αγοράσω κάποια πράγματα που χρειάζομαι, κυρίως ρούχα και παπούτσια.
Πείτε μου και για τις δικές σας αγορές τελευταία κι αν θα παίρνατε κάτι από αυτά που σας έδειξα.
Μέχρι την επόμενη φορά να περνάτε καλά και να κάνετε πολλές βουτιές!

Φιλιά


Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Glowbox Ιουνίου

Λίγο αργά μέσα στον Ιούνιο ήρθε στην πόρτα μου το επετειακό Glowbox που γιορτάζει τον ένα χρόνο λειτουργίας του. Πάμε να δούμε μαζί τι περιείχε?
Youth Lab Daily Sunscreen gel cream SPF50 for normal/oily skin 17€ τα 50ml
Μη λιπαρή κρέμα με χρώμα για προστασία από τις UV, ρύθμιση της λιπαρότητας και ομαλοποίηση της υφής της επιδερμίδας. Αυτό είναι το πρώτο προϊόν που δοκιμάζω από την συγκεκριμένη εταιρεία που ομολογουμένως δεν γνώριζα ως τώρα.
Διαθέσιμη στο glowbox.gr/eshop


Castalia Sensial Lait Nettoyant Demaquillant 13,70€ τα 200ml
Γαλάκτωμα καθαρισμού και ντεμακιγιάζ για κάθε τύπο δέρματος, ιδανικό για τις ευαίσθητες και αφυδατωμένες επιδερμίδες. Δεν περιέχει άρωμα. Το μπουκαλάκι που υπήρχε στο κουτί είναι σε συσκευασία ταξιδιού των 100ml.


Apivita Express Beauty μάσκα ενυδάτωσης με αλόη 3,50€ τα 2 φακελάκια
95% φυσική σύνθεση σε μια μάσκα που ενυδατώνει και καταπραϋνει την επιδερμίδα με αλόη, γιασεμί και περγαμόντο. Οι μάσκες της Apivita είναι γνωστές κι αγαπημένες αλλά καμία έκπληξη εδώ.

Beatific Extreme anti-aging eye cream 60€ τα 15ml
Αντιρυτιδική κρέμα ματιών που εξουδετερώνει τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους ενώ λειαίνει τις λεπτές γραμμές. Εφαρμόζεται ταμποναριστά στην περιοχή κάτω απο τα μάτια, στην εξωτερική γωνία και στο άνω βλέφαρο. Στις μικρότερες ηλικίες μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως προϊόν πρόληψης. Ακόμα μια καινούρια εταιρεία για μένα με ένα προϊόν που υπόσχεται πολλά. Για να δούμε!
Διαθέσιμο στο e-shop της Beatific: www.beatific.gr


Jane Iredale Longest Lash thickening & lengthening mascara in Black Ice 38€
Μάσκαρα ειδικά σχεδιασμένη για να προσφέρει μοναδικό όγκο και μήκος στις βλεφαρίδες ενώ παράλληλα τις περιποιείται σε βάθος. Μου έκανε φοβερή εντύπωση η συσκευασία της σε σωληνάριο και το μεγάλο τρίχινο βουρτσάκι της δίνει πολύ ωραίο όγκο!
Διαθέσιμη στο glowbox.gr/eshop

Αυτά λοιπόν περιείχει το Glowbox Ιουνίου. Μπορώ να πω οτι έμεινα πολύ ευχαριστημένη, κυρίως επειδή μου δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσω δύο εντελώς καινούρια προϊόντα αλλά και ένα προϊόν μακιγιάζ όπως είναι η μάσκαρα.

Εσείς πήρατε το κουτάκι του Ιουνίου? Πως σας φάνηκαν τα προϊόντα?
Πιστεύετε οτι πρέπει να αλλάξουν κάτι τα συνδρομητικά κουτιά στην Ελλάδα?
Θέλω πολύ να ακούσω τις σκέψεις σας!

Φιλιά