Σελίδες

Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

MEMEBOX Superbox #29 Burst of Color 2


Γεια σας κορίτσια!
Πρίν λίγο καιρό ανακάλυψα κι εγώ το Memebox, που το είδα πρώτη φορά από την Μυρώνα στο κανάλι της Smugnificent κι άρχισα να ψάχνω μανιωδώς το site. Κι επειδή εγώ έχω μια "μικρή" αδυναμία στο μακιγιάζ το πρώτο κουτάκι που βρήκα και μου έκανε κλικ ήταν αυτό εδώ! Ψάχνοντας λοιπόν για εκπτωτικούς κωδικούς αυτό το κουτάκι μου κόστισε συνολικά μαζί με τα μεταφορικά 31,89€. Περιέχει 8 full size προϊόντα μακιγιάζ και πραγματικά έχω μείνει άναυδη από το περιεχόμενο.

1. Hope Girl Tinted Cushion Lipstick 1.1g in 04 Neon Orange ($12)

Κραγιόν σε μορφή στυλό με σφουγγαράκι που χρησιμοποιείται για να δώσει ημι-ματ αποτέλεσμα με μεγάλη διάρκεια.

This multi lip color has a built in convenient cushion sponge that has the benefits of being used as a gloss-less lipstick with a lasting power of a lip tint. This lasting formula creates a natural, semi-matte finish. An easy-to-blend and buildable consistency allows for a range of desired color intensities.

2. Hope Girl Wonder Magic Mascara 7ml in Black ($22)

Μάσκαρα σε μαύρο χρώμα για όγκο, μήκος και καμπύλη στις βλεφαρίδες. Για να δούμε αν θα μου ταιριάξει!

Get 3-in-1 volumizing, lengthening and curling with this mascara. The specially designed brush features staggered bristles that grab close to the root, boosting length and volume beyond belief. The tip uses precision bristles to lift, define, and curl even your tiniest lashes.

3. Sua Young Mein Sua Young Mineral Essence In Liquid Foundation SPF33 PA+++ 30g ($34)

Υποαλλεργικό υγρό μεικάπ εμπλουτισμένο με διάφορα μέταλλα, προσφέρει υψηλά επίπεδα ενυδάτωσης και διάρκεια. Έχει λεπτόρρευστη σύσταση και δίνει φυσικό αποτέλεσμα με μάλλον ελαφριά προς μέτρια κάλυψη. Κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Το χρώμα είναι αρκετά ανοιχτό οπότε θα πρέπει να το δοκιμάσω όταν θα έχει φύγει το μαύρισμά μου.

A hypo-allergenic liquid-type foundation enriched with various minerals and the patented COS 5 COMPLEX, this foundation offers everything from high level of moisture and long-lasting adherence to natural coverage and soothing effect, and is suitable for all skin types.

4. Beauty People 10 Seconds Auto Eye Liner Pencil 2ea in Diamond Bronze & Diamond Beige ($48)

Μηχανικά μολύβια ματιών σε δύο μεταλλικές αποχρώσεις και ξυστρούλα στην πίσω πλευρά. Απλώνονται πολύ εύκολα, είναι κρεμώδη κι έχουν έντονη απόδοση. Στεγνώνουν 10 δευτερόλεπτα αφού τα βάλετε και μένουν σταθερά για ώρες. Δεν τα έχω δοκιμάσει στα βλέφαρα ακόμα για να σας πω αν ισχύει!
swatches: lipstick & gel eyeliner pencils

Sparkling with the diamond pears and easy-to-use with the new auto-type pencil plus a sharpener, this pencil offers a deep, glamorous look with just one, smooth touch. What's more, you'll be surprised at how fast it perfectly adheres and dries only 10 seconds after application! This creamy smooth eyeliner can also be used like pencil shadow to give more color and depth to your eyes.

5. Hope Girl 3D Powder Blusher 5g in 01 Sexy Rose ($18)

Εντάξει νομίζω οτι αυτό το ρουζ με την κουκλίστικη συσκευασία με ενθουσίασε περισσότερο από όλο το περιεχόμενο του κουτιού! Όταν το άνοιξα έπεσε λίγο στο χέρι μου κατά λάθος και μου άρεσε πολύ η απόδοση αλλά και το χρώμα του!

Το ρουζ είναι σε σκόνη και το καπάκι έχει μέσα ένα μικρό πον-πον και καθρέφτη στο πάνω μέρος. Πολύ χαριτωμένη συσκευασία και πρακτική!

This easy to use blusher creates a subdued polish finish that creates a more 3 dimensional face shape for the look of a sharper jaw line and smaller sized face. Allantonin and Vitamin E derivatives protect your skin against external irritation and keeps skin glowing and healthy.

6. LadyKin Close-Up Decuple Fitting Powder 20g ($17)

Πούδρα σε μορφή σκόνης για φινίρισμα του μακιγιάζ. Η συσκευασία είναι τόσο χαριτωμένη που πραγματική δεν ήθελα να την ανοίξω για να μην την χαλάσω!

Enriched with safflower seed oil and avocado oil, this loose powder works to maintain your skin silky, smooth yet still highly moisturized. The white powder included also strengthens the blur effect by maintaining your skin tone nice and even.

7. Y.E.T Catgirl Waterproof Pen Liner in Black 0.5g ($9)

Αδιάβροχο eye liner σε μορφή μαρκαδόρου με πολύ λεπτή άκρη που νομίζω θα με βολέψει πολύ.

This waterproof black eye liner guarantees a total non-smudging, long-lasting edge to your eye makeup. Creating an effect similar to that of coating, it will not smudge or fade under water, sweat or even oil. This black sharpie is perfect for giving your eyes that extra depth and definition.

Αυτό ήταν λοιπόν το πρώτο μου Memebox! Το δεύτερο είναι ήδη στα χέρια μου κι είναι υπέροχο!!! Είμαι εξαιρετικά ενθουσιασμένη με όλη την ιδέα αυτών των κουτιών, με την ταχύτητα, την εξυπηρέτηση, τις τιμές, τα προϊόντα...με όλα!

Εσείς έχετε υποκύψει στην γοητεία ενός τέτοιου κουτιού? Περιμένω με αγωνία τα σχόλιά σας!!
Φιλιά πολλά

Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Panthenol extra: Παρουσίαση και review!

Γεια σας κορίτσια!
Εύχομαι να περνάτε υπέροχα το καλοκαίρι, αφού ξέρω ότι οι περισσότερες από σας απολαμβάνετε  τις διακοπές σας σε κάποια παραλία. Ζηλεύω το ομολογώ! Ξέρω ακόμα ότι έχω αρκετό καιρό να κάνω κάποια ανάρτηση. Ο λόγος είναι ότι ο προηγούμενος μήνας ήταν πολύ δύσκολος για μένα πολύ πίεση και καθόλου όρεξη και έμπνευση για γράψιμο. Το αφήνω όμως αυτό πίσω μου και συνεχίζω!

Σήμερα θα σας μιλήσω για την εταιρεία Medi Sei και συγκεκριμένα για τα προϊόντα Panthenol Extra. Η εταιρεία είναι ελληνική και κάνει δυναμική είσοδο στα φαρμακεία με πολύ ποιοτικά και κυρίως οικονομικά προϊόντα. Μαζί θα δούμε 3 από αυτά που χρησιμοποιώ και δοκιμάζω εδώ και καιρό καθώς και την γνώμη μου γιαυτά.



Κυκλοφορεί με SPF30 & SPF50 σε σούπερ πρακτική συσκευασία για την παραλία.
  • Stick: Αντηλιακό στικ για στοχευμένη προστασία των ευαίσθητων περιοχών του προσώπου, όπως τα χείλη, η μύτη, τα αυτιά και τα ζυγωματικά. Είναι ανθεκτικό στο νερό και τον ιδρώτα πράγμα που το κάνει ιδανικό για υπαίθριες δραστηριότητες.
  • Κρέμα: Αποτελεσματική και ασφαλής προστασία από UVA & UVB με φίλτρα ανθεκτικά στο νερό και τον ιδρώτα. Έχει βελούδινη αίσθηση, δεν κολλάει και απορροφάται σχετικά γρήγορα από την επιδερμίδα.
  • Προσθέστε σε όλα αυτά την πανθενόλη και το υαλουρονικό οξύ που περιέχει και έχετε επιπλέον  βαθιά ενυδάτωση και ανάπλαση του δέρματος, ενώ η βιταμίνη Ε προστατεύει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες με αποτέλεσμα να αναστέλλεται η γήρανση της επιδερμίδας. Πλέον βρίσκεται μόνιμα στην τσάντα μου για την θάλασσα και δεν πάω πουθενά χωρίς αυτήν!

Δεν περιέχει parabens και αλκοολ και είναι κατάλληλη για κάθε τύπο επιδερμίδας. Αν και πιστεύω οι ξηρές κι ευαίσθητες θα την αγαπήσουν!


Διάφανο αντηλιακό τζελ προσώπου για αόρατη υψηλή προστασία από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου.
  • Η ειδική βελούδινη σύνθεσή του και τα επιλεγμένα UV αντηλιακό φίλτρα του, δημιουργούν ένα αόρατο φιλμ προστασίας.
  • Η προσθήκη της πανθενόλης και ενός εξειδικευμένου αμινοξέος με κλινικά αποδεδειγμένη δράση κατά των ρυτίδων, προσφέρει στην επιδερμίδα την απαραίτητη ενυδάτωση αλλά και αντιρυτιδική προστασία.
  • Αν έχετε μικτή επιδερμίδα που το καλοκαίρι γίνεται λιπαρή θα την λατρέψετε! Η βελούδινη υφή και η ματ όψη που χαρίζει στην επιδερμίδα την καθιστούν ιδανική βάση για το μακιγιάζ.

Επίσης αδιάβροχη κι ανθεκτική σε νερό και ιδρώτα και  χωρίς parabens.

Panthenol Extra Anti-wrinkle Serum 30ml

Αντιρυτιδικός ορός με πανθενόλη, υαλουρονικό οξύ και πεπτίδια – Αναδόμηση – σφριγηλότητα – λάμψη για πρόσωπο, μάτια και λαιμό.
  • Πανθενόλη: Η πιο γνωστή, η πιο ωφέλιμη, η πιο διαδεδομένη βιταμίνη των καλλυντικών. Ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα , προάγει την αναγέννηση των νέων κυττάρων, βελτιώνει την υφή του δέρματος, προστατεύει από περιβαλλοντικές επιθέσεις.
  • Υαλουρονικό οξύ:Λόγω του πολύ χαμηλού μοριακού του βάρους διεισδύει στην επιδερμίδα, την ενυδατώνει και ενισχύει την ελαστικότητά της.
  • Πεπτίδια: Εισχωρούν στην επιδερμίδα, ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και βοηθούν στην αποκατάσταση της ομαλής δομής του δέρματος.

Το χρησιμοποιώ και πρωί και βράδυ αφού είναι πολύ ελαφρύ και δεν αφήνει καμία λιπαρότητα στο δέρμα. Είναι διάφανο, απλώνεται πολύ εύκολα και απορροφάται πολύ γρήγορα, αφήνοντας όμως την αίσθηση της ενυδάτωσης.

 Έχει γίνει το αγαπημένο μου τώρα το καλοκαίρι που αποφεύγω να χρησιμοποιώ πολύ ενυδατικά προϊόντα λόγω της λιπαρότητας που αφήνουν στο δέρμα μου. Επίσης έχει πολύ πρακτική συσκευασία με dispenser που βοηθάει ώστε να μην έρχεται το προϊόν σε επαφή με τον αέρα ή τα μικρόβια.

Μπορείτε να τα βρείτε σε επιλεγμένα φαρμακεία και μάλιστα με την έκπτωση που έχουν τα περισσότερα, η τιμή τους κατεβαίνει αρκετά.

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάτι από Panthenol? Θα ήθελα να ακούσω και την δική σας γνώμη αλλά και να μου προτείνετε κάποιο που σας άρεσε.

Α ναι...σας έχω και μια έκπληξη οπότε μείνετε συντονισμένοι!

Φιλιά,