Σελίδες

Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Doctor Babor Derma Cellular review

Καλημέρα και καλή Κυριακή!

Σήμερα θα σας μιλήσω για ένα προϊόν της εταιρείας Doctor Babor, μια εταιρεία άγνωστη σε μένα μέχρι πέρυσι.
Η Babor ιδρύθηκε από το διάσημο βιοχημικό Dr. Michael Babor πρίν από 57 περίπου χρόνια και μετατρέπει τα μυστικά της φύσης, σε υψηλής τεχνολογίας προϊόντα φροντίδας δέρματος.

Είναι πρωτοπόρος στις καινοτόμες έρευνες πάνω στα καλλυντικά και αναγνωρίσιμη παγκοσμίως για τις προχωρημένες, υψηλής αποτελεσματικότητας φόρμουλες, βασισμένες στα φυσικά δραστικά συστατικά.
Χρησιμοποιεί πρώτες ύλες που λαμβάνονται από ελεγχόμενες οργανικές καλλιέργειες και είναι βασισμένες σε ανανεώσιμους πόρους. Από την ίδρυση της εταιρείας το 1956, η Babor αρνήθηκε ρητά τις δοκιμές στα ζώα.
Στην ανάπτυξη των προϊόντων Babor, απέχει συνήθως από:

  • PEGs (polyethylen glycols - γλυκόλες πολυαιθυλενίου)
  • Συνθετικά έλαια πυριτίου
  • Μεταλλικά έλαια που ερεθίζουν την επιδερμίδα
  • Παραφίνες και παράγωγα παραφίνης
  • Ζωικής βάσης πρώτες ύλες


DERMA CELLULAR
Για αισθητά πιο νεανική όψη.
Χωρίς νυστέρι.
Χωρίς ουλές.

Η σειρά Derma Cellular αποτελεί την πιο ανώδυνη λύση με το δραστικότερο αποτέλεσμα. Για να αντιμετωπιστούν τα συχνότερα αισθητικά προβλήματα, όπως ρυτίδες, μαύροι κύκλοι, σακούλες στα μάτια και κηλίδες γήρανσης, υπάρχει πλέον ένα συμπυκνωμένο σύνθετο προϊόν.
Ενισχύει τον δερματικό μεταβολισμό και ενεργοποιεί τη διαδικασία ανάπλασης των κυττάρων. Ήδη από τις πρώτες εφαρμογές υπάρχει αποτέλεσμα, που διαφορετικά θα ήταν εφικτό μόνο με ενέσεις, νυστέρια ή laser.

Υψηλής συγκέντρωσης, τελευταίας τεχνολογίας πεπτίδια, εισχωρούν στο δέρμα και χαλαρώνουν τις γραμμές έκφρασης με άμεσα ορατά αποτελέσματα. Εάν ανησυχείτε ακόμα και στη σκέψη μιας βελόνας στο δέρμα σας - χαλαρώστε! Το προϊόν αυτό είναι ένα ιδιαίτερα αποτελεσματικό gel που εφαρμόζεται τοπικά στο δέρμα, με το ειδικό στόμιο που μοιάζει με σπάτουλα.
Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό! Οι γραμμές έκφρασης, όπως οι γραμμές συνοφρυώματος, το πόδι της χήνας ή οι λεπτές γραμμές γύρω από το στόμα, μειώνονται αμέσως. Το δροσιστικό αυτό gel περιέχει τριπλής δράσης υαλουρονικό οξύ και υψηλής τεχνολογίας πεπτίδια, σχεδιασμένα ειδικά για την καταπολέμηση των γραμμών έκφρασης. Τρία μεγέθη μορίων υαλουρονικού οξέως, διεισδύουν σε διαφορετικά στρώματα της επιδερμίδας και λόγω της βαθιάς τους δράσης, γεμίζουν το δέρμα από το εσωτερικό του.
Ενώ τα μεγαλύτερα μόρια ξαναγεμίζουν τα αποθέματα υγρασίας που βρίσκονται κοντά στην επιφάνεια του δέρματος, τα μικρότερα μόρια φθάνουν βαθιά κάτω στο δέρμα και ανορθώνουν τις ρυτίδες από κάτω. Τα πεπτίδια δρούν όπως ένα μινι μασάζ, διευκολύνοντας τις μικροεντάσεις του δέρματος. Συγχρόνως αποτρέπουν την απελευθέρωση των νευροδιαβιβαστών, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για τις συσπάσεις των μυών, και χαλαρώνουν τις ενοχλητικές γραμμές έκφρασης.
Μόλις εφαρμοστεί το gel, τα ειδικά μόρια φωτοσκέδασης εξομαλύνουν τις γραμμές και τις ρυτίδες. Σημαντικό είναι ακόμα οτι δεν χρησιμοποιεί σιλικόνη, δεν περιέχει τεχνητά αρώματα, χρωστικές και parabens.
Εφαρμόζεται τοπικά όπου υπάρχουν ρυτίδες έκφρασης πάνω από την ενυδατική κρέμα.

6ml και ενδεικτική τιμή 72€

Τα προϊόντα διατίθενται σε επιλεγμένα κέντρα αισθητικής και SPA και στο Babor e-shop www.babor.gr

Εσείς γνωρίζετε την εταιρεία αυτή? Κι αν ναι, έχετε δοκιμάσει κάποιο προϊόν? Ποιά είναι η γνώμη σας? Ανυπομονώ να ακούσω τα σχόλιά σας!

Φιλιά,
Μένια



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου